2 Truths and 1 Lie Quiz Answers latest 2021 – Video Quiz Hero

2 Truths and 1 Lie Quiz Answers latest updated March 2021 

2 Truths and 1 Lie Quiz from Video Quiz Hero 100% correct answers. Complete your quiz offer with 100% accuracy and score 100%

2 Truths and 1 Lie Quiz Answers – Videoquizhero – Latest Update 2021
2 Truths and 1 Lie Quiz Answers
Question 1. Think you can pick out the lie here?
  • Red is a color found in rainbows
  • Orange is a color found in rainbows
  • Brown is a color found in rainbows

Answer: Brown is a color found in rainbows

Question 2. How much do you know about trees? See if you can choose the lie!
2 Truths and 1 Lie Quiz Answers
  • Firs are deciduous trees
  • Maples are deciduous trees
  • Oaks are deciduous trees

Answer: Firs are deciduous trees

Question 3. Which statement below is a lie?
  • Lizards are reptiles
  • Frogs are reptiles
  • Turtles are reptiles

Answer: Frogs are reptiles

Question 4. Uruguay, Suriname and Benin are located in South America…or are they? Which country isn’t? Type your answer below!
VERSION 1: Look carefully this question

Answer: Benin

Question 4. Croatia, Suriname and Denmark are located in South America…or are they? Which country isn’t? Type your answer below!
VERSION 2: Look carefully this question
2 truths and 1 lie quiz

Answer: Suriname

Question 4. Lesotho, Senegal and Guyana are located in South America…or are they? Which country isn’t? Type your answer below!
VERSION 3: Look carefully this question
2 truths and 1 lie quiz

Answer: Lesotho and Guyana

Question 5. Think you know a thing or two about music? Which statement below is a lie?
VERSION 1
  • “When I Look at You” is a song sung by Adele
  • “Water Under the Bridge” is a song sung by Adele
  • “Send My Love” is a song sung by Adele

Answer: “When I Look at You” is a song sung by Adele

VERSION 2

Answer: “One Last Time” is a song sung by Adele

VERSION 3

Answer: “Don’t Start Now” is a song sung by Adele

Question 6. Let’s see if you can figure out this one! Which statement is a lie?
VERSION 1: Look carefully Answer Options
2 truths and 1 lie quiz
  • Lake Erie makes up a part of the Great Lakes
  • Lake Toronto makes up a part of the Great Lakes
  • Lake Ontario makes up a part of the Great Lakes
  • All of these lakes make up a part of the Great Lakes

Answer: Lake Toronto makes up a part of the Great Lakes

VERSION 2
  • Lake Erie makes up a part of the Great Lakes
  • Lake Superior makes up a part of Great Lakes
  • Lake Ontario makes up a part of the Great Lakes
  • All of these lakes makes up a part of Great Lakes

Answer: All of these lakes makes up a part of Great Lakes

VERSION 3
  • Lake Erie makes up a part of the Great Lakes
  • Lake Alberta makes up a part of Great Lakes
  • Lake Ontario makes up a part of Great Lakes
  • All of these lakes makes up a part of Great Lakes

Answer: Lake Alberta makes up a part of Great Lakes

Question 7. Primetime TV! Can you spot the lie?
VERSION 1: Look carefully Answer Options
  • Rainier Wolfcastle and Ling Bouvier are characters that appear on The Simpsons
  • Waylon Smithers and Dolph Starbeam are characters that appear on The Simpsons
  • Üter Zörker and Hans Molarmaler are characters that appear on The SimpsonsAll of these characters appear on the The Simpsons

Answer: Üter Zörker and Hans Molarmaler are characters that appear on The Simpsons

VERSION 2

Answer: Waylon Smithers and Jessica are characters that appear on The Simpsons

VERSION 3
  • Rainier Wolfcastle and Ling Bouvier are characters that appear on The Simpsons
  • Edna Krabappel is a character that appear on The Simpsons
  • Üter Zörker and Hans Molarmaler are characters that appear on The Simpsons
  • All of these characters appear on the The Simpsons

Answer: All of these characters appear on the The Simpsons

VERSION 4
  • Rainier Wolfcastle and Ling Bouvier are characters that appear on The Simpsons
  • Pearl Zippy is a character that appear on The Simpsons
  • Üter Zörker and Hans Molarmaler are characters that appear on The Simpsons
  • All of these characters appear on the The Simpsons

Answer: Pearl Zippy is a character that appear on The Simpsons

Question 8. Let’s find out how good your foreign language skills are. Choose the lie!
  • ‘Danke schön’ translates into ‘Thank you’ in another language
  • ‘Je vous remercie’ translates into ‘Thank you’ in another language
  • ‘Graag gedaan’ translates into ‘Thank you’ in another language
  • All of these translates into ‘Thank you’ in a different language

Answer: ‘Graag gedaan’ translates into ‘Thank you’ in another language

Question 9. Can you figure out which statement below is a lie?
VERSION 1: Look carefully Answer Options
  • Helsinki has hosted the Olympics
  • Madrid has hosted the Olympics
  • Berlin has hosted the Olympics
  • All of these cities have hosted the Olympics

Answer: Madrid has hosted the Olympics

VERSION 2

Answer: Cairo has hosted the Olympics

Question 10. Try to figure out the lie here!
VERSION 1: Look carefully Answer Options
  • Apollo and Nike are Greek gods
  • Zeus and Hypnos are Greek gods
  • Demeter and Hades are Greek gods
  • All of these are Greek gods

Answer: All of these are Greek gods

VERSION 2
  • Apollo and Nike are Greek gods
  • Zeus and Hypnos are Greek gods
  • Demeter and Jupiter are Greek gods
  • All of these are Greek gods

Answer: Demeter and Jupiter are Greek gods

Question 11. This is for all you bibliophiles out there. Which statement is the lie?
VERSION 1: Look carefully Answer Options
2 truths and 1 lie quiz
  • The Witches is a book written by Roald Dahl
  • The Landlady is a story written by Roald Dahl
  • Boy is a book written by Roald Dahl
  • All of these books were written by Roald Dahl

Answer: All of these books were written by Roald Dahl

VERSION 2
  • The Witches is a book written by Roald Dahl
  • The Landlady is a story written by Roald Dahl
  • Girl is a book written by Roald Dahl
  • All of these books were written by Roald Dahl

Answer: Girl is a book written by Roald Dahl

VERSION 3
  • The Witches is a book written by Roald Dahl
  • The Landlord is a story written by Roald Dahl
  • Girl is a book written by Roald Dahl
  • All of these books were written by Roald Dahl

Answer: The Landlord is a story written by Roald Dahl

Question 12. Do you have a green thumb? Which statement is a lie?
VERSION 1: Look carefully Answer Options
2 truths and 1 lie quiz
  • Bougainvillea has thorns
  • Acacia has thorns
  • Veilchenblau Rambler Rose has thorns
  • All of these plants have thorns

Answer: Veilchenblau Rambler Rose has thorns

VERSION 2

Answer: Blue wildrye has thorns

Question 13. Math! Which equation is nothing but a lie?
  • 4+12(6÷3)=28
  • 3+6×2=15
  • 12÷2(2+4)=1
  • All of the answers to these equations are correct

Answer: 12÷2(2+4)=1

Question 14. Okay movie buffs, this one is for you! Can you spot the lie?
VERSION 1: Look carefully Answer Options
2 truths and 1 lie quiz
  • Calvacade won best picture at the Oscars with no acting nominations
  • Parasite won best picture at the Oscars with no acting nominations
  • Wings won best picture at the Oscars with no acting nominations
  • All of these movies won best picture at the Oscars with no acting nominations

Answer: Calvacade won best picture at the Oscars with no acting nominations

VERSION 2
  • The Greatest Show on Earth won best picture at the Oscars with no acting nominations
  • Parasite won best picture at the Oscars with no acting nominations
  • Wings won best picture at the Oscars with no acting nominations
  • All of these movies won best picture at the Oscars with no acting nominations

Answer: All of these movies won best picture at the Oscars with no acting nominations

Question 15. Do you think you can figure out which statement below is a lie for this country?
VERSION 1: Look carefully Answer Options
2 truths and 1 lie quiz
  • Hamilton’s frogs are native to this country
  • The lesser short-tailed bat is native to this country
  • Kangaroos are native to this country
  • All of these animals are native to this country
  • None of these animals are native to this country

Answer: Kangaroos are native to this country

VERSION 2
  • Hamilton’s frogs are native to this country
  • The lesser short-tailed bat is native to this country
  • Moreporks are native to this country
  • All of these animals are native to this country
  • None of these animals are native to this country

Answer: All of these animals are native to this country

Question 16. Take a look at the pictured element and then try to pick out the lie!
VERSION 1: Look carefully Answer Options
  • This element has an atomic number between 50-75
  • Fountain pen nib tippings are made of this element
  • This element is twice as dense as lead
  • All of these statements are true
  • All of these statements are lies

Answer: This element has an atomic number between 50-75

VERSION 2
  • This element has an atomic number between 50-80
  • Fountain pen nib tippings are made of this element
  • This element is twice as dense as lead
  • All of these statements are true
  • All of these statements are lies

Answer: All of these statements are true

VERSION 3
  • This element has an atomic number between 75-100
  • Paintbrushes are made of this element
  • This element is twice as dense as lead
  • All of these statements are true
  • All of these statements are lies

Answer: Paintbrushes are made of this elemant

VERSION 4
  • This element has an atomic number between 75-100
  • Fountain pen nib tippings are made of this element
  • This element is three times as dense as lead
  • All of these statements are true
  • All of these statements are lies

Answer: This elemant is three times as dense as lead

Question 17. Art! Which statement below is a lie?
VERSION 1: Look carefully Answer Options
  • A is a painting created by a male Impressionist painter
  • B is a painting not created by an Impressionist painter
  • C is a painting created by a female Impressionist painter
  • All of the statements are true
  • All of the statements are lies

Answer: A is a painting created by a male Impressionist painter

VERSION 2
  • A is a painting created by a female Impressionist painter
  • B is a painting not created by an Impressionist painter
  • C is a painting created by a male Impressionist painter
  • All of the statements are true
  • All of the statements are lies

Answer: C is a painting created by a male Impressionist painter

VERSION 3
  • A is a painting created by a male Impressionist painter
  • B is a painting not created by an Impressionist painter
  • C is a painting created by a female Impressionist painter
  • All of the statements are true
  • All of the statements are lies

Answer: All of the statements are lies

VERSION 4
  • A is a painting created by a female Impressionist painter
  • B is a painting not created by an Impressionist painter
  • C is a painting created by a female Impressionist painter
  • All of the statements are true
  • All of the statements are lies

Answer: All of the statements are true

Question 18. Can you find the lie about this person?
VERSION 1: Look carefully Answer Options
  • She lives along the Polish-Czech border
  • She trained as a psychologist
  • She consider herself a disciple of Sigmund Freud
  • All of the facts about this person are true
  • All of the facts about this person are lies

Answer: She lives along the Polish-Czech border

VERSION 2

Answer: She trained as a physicist

VERSION 3
  • She lives along the Polish-Czech border
  • She trained as a psychologist
  • She consider herself a disciple of Carl Jung
  • All of the facts about this person are true
  • All of the facts about this person are lies

Answer: All of the facts about this person are true

VERSION 4

Answer: She considers herself a disciple of Sigmund Freud

Question 19. Can you figure out the lie about the cities in which these buildings are found?
VERSION 1: Look carefully Answer Options
  • B has a younger mayor than A
  • B has a larger total population than A
  • A has a higher elevation than B
  • All of the statements are true
  • All of the statements are lies

Answer: All of the statements are true

VERSION 2
  • B has an older mayor than A
  • B has a larger total population than A
  • A has a higher elevation than B
  • All of the statements are true
  • All of the statements are lies

Answer: B has an older mayor than A

Question 20. How many synonyms for the word ‘Truth’ and the word ‘Lie’ can you spot in this word search?
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

Answer: 17

1 thought on “2 Truths and 1 Lie Quiz Answers latest 2021 – Video Quiz Hero”

Leave a Comment