Amazing Dragon Ball Z Quiz Answers – Bequizzed Solutions

Bequizzed Amazing Dragon Ball Z Quiz Answers

Question 1. WHO IS GOKU’S BROTHER?
WHO IS GOKU'S BROTHER?
  • Vegeta
  • Gohan
  • Goten
  • Raditz

Answer: Raditz

Question 2. WHAT MOVE DOES GOKU USE TO DEFEAT KING PICCOLO?
WHAT MOVE DOES GOKU USE TO DEFEAT KING PICCOLO
  • Spirit Bomb
  • Penetrate!
  • Dragon Fist
  • Kamehameha

Answer: Penetrate!

Question 3. WHAT IS KALE’S NATURAL SUPER SAIYAN STATE?
WHAT IS KALE'S NATURAL SUPER SAIYAN STATE?
  • Legendary Super Saiyan
  • Berserker Super Saiyan
  • Super Saiyan Blue
  • Super Saiyan Rose

Answer: Berserker Super Saiyan

Question 4. WHO TEACHES GOKU THE SPIRIT BOMB?
WHO TEACHES GOKU THE SPIRIT BOMB?
  • King Kai
  • Kami
  • Master Roshi
  • Korin

Answer: King Kai

Question 5. WHO CREATED THE EARTH DRAGON BALLS?
WHO CREATED THE EARTH DRAGON BALLS?
  • Zalama
  • Guru
  • Nameless Namekian
  • Kami

Answer: Kami

Question 6. WHO CUT FRIEZA IN HALF?
WHO CUT FRIEZA IN HALF?
  • Goku
  • Krillin
  • Future Trunks
  • Frieza

Answer: Frieza

Question 7. WHO IS THE FIRST Z WARRIOR TO GO SUPER SAIYAN 2?
WHO IS THE FIRST Z WARRIOR TO GO SUPER SAIYAN 2?
  • Goku
  • Gohan
  • Vegeta
  • Trunks

Answer: Gohan

Question 8. WHAT IS GOKU’S TOP FORM AT THE END OF THE BUU SAGA?
WHAT IS GOKU'S TOP FORM AT THE END OF THE BUU SAGA?
  • Legendary Super Saiyan
  • Super Saiyan Blue
  • Super Saiyan 3
  • Super Saiyan 2

Answer: Super Saiyan 3

Question 9. ARE YOU FAMILIAR WITH THE ANDROID WHO HAS A MOHAWK, WEARS GREEN AND LOVES NATURE?
Amazing Dragon Ball Z Quiz Answers – Bequizzed
  • Android 16
  • Android 17
  • Android 19
  • Android 21

Answer: Android 16

Question 10. HOW MANY DOTS DOES KRILLIN HAVE ON HIS FOREHEAD?
amazing dragon ball z quiz answers bequizzed
  • 3
  • 6
  • 9
  • 8

Answer: 6

Question 11. WHY IS PUI PUI SO CONFIDENT DURING HIS FIGHT WITH VEGETA?
Amazing Dragon Ball Z Quiz Answers – Bequizzed 2021
  • He knows Yakon and Dabura are there to back him up
  • If he loses, he’ll be brought back to life by Babidi
  • He knows Vegeta can’t see him
  • He doesn’t think Vegeta stands a chance in 10x Earth’s Gravity

Answer: He doesn’t think Vegeta stands a chance in 10x Earth’s Gravity

Question 12. HOW MANY FORMS DOES BUU HAVE?
amazing dragon ball z quiz answers bequizzed
  •  8
  • 10
  • 12
  •  6

Answer: 10

Question 13. HOW MANY TIMES HAS MASTER ROSHI DIED?
amazing dragon ball z quiz answers bequizzed
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Answer: 2

Question 14. WHAT COLOR IS GOKU’S HAIR WHEN HE GOES SUPER SAIYAN GOD?
amazing dragon ball z quiz answers bequizzed
  • Red
  • Gold
  • Blue
  • Green

Answer: Red

Question 15. YAMCHA HAS NEVER MADE IT PAST WHICH ROUND IN THE WORLD MARTIAL ARTS TOURNAMENT?
amazing dragon ball z quiz answers bequizzed
  • Preliminaries
  • Quarter-Finals
  • Semi-Finals
  • Finals

Answer: Quarter-Finals

Question 16. WHO CAN COMMUNICATE WITH PORUNGA DURING THE NAMEK-FRIEZA SAGA?
  • Frieza
  • Vegeta
  • Dodoria
  • Dende

Answer: Dende

Question 17. WHAT IS FRIEZA’S FINAL FORM (70%) POWER LEVEL AGAINST GOKU ON NAMEK?
  • 150,000,000
  • 120,000,000
  • 84,000,000
  • 65,000,000

Answer: 84,000,000

Question 18. HOW OLD IS TRUNKS WHEN HE COMES BACK IN TIME TO DEFEAT FRIEZA AND KING COLD?
  • 18
  • 17
  • 20
  • 21

Answer: 17

Question 19. DOCTOR GERO IS ALSO KNOWN AS?
  • Android 16
  • Android 18
  • Android 19
  • Android 20

Answer: Android 20

Question 20. WHAT IS PICCOLO’S POWER LEVEL WHEN FUSED WITH KAMI (FIGHTING IMPERFECT CELL)?
  • 9,000,000,000
  • 18,000,000,000
  • 8,250,000,000
  • 12,500,000,000

Answer: 9,000,000,000

Question 21. WHO DID MASTER ROSHI AND SHEN COMPLETE OVER?
  • Korin
  • Mutaito
  • FanFan
  • Yurin

Answer: FanFan

Question 22. HOW MANY EPISODES DOES GOKU FIGHT FRIEZA?
  • 15
  • 20
  • 25
  • 22

Answer: 20

Question 23. WHO DOES DENDE HAVE A CRUSH ON?
  • Krillin
  • Goku
  • Gohan
  • Vegeta

Answer: Gohan

Question 24. HOW TALL IS VEGETA?
  • 155 cm
  • 188 cm
  • 164 cm
  • 142 cm

Answer: 164 cm

Question 25. WHO DES KRILLIN MARRY?
  • Android 19
  • Android 18
  • Android 17
  • Android 16

Answer: Android 18

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment