Are you the Best Roblox Player Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Are you the Best Roblox Player Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

You will get quizdiva Are you the Best Roblox Player Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Best Roblox Player Quiz Answers – Quiz Diva
Best Roblox Player Quiz Answers – Quiz Diva
Question 1. WHICH GAME WON “BEST GAME TRAILER” AT THE 8TH ANNUAL BLOXY AWARDS?
  • The Wild West
  • Parenthood
  • Tower Defense Simulator
  • Tank Warface

Answer: Tower Defense Simulator

Question 2. IN TOWER DEFENSE SIMULATOR, WHICH ONE OF THESE GAME MODES CANNOT BE SPECIFICALLY CHOSEN AT THE START OF THE GAME?
  • Hardcore
  • Molten
  • Golden
  • Fallen

Answer: Hardcore

Question 3. IN TDS, WHAT WAVE DO BOLTS APPEAR IN NORMAL MODE?
  • Wave 15
  • Wave 18
  • Wave 19
  • Wave 21

Answer: Wave 19

Question 4. IN A MEGA SERVER IN TDS, HOW MANY HP POINTS DOES THE MOLTEN BOSS GAIN WITH THE ADDITION OF A PLAYER?
best roblox player quiz answers
  • 4000
  • 5500
  • 2500
  • 3000

Answer: 2500

Question 5. WHICH ENEMY SPAWNS A RANDOM ENEMY IN UPON ITS DEATH IN TDS?
  • Necromancer
  • Mystery Boss
  • Hidden
  • Slow Boss

Answer: Mystery Boss

Question 6. A LEVEL 4 ROCKETEER IN TDS ADDS HOW MUCH DAMAGE TO ITS BASE DAMAGE?
  •  5
  • 10
  • 15
  • 20

Answer: 15

Question 7. IN TDS, HOW MUCH DOES IT COST, IN TOTAL, TO MAX OUT THE DJ BOOTH?
  • 13,500
  • 21,480
  • 19,750
  • 17,250

Answer: 17,250

Question 8. WHICH OF THESE ISN’T A HARDCORE MAP IN TDS?
  • Wrecked Battlefield
  • Autumn Falling
  • Infernal Abyss
  • Nether

Answer: Infernal Abyss

Question 9. HOW MANY WAVES ARE THERE IN HARDCORE TDS?
best roblox player quiz answers
  • Type Answer

Answer: 50

Question 10. IN TDS, HOW MUCH DOES IT COST, IN TOTAL, TO MAX OUT THE RANGER?
  • 52,150
  • 44,550
  • 38,670
  • 49,999

Answer: 44,550

Question 11. WHICH OF THESE GAMES WON “GAME OF THE YEAR” AT THE 8TH ANNUAL BLOXY AWARDS?
best roblox player quiz answers
  • Adopt Me!
  • Royale High
  • World // Zero
  • Piggy

Answer: Piggy

Question 12. IN THE WILD WEST, WHICH PLAYER CAN HOLD TRIALS AND DECIDE WHETHER A PLAYER IS INNOCENT OR GUILTY?
  • Hitman
  • Doctor
  • Mayor
  • Banjo

Answer: Mayor

Question 13. WHICH OF THESE REVOLVERS IS THE MOST ACCURATE IN THE WILD WEST?
  • Peacekeeper
  • Navy Revolver
  • Model 3
  • Lochke Revolver

Answer: Model 3

Question 14. IN TWW, WHICH OF THESE MELEE WEAPONS TAKES 3 HITS TO KILL A PLAYER?
  • Knife
  • Bowie Knife
  • Axe
  • Mjölnir

Answer: Bowie Knife

Question 15. WHAT IS THE FASTEST HORSE IN THE WILD WEST?
best roblox player quiz answers
  • Reindeer
  • Skeleton Horse
  • American QuarterHorse
  • Mustang

Answer: Skeleton Horse

Question 16. WHICH ONE OF THESE CAN’T A TIER 3 PICKAXE MINE IN TWW?
best roblox player quiz answers
  • Limestone
  • Iron
  • Zinc
  • Silver

Answer: Silver

Question 17. WHICH ONE OF THESE TREES REQUIRES 17 SWINGS FROM A TIER 3 AXE TO CUT IT DOWN?
best roblox player quiz answers
  • Grand Fir
  • Redwood
  • White Spruce
  • Douglas Fir

Answer: Grand Fir

Question 18. IN WORLD // ZERO, WHAT IS THE ONLY CLASS THAT CAN USE A SHIELD?
best roblox player quiz answers
  • Berserker
  • Guardian
  • Paladin
  • Defender

Answer: Paladin

Question 19. IN WORLD // ZERO, WHICH OF THESE PETS HAS THE SMALLEST HATCH CHANCE IN A STAR EGG?
best roblox player quiz answers
  • Fox (Green)
  • Fox (Red)
  • Boarwolf (White)
  • Owl (Red)

Answer: Owl (Red)

Question 20. IN WORLD // ZERO, WHICH OF THESE PETS HAS THE SMALLEST HATCH CHANCE IN A HOLIDAY EGG?
best roblox player quiz answers
  • Santa Golem (Blue)
  • Santa Golem (Green)
  • Snowman (White)
  • Snowman (Red)

Answer: Santa Golem (Blue)

Are you the Best Roblox Player Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

2 thoughts on “Are you the Best Roblox Player Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score”

Leave a Comment