Bitcoin Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

You will get Bequizzed Bitcoin Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Bitcoin Quiz Answers Bequizzed

Bitcoin Quiz Answers Bitcoin Decrypted – Bequizzed 100% Score

Question 1. BITCOIN USES ___ TECHNOLOGY TO OPERATE WITH NO CENTRAL AUTHORITY
  • Mentor-to-Mentee
  • Peer-to-peer
  • Administrator-to-Subject
  • Miner-to-Buyer

Answer: Peer-to-peer

Question 2. BITCOIN TRANSACTIONS ARE ALL OF THESE EXCEPT?
  • Permissionless
  • Anonymous
  • Private
  • Reversible

Answer: Reversible

Question 3. WHICH OF THESE DESCRIBES A DEAD BITCOIN?
  • A Bitcoin that has been hacked and stolen
  • A Bitcoin that has been used in an illegal transaction
  • A Bitcoin which can no longer be accessed
  • A Bitcoin which has corrupted and lost its value

Answer: A Bitcoin which can no longer be accessed

Question 4. WHAT WAS SILK ROAD?
  • A piece of code that is apart of the blockchain technology
  • A Bitcoin wallet used to store Bitcoins offline
  • A Reddit group dedicated ton Bitcoin technology
  • An online marketplace where illegal goods were purchased with Bitcoin

Answer: An online marketplace where illegal goods were purchased with Bitcoin

Question 5. WHAT WAS THE STARTING PRICE FOR ONE BITCOIN IN 2009?
  • $.005
  • $.03
  • $.0001
  • $.015

Answer: $.0001

Question 6. WHEN DO BITCOIN BLOCK REWARDS CHANGE FOR MINERS?
  • After 300,000 blocks
  • After 430,000 blocks
  • After 210,000 blocks
  • After 180,000 blocks

Answer: After 210,000 blocks

Question 7. WHAT IS THE CURRENT BLOCK REWARD FOR MINERS?
  • 12.5 BTC
  • 25 BTC
  • 6.25 BTC
  • 3.125 BTC

Answer: 6.25 BTC

Question 8. WHAT IS THE SMALLEST UNIT OF BITCOIN CALLED?
  • Satoshi
  • Millibit
  • Fillmore
  • Finney

Answer: Satoshi

Question 9. WHICH ONE OF THESE YEARS WAS THE LEAST VOLATILE FOR BITCOIN?
  • 2010
  • 2012
  • 2015
  • 2016

Answer: 2016

Question 10. WHAT IS THE LARGEST AMOUNT OF BITCOINS TO EVER BE PRODUCED?
  • 132 million
  • 184 billion
  • 21 million
  • 32 billion

Answer: 184 billion

Question 11. WHICH ONE OF THESE BITCOIN HACKS LEAD TO THE LARGEST LOSS SO FAR?
  • Bitfinex
  • Mt. Gox Collapse
  • Coincheck Hack
  • Govex Collapse

Answer: Mt. Gox Collapse

Question 12. WHICH PERFORMER WAS THE FIRST TO START ACCEPTING THE DIGITAL CURRENCY FOR THEIR RECORDS?
  • 50 Cent
  • Childish Gambino
  • Jamie Foxx
  • DJ Khaled

Answer: 50 Cent

Question 13. WHICH OF THESE FEATURES IS PRESENT IN BITCOIN?
  • Smart Contracts
  • Turing Completeness
  • Delegated Proof-of-Stake
  • Automated Security

Answer: Smart Contracts

Question 14. WHAT ARE BITCOIN FUTURES?
  • Price prediction horoscopes for Bitcoin
  • A financial instrument giving you the right to always buy Bitcoin at a cheaper price
  • A financial instrument giving you the right to buy a quantity of Bitcoin at a set price at a given future date
  • A financial instrument giving you the right to buy a quantity of Bitcoin at a set price at a given date that is at least one year in the future

Answer: A financial instrument giving you the right to buy a quantity of Bitcoin at a set price at a given future date

Question 15. WHAT IS INCLUDED IN A BLOCK HASH?
  • All the transactions combined end to end separated by commas
  • The timestamp when all the miners started working on the block
  • The next block hash in the blockchain
  • The nonce used to achieve the difficulty required

Answer: The nonce used to achieve the difficulty required

Question 16. WHAT IS A PAYMENT DISTRIBUTION METHOD FOR A MINING POOL?
  • Estimated Moving Average
  • Pay per Last N Shares
  • Triple Geometric Method
  • Fibonacci Selection

Answer: Pay per Last N Shares

Question 17. WHAT IS A NONCE?
  • The transaction ID number
  • A miners ASIC chip array
  • The generator point used in elliptic curve cryptography
  • The number of miners run through to generate a correct hash

Answer: The number of miners run through to generate a correct hash

Question 18. WHAT IS THE HISTORY OF BITCOIN MINING IN TERMS OF HARDWARE USE CHRONOLOGICALLY
  • CPU – GPU – FPGA – ASIC
  • GPU – CPU – FPGA – ASIC
  • GPU – CPU – ASIC – FPGA
  • ASIC – FPGA – CPU – GPU

Answer: CPU – GPU – FPGA – ASIC

Question 19. WHAT IS A GH/S?
  • 1000 hashes per second
  • 1,000,000 hashes per second
  • 1,000,000,000 hashes per second
  • 1,000,000,000,000 hashes per second

Answer: 1,000,000,000 hashes per second

Question 20. WHAT IS A BLOOM FILTER?
  • A way of lowering the amount of data mobile wallets need to stay up to date
  • A micro transaction service for music streaming using Bitcoin
  • A way of sending Bitcoins and verifying the address through proof of address certificates
  • A full Bitcoin node verifying incoming transactions

Answer: A way of lowering the amount of data mobile wallets need to stay up to date

Bitcoin Quiz Answers Bitcoin Decrypted – Bequizzed 100% Score

Also Read:

Leave a Comment