Cyberpunk 2077 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Cyberpunk 2077 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

You will get quizdiva Cyberpunk 2077 Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Cyberpunk 2077 Quiz Answers
Cyberpunk 2077 Quiz Answers
Question 1. WHERE IS THE STORY OF CYBERPUNK 2077 BASED?
cyberpunk 2077 quiz answers quizdiva
  • Cybercity
  • Day City
  • Night City
  • Cyber District
Answer: Night City
Question 2. WHAT IS THE MAIN CHARACTER’S NAME (MALE VERSION)?
cyberpunk 2077 quiz answers quizdiva
  • Victor
  • Vincent
  • Vance
  • Valentin
Answer: Vincent
Question 3. WHAT IS V’S PARTERS NAME AT THE BEGINNING OF THE GAME?
cyberpunk 2077 quiz answers quizdiva
  • Jackie Welles
  • Dexter Deshawn
  • Johnny Silverhand
  • Rockerboy
Answer: Jackie Welles
Question 4. ALL OF THESE ARE LIFE PATHS EXCEPT:
cyberpunk 2077 quiz answers quizdiva
  • Street Kid
  • Corpo-Rat
  • City Dweller
  • Nomad
Answer: City Dweller
Question 5. WHAT BAND WAS JOHNNY SILVERHAND A PART OF?
cyberpunk 2077 quiz answers quizdiva
  • Corpo-Killers
  • Samurai
  • Tyger Dragon
  • Steel Claws
Answer: Samurai
Question 6. WHO IS THE MOST POWERFUL CORPORATION IN NIGHT CITY?
cyberpunk 2077 quiz answers quizdiva
  • Millitech
  • Kang Tao
  • Night Corp
  • Arasaka
Answer: Arasaka
Question 7. WHAT CAN YOU INSTALL INTO V’S BODY TO IMPROVE THEIR ATTRIBUTES?
cyberpunk 2077 quiz answers quizdiva
  • Tech Implants
  • Cyberware
  • Hardware
  • Mechanical Upgrades
Answer: Cyberware
Question 8. WHO IS THE MOST VIOLENT GANG IN NIGHT CITY?
cyberpunk 2077 quiz answers quizdiva
  • Maelstrom
  • Tyger Claws
  • Steel Dragon
  • Valentinos
Answer: Maelstrom
Question 9. WHO SUPPORTS THE TYGER CLAWS?
  • Arasaka
  • Millitech
  • Night Corp
  • Kang Tao
Answer: Arasaka
Question 10. WHY WAS CYBERPUNK SO HEAVILY CRITICIZED AFTER ITS INITIAL RELEASE?
cyberpunk 2077 quiz answers quizdiva
  • Poor Graphics
  • Technical Bugs
  • Slow Gameplay
  • All of the Above
Answer: All of the Above
Question 11. WHERE IS NIGHT CITY LOCATED?
  • Japan
  • New York
  • California
  • England
Answer: California
Question 12. WHO WAS THE FOUNDER OF NIGHT CITY?
  • Michael Night
  • Brandon Night
  • Anthony Night
  • Richard Night
Answer: Richard Night
Question 13. WHICH WEAPONS BULLETS AIM FOR YOU AND LOCK ONTO TARGETS?
  • Magnetic Weapons
  • Smart Weapons
  • Power Weapons
  • Tech Weapons
Answer: Smart Weapons
Question 14. WHICH WEAPONS CAN BE CHARGED AND PENETRATE OBSTACLES?
  • Magnetic Weapons
  • Smart Weapons
  • Power Weapons
  • Tech Weapons
Answer: Tech Weapons
Question 15. WHICH WEAPONS CAN RICOCHET OFF HARD SURFACES?
  • Magnetic Weapons
  • Smart Weapons
  • Power Weapons
  • Tech Weapons
Answer: Power Weapons

Cyberpunk 2077 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

3 thoughts on “Cyberpunk 2077 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score”

Leave a Comment