Easter Brainsteaser Quiz Answers – Video Facts 100% Score

Easter Brainsteaser Quiz Answers – Video Facts 100% Score

You will get video facts Easter Brainsteaser Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Easter Brainsteaser Quiz Answers Video Facts
Easter Brainsteaser Quiz Answers Video Facts
Question 1. Can you help the bunny get to the Easter eggs?
Easter Brainsteaser Quiz Answers
  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: B

Question 2. Take a close look at this picture! Can you put it in the correct order?
Easter Brainsteaser Quiz Answers
  • CBA
  • ABC
  • CAB
  • BAC

Answer: CBA

Question 3. Which piece is missing?
TYPE 1
Easter Brainsteaser Quiz Answers

Answer: A

TYPE 2
Easter Brainsteaser Quiz Answers

Answer: B

TYPE 3
Easter Brainsteaser Quiz Answers

Answer: C

TYPE 4

Answer: D

Question 4. How about here: which piece is missing?
TYPE 1

Answer: A

TYPE 2

Answer: B

TYPE 3

Answer: C

TYPE 4

Answer: D

Question 5. Which piece is missing from this logical pattern?
  • A
  • B
  • C
  • D

Answer: B

Question 6. Can you put this picture back together?
TYPE 1
  • CADB
  • BADC
  • ABDC
  • DCBA

Answer: CADB

TYPE 2
  • ABDC
  • DCBA
  • BADC
  • CADB

Answer: BADC

TYPE 3
easter brainsteaser quiz answers video facts
  • DCBA
  • BADC
  • BDAC
  • CADB

Answer: BDAC

Question 7. Which silhouette matches the bunny?
Look carefully the correct answer ✓
easter brainsteaser quiz answers video facts

Answer: C

Question 8. How about this one? Can you find the matching silhouette?
Look carefully the correct answer ✓
easter brainsteaser quiz answers video facts

Answer: A

Question 9. Two bunnies are wandering through the spring forest. They spot three owls, two foxes, and four bears. How many legs are there in total?
easter brainsteaser quiz answers video facts
  • 11
  • 36
  • 38
  • 24

Answer: 38

Question 10. Mr and Mrs Bunny have six daughters, and each daughter has one brother. How many bunnies are in the Bunny family?
easter brainsteaser quiz answers video facts
  • 10
  •  8
  •  7
  •  9

Answer: 9

Easter Brainsteaser Quiz Answers – Video Facts 100% Score

Source

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

1 thought on “Easter Brainsteaser Quiz Answers – Video Facts 100% Score”

Leave a Comment