Food Origin v2 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Food Origin v2 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

You will get quizdiva Food Origin v2 Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Food Origin v2 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score
Food Origin v2 Quiz Answers –
Question 1. WHERE DOES CHEESECAKE ORIGINATE FROM?
food origin v2 quiz diva answers
  • Belgium
  • France
  • Greece
  • USA
Answer: Greece
Question 2. WHERE DOES FISH AND CHIPS ORIGINATE FROM?
food origin v2 quiz diva answers
  • England
  • Germany
  • Italy
  • Sweden
Answer: England
Question 3. WHERE DOES HAINANESE CHICKEN ORIGINATE FROM?
food origin v2 quiz diva answers
  • China
  • India
  • Singapore
  • Japan
Answer: Singapore
Question 4. WHERE DO NOODLES ORIGINATE FROM?
food origin v2 quiz diva answers
  • Italy
  • China
  • USA
  • France
Answer: China
Question 5. WHERE DOES PEANUT BUTTER ORIGINATE FROM?
food origin v2 quiz diva answers
  • Hungary
  • Turkey
  • USA
  • England
Answer: USA
Question 6. WHERE DOES HOT CHOCOLATE ORIGINATE FROM?
food origin v2 quiz diva answers
  • New Zealand
  • Australia
  • Italy
  • Mexico
Answer: Mexico
Question 7. WHERE DO CROISSANTS ORIGINATE FROM?
food origin v2 quiz diva answers
  • France
  • Austria
  • Italy
  • Germany
Answer: Austria
Question 8. WHERE DO CREPES ORIGINATE FROM?
food origin v2 quiz diva answers
  • Austria
  • Germany
  • France
  • Italy
Answer: France
Question 9. WHERE DOES SHISH KEBAB ORIGINATE FROM?
food origin v2 quiz diva answers
  • Turkey
  • Israel
  • India
  • Iran
Answer: Turkey
Question 10. WHERE DOES SAFFRON ORIGINATE FROM?
food origin v2 quiz diva answers
  • Turkey
  • Israel
  • India
  • Iran
Answer: Iran
Question 11. WHERE DOES GOULASH ORIGINATE FROM?
food origin v2 quiz diva answers
  • France
  • Germany
  • Denmark
  • Hungary
Answer: Hungary
Question 12. WHERE DOES CAESAR SALAD ORIGINATE FROM?
food origin v2 quiz diva answers
  • Italy
  • Greece
  • Germany
  • Mexico
Answer: Mexico
Question 13. WHERE DOES POUTINE ORIGINATE FROM?
food origin v2 quiz diva answers
  • USA
  • Belgium
  • England
  • Canada
Answer: Canada
Question 14. WHERE DOES BIGOS ORIGINATE FROM?
  • England
  • Poland
  • Hungary
  • Germany
Answer: Poland
Question 15. WHERE DOES HAGGIS ORIGINATE FROM?
  • England
  • Scotland
  • Ireland
  • Germany
Answer: Scotland
Question 16. WHERE DOES PAELLA ORIGINATE?
  • Mexico
  • Spain
  • Cuba
  • Egypt
Answer: Spain
Question 17. WHERE DOES PHO ORIGINATE FROM?
  • Spain
  • Singapore
  • Vietnam
  • Japan
Answer: Vietnam
Question 18. WHERE DOES RAMEN ORIGINATE FROM?
  • Japan
  • China
  • Singapore
  • Vietnam
Answer: Japan
Question 19. WHERE DOES BIRYANI ORIGINATE FROM?
  • Iran
  • Japan
  • India
  • China
Answer: India
Question 20. WHERE DO KIWIS ORIGINATE FROM?
  • New Zealand
  • Australia
  • Greece
  • China
Answer: China

Food Origin v2 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

1 thought on “Food Origin v2 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score”

Leave a Comment