Food Origins Quiz Answers – Quizdiva 100% Score

Food Origins Quiz Answers – Quizdiva 100% Score

You will get quizdiva Food Origins Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Food Origins Quiz Answers - Quizdiva 100% Score
Food Origins Quiz Answers
Question 1. Where was the cheeseburger invented?
food origins quiz answers quizdiva
  • UNITED STATES
  • UNITED KINGDOM
Answer: UNITED STATES
Question 2. Where does pizza originate from?
food origins quiz answers quizdiva
  • GREECE
  • ITALY
Answer: ITALY
Question 3. Do you know where tacos were created?
food origins quiz answers quizdiva
  • MEXICO
  • UNITED STATES
Answer: MEXICO
Question 4. Where was sushi first served?
food origins quiz answers quizdiva
  • CHINA
  • JAPAN
Answer: JAPAN
Question 5. Where were French fries first served?
food origins quiz answers quizdiva
  • FRANCE
  • BELGIUM
Answer: BELGIUM
Question 6. Where was the first fortune cookie cracked?
food origins quiz answers quizdiva
  • UNITED STATES
  • JAPAN
Answer: JAPAN
Question 7. Where did garlic bread originate from?
food origins quiz answers quizdiva
  • FRANCE
  • ITALY
Answer: ITALY
Question 8. Where was hot chocolate first served?
food origins quiz answers quizdiva
  • MEXICO
  • GERMANY
Answer: MEXICO
Question 9. Where was beef wellington first served?
food origins quiz answers quizdiva
  • UNITED KINGDOM
  • UNITED STATES
Answer: UNITED KINGDOM
Question 10. Which country invented cheesecake?
food origins quiz answers quizdiva
  • GREECE
  • DENMARK
Answer: GREECE
Question 11. Where did the French onion soup originate from?
food origins quiz answers quizdiva
  • UNITED STATES
  • FRANCE
  • MEXICO
  • UNITED KINGDOM
Answer: FRANCE
Question 12. Which country made beef stroganoff?
food origins quiz answers quizdiva
  • TURKEY
  • BRAZIL
  • UNITED STATES
  • RUSSIA
Answer: RUSSIA
Question 13. The bánh mì originates from which country?
  • THAILAND
  • MALAYSIA
  • VIETNAM
  • TAIWAN
Answer: VIETNAM
Question 14. Where was chili con carne served first?
  • UNITED STATES
  • MEXICO
  • ALBANIA
  • COSTA RICA
Answer: UNITED STATES
Question 15. Which country first ate falafels?
  • SAUDI ARABIA
  • EGYPT
  • ISRAEL
  • SYRIA
Answer: EGYPT
Question 16. Where did general Tso’s chicken come from?
  • CHINA
  • MALAYSIA
  • UNITED STATES
  • TAIWAN
Answer: TAIWAN
Question 17. Turkish delights originate from which country?
  • TURKEY
  • UNITED KINGDOM
  • INDIA
  • IRAN
Answer: IRAN
Question 18. Where did Tostones come from?
  • HONDURAS
  • SPAIN
  • PUERTO RICO
  • GHANA
Answer: PUERTO RICO
Question 19. Where did Kofta originate from?
  • INDIA
  • ITALY
  • AFGHANISTAN
  • LEBANON
Answer: INDIA
Question 20. Which country invented Seolleongtang?
  • PHILLIPINES
  • VIETNAM
  • INDONESIA
  • SOUTH KOREA
Answer: SOUTH KOREA

Food Origins Quiz Answers – Quizdiva 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

1 thought on “Food Origins Quiz Answers – Quizdiva 100% Score”

Leave a Comment