Frozen Fanatic Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Frozen Fanatic Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Question 1. What is the name of Kristoff’s Reindeer?
frozen fanatic quiz diva answers
  • Hans
  • Sven
  • Bjorn
  • Johan
Answer: Sven
Question 2. What is the name of Elsa and Anna’s Kingdom?
frozen fanatic quiz diva answers
  • Eldora
  • North Mountain
  • Ahtohallan
  • Arendelle
Answer: Arendelle
Question 3. Who did Kristoff grow up with?
frozen fanatic quiz diva answers
  • Trolls
  • Reindeers
  • Ice Sellers
  • The Oldenbergs
Answer: Trolls
Question 4. Who is the actor that voices Olaf?
frozen fanatic quiz diva answers
  • Dan Stevens
  • Jonathan Groff
  • Luke Evans
  • Josh Gad
Answer: Josh Gad
Question 5. Which Duke called Elsa a monster?
frozen fanatic quiz diva answers
  • Duke of Westerguard
  • Duke of Eldaston
  • Duke of Weselton
  • Duke of Ratinboard
Answer: Duke of Weselton
Question 6. Who suggested that Anna should see the Trolls to be healed when she was a child?
frozen fanatic quiz diva answers
  • The Queen
  • The King
  • A Servant
  • Elsa
Answer: The King
Question 7. Which country does Frozen take place?
frozen fanatic quiz diva answers
  • Sweden
  • Finland
  • Netherlands
  • Norway
Answer: Norway
Question 8. How many brothers does Prince Hans have?
frozen fanatic quiz diva answers
  •  2
  • 12
  •  5
  • 16
Answer: 12
Question 9. Who saves Anna from Freezing in her room?
frozen fanatic quiz diva answers
  • Olaf
  • Elsa
  • Hans
  • Kristoff
Answer: Olaf
Question 10. What do Anna’s parents use to find the Trolls?
frozen fanatic quiz diva answers
  • Music
  • A Crystal Ball
  • A Map
  • A Spirit
Answer: A Map
Question 11. What is the only thing Kristoff can afford to buy when he goes to the Wandering Oaken’s Trading Post?
frozen fanatic quiz diva answers
  • Pickaxe
  • Carrots
  • Rope
  • Scarf
Answer: Carrots
Question 12. What does the elder troll tell Elsa her greatest enemy will be?
frozen fanatic quiz diva answers
  • People
  • Fear
  • Magic
  • Guilt
Answer: Fear
Question 13. Which Christian Andersen fairy tale inspired Frozen?
frozen fanatic quiz diva answers
  • Little Claus and Big Claus
  • The Ice Maiden
  • The Snowman
  • The Snow Queen
Answer: The Snow Queen
Question 14. What other Disney film did Frozen Co-Director Chris Buck direct?
frozen fanatic quiz diva answers
  • Big Hero 6
  • Tarzan
  • The Little Mermaid
  • Mulan
Answer: Tarzan
Question 15. What other Disney film did Frozen Co-Director Jennifer Lee direct?
frozen fanatic quiz diva answers
  • Mulan
  • Moana
  • The Little Mermaid
  • Wreck-It-Ralph
Answer: Wreck-It-Ralph
Question 16. What sets the enchanted forest on fire in Frozen 2?
frozen fanatic quiz diva answers
  • A Gecko
  • A Slug
  • A Salamander
  • A Snail
Answer: A Salamander
Question 17. Who is the villain of Frozen 2?
frozen fanatic quiz diva answers
  • Prince Hans
  • King Runeard
  • Spirits
  • Duke of Weselton
Answer: Duke of Weselton
Question 18. How many years does Frozen 2 take place after Frozen?
  • 7
  • 3
  • 5
  • 1
Answer: 3
Question 19. What does the character Ryder love?
  • Magic
  • Nature
  • Spirits
  • Reindeer
Answer: Reindeer
Question 20. What sets the enchanted forest on fire in Frozen 2?
  • Nokk
  • Gale
  • Elsa
  • Bruni
Answer: Elsa
Question 21. What crash course did Disney animators have to take when making Frozen?
  • Glaciology
  • Cryogenics
  • Meteorology
  • Hydrology
Answer: Meteorology
Question 22. How many strands of hair did the animators give Elsa?
  • 134,000
  • 231,000
  • 160,000
  • 420,000
Answer: 420,000
Question 23. Which of these was a reason Frozen 2 was made?
  • The directors daughters demanded for a sequel
  • Fans were confused on how Elsa got her powers.
  • A sequel was always planned.
  • The directors were not satisfied with the movie’s performance.
Answer: Fans were confused on how Elsa got her powers.
Question 24. Which of these statements is true?
  • Frozen is the number 1 highest-grossing animated film of all time.
  • Frozen 2 is the first Disney Princess movie to have a sequel in theaters.
  • Elsa is the most popular Disney princess of all time.
  • Anna is not counted as a Disney Princess.
Answer: Frozen 2 is the first Disney Princess movie to have a sequel in theaters.
Question 25. What inspired Robert Lopez to create the song “The Next Right Thing”?
  • A conversation between Kristen Bell and Jennifer Lee.
  • His daughter helped him think of it.
  • A fan asked him what song would be the next big thing.
  • He saw the saying at a grocery store.
Answer: A conversation between Kristen Bell and Jennifer Lee.

Frozen Fanatic Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

1 thought on “Frozen Fanatic Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score”

Leave a Comment