Guess the Price Quiz Answers Quizdiva 2021

Guess the Price Quiz Answers Quizdiva

Guess the Price Quiz Answers Quizdiva 2021
Guess the Price Quiz Answers Quizdiva 2021
Question 1. CAN YOU GUESS THE PRICE OF THIS ITEM?
guess the price quiz answers quizdiva
  • $18,999.99
  • $35,000.98
  • $62,000.00
  • $23,320.99

Answer: $35,000.98

Question 2. GUESS THE FIRST NUMBER IN THIS ITEM’S PRICE!
Q2. GUESS THE FIRST NUMBER IN THIS ITEM'S PRICE!
  • 6
  • 4
  • 7
  • 3

Answer: 3

Question 3. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
guess the price quiz answers quizdiva
  • 21.78
  • 16.88
  • 19.98
  • 13.32

Answer: 13.32

Question 4. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
Q4. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
  • 55,000.00
  • 63,445.00
  • 38,500.00
  • 60,000.00

Answer: 55,000.00

Question 5. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
guess the price quiz answers quizdiva
  • 307.85
  • 239.50
  • 428.75
  • 145.67

Answer: 239.50

Question 6. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
Q6. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
  • 400
  • 375
  • 250
  • 125

Answer: 250

Question 7. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
  • 367.98
  • 549.99
  • 438.99
  • 421.98

Answer: 549.99

Question 8. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
Q8. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
  • 2350
  • 1875
  • 2250
  • 1645

Answer: 1875

Question 9. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
  • 2400
  • 1800
  • 2700
  • 1800

Answer: 2700

Question 10. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
Q10. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
  • 2300.99
  • 1799.99
  • 3288.98
  • 2999.99

Answer: 2999.99

Question 11. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
Q11. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
  • 4875.98
  • 3585.00
  • 3367.00
  • 4299.00

Answer: 3585.00

Question 12. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
  • 7296.99
  • 5499.00
  • 3700.00
  • 6498.00

Answer: 6498.00

Question 13. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
Q13. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
  • 14,000.00
  • 8500.00
  • 7200.00
  • 12,300.00

Answer: 14,000.00

Question 14. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
Q14. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
  • 13,000.99
  • 32000.95
  • 23400.00
  • 18999.99

Answer: 23400.00

Question 15. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
Q15. GUESS THE PRICE OF THIS ITEM!
  • 62,000.80
  • 71998.20
  • 63239.90
  • 87230.32

Answer: 71998.20

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content cited is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment