Incredible Crypto Quiz 2 Answers – Bequizzed 100% Score

You will get BeQuizzed Incredible Crypto Quiz 2 Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers

Incredible Crypto Quiz 2 Answers
Incredible Crypto Quiz 2 Answers
Question 1. WHAT TYPE OF TECHNOLOGY DOES CRYPTOCURRENCY DEPEND ON?
  • Cryptochain
  • Blockchain
  • Bankchain
  • Fiatchain

Answer: Blockchain

Question 2. BITCOIN WAS THE ONLY FORM OF CRYPTOCURRENCY UNTIL WHAT YEAR?
  • It is still the only form
  • 2018
  • 2013
  • 2011

Answer: 2011

Question 3. WHAT IS THE TERM FOR CURRENCY THAT IS REGULATED BY THE GOVERNMENT (SUCH AS PAPER MONEY)?
  • Tangible currency
  • Guber currency
  • Fiat currency
  • Aubit currency

Answer: Fiat currency

Question 4. AS OF JULY 2021, WHICH OF THE FOLLOWING IS IN THE TOP 5 MOST POPULAR CRYPTOCURRENCIES?
  • Stellar
  • VeChain
  • Amp
  • Ethereum

Answer: Ethereum

Question 5. WHAT WAS THE FIRST FORM OF CRYPTO?
  • Bitcoin
  • Litecoin
  • Ethereum
  • Stellar

Answer: Bitcoin

Question 6. CRYPTO IS PART OF A SYSTEM THAT DOES NOT RELY ON A SINGLE PERSON OR ORGANIZATION. WHAT IS THIS TERM?
  • Technological
  • Advanced
  • Decentralized
  • Unconnected

Answer: Decentralized

Question 7. WHICH NAME DOES THE ANONYMOUS CREATOR OF BITCOIN GO BY?
  • Barry Silbert
  • Satoshi Nakamoto
  • Nick Szabo
  • Bill Gates

Answer: Satoshi Nakamoto

Question 8. POLKADOT AND CARDANO WERE BOTH CREATED BY DIFFERENT PEOPLE, BOTH OF WHICH WERE INITIAL MEMBERS OF WHICH FORM OF CRYPTOCURRENCY?
  • Ethereum
  • Bitcoin Cash
  • Chainlink
  • Bitcoin

Answer: Ethereum

Question 9. WHAT IS THE PROCESS OF ADDING AND VERIFYING TRANSACTIONS TO THE BLOCKCHAIN?
  • Hammering
  • Conducting
  • Engineering
  • Mining

Answer: Mining

Question 10. HOW MANY BITCOINS CAN EVER EXIST?
  • 15 Million
  • 21 Million
  • 50 Million
  • Infinite amount

Answer: 21 Million

Question 11. WHAT YEAR IS THE LAST BITCOIN EXPECTED TO BE MINED BY?
  • 2030
  • 2040
  • 2050
  • 2060

Answer: 2040

Question 12. WHICH OF THESE COUNTRIES IS THE LARGEST MINER OF BITCOIN?
  • Germany
  • Russia
  • United States
  • China

Answer: China

Question 13. WHAT IS THE SMALLEST UNIT OF A BITCOIN CALLED?
  • Satoshi
  • Bitoshi
  • Nanocoin
  • Ether

Answer: Satoshi

Question 14. WHAT DOES P2P STAND FOR?
  • Password to Password
  • Password to Product
  • Peer to Peer
  • Product to Peer

Answer: Peer to Peer

Question 15. WHAT IS A NODE?
  • A crypto blockchain
  • A blockchain transaction
  • A computer connected to a crypto network
  • An offline storage for cryptocurrency

Answer: A computer connected to a crypto network

Question 16. WHAT IS A DAPP?
  • A decentralized application
  • A demonetized application
  • A diluted application
  • A defined application

Answer: A decentralized application

Question 17. WHAT IS THE TERM FOR WHEN A BLOCKCHAIN SPLITS?
  • Fork
  • Hard Break
  • Splinter
  • Rupture

Answer: Fork

Question 18. WHAT IS COLD STORAGE
  • A crypto exchange
  • A way of holding cryptocurrency offline
  • A way of holding cryptocurrency online
  • A way to mine cryptocurrency

Answer: A way of holding cryptocurrency offline

Question 19. WHICH OF THESE PEOPLE IS A CO-FOUNDER OF ETHEREUM?
  • Vitalik Buterin
  • Satoshi Nakamoto
  • Jackson Palmer
  • Elon Musk

Answer: Vitalik Buterin

Question 20. WHAT IS ETHEREUM?
  • A Bitcoin token
  • A blockchain platform with its own currency
  • A Bitcoin mining platform
  • A process of pricing crypto transactions

Answer: A blockchain platform with its own currency

Question 21. WHAT TERM BEST DESCRIBES A WAY IN WHICH CRYPTOCURRENCY CAN BE VERIFIED?
  • Bridges
  • Defi
  • Halving
  • Proof of Work

Answer: Proof of Work

Question 22. WHAT CHARACTERISTIC MAKES BLOCKCHAIN VIRTUALLY TAMPER-PROOF?
  • Proof of Stake
  • Private Keys
  • Immutability
  • Network Regulated Security

Answer: Immutability

Question 23. WHAT IS THE NAME OF THE FIRST ACADEMIC PAPER TO DESCRIBE BITCOIN KNOWN AS?
  • Black Paper
  • White Paper
  • Green Paper
  • Red Paper

Answer: White Paper

Question 24. HOW LONG DOES IT TAKE TO MINE ONE BLOCK OF BITCOIN?
  • 30 seconds
  • 1 minute
  • 10 minutes
  • 30 minutes

Answer: 10 minutes

Question 25. HOW OFTEN CAN YOU TRADE CRYPTOCURRENCY?
  • 24 hours a day/7 days a week
  • 9:30am – 4:30pm/Monday-Friday
  • 9:30am – 4:30pm/Monday-Saturday
  • 12am – 5pm/Saturday and Sunday

Answer: 24 hours a day/7 days a week

Also Read:

DISCLAIMER: The purpose of providing answers is for educational purposes only, if any official authority has any problem, please contact us. All images are copyrighted to their respective owners. All content cited is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment