Incredible Crypto Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

You will get Bequizzed Incredible Crypto Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Incredible Crypto Quiz Answers

Incredible Crypto Quiz Answers Bequizzed
Incredible Crypto Quiz Answers

1. WHAT WAS BITCOIN’S RECORD HIGH PRICE?

Incredible Crypto Quiz Answers
  • 68,350
  • 63,729
  • 71,882
  • 60,113

Answer: 63,729

2. HOW MUCH ETHER DID A HACKER STEAL IN 2016?

Incredible Crypto Quiz Answers Bequizzed
  • $25 million
  • $40 million
  • $50 million
  • $65 million

Answer: $50 million

3. WHAT IS BITCOIN’S CAP LIMIT?

Incredible Crypto Quiz Answers



Answer: 21 million

4. WHAT WAS THE EARLIEST ITERATION OF CRYPTOCURRENCIES?

Incredible Crypto Quiz Answers
  • Bitcoin
  • Litecoin
  • Hashcash
  • Digicash

Answer: Digicash

5. WHICH OF THESE IS NOT A QUALITY OF A BLOCKCHAIN?

Incredible Crypto Quiz Answers
  • Structures its data into tables
  • Data is chained together
  • Decentralized
  • Viewed Transparently

Answer: Structures its data into tables

6. HOW MANY COINS CAN LITECOIN ACCOMMODATE UP TO?

Incredible Crypto Quiz Answers
  • 64 million
  • 21 million
  • 84 million
  • 54 million

Answer: 84 million

7. WHAT BLOCKCHAIN ARE MOST NFTS A PART OF?

Incredible Crypto Quiz Answers



Answer: Ethereum

8. WHICH OF THESE MOST CLOSELY LINES UP WITH THE MEANING OF MINING BITCOIN?

Incredible Crypto Quiz Answers
  • Using your computer to verify the legitimacy of bitcoin transactions.
  • Using your computer to discover hidden bitcoin in the blockchain.
  • Using your computer to dig up blocks of bitcoin.
  • Using your computer to create new bitcoin tokens, which are added to the blockchain.

Answer: Using your computer to verify the legitimacy of bitcoin transactions.

9. WHAT IS THE BLOCK REWARD FOR DOGECOIN AS OF MAY 11, 2021?

Incredible Crypto Quiz Answers
  • 10,000
  • 15,000
  • 8,500
  • 2500

Answer: 10,000

10. ETHEREUM FOUNDER CHARLES HOSKINSON ALSO FOUNDED THIS CRYPTOCURRENCY:

  • Cardano
  • Stellar
  • Chainlink
  • Binance Coin

Answer: Cardano

11. WHERE DO BITCOIN TRANSACTION FEES GO?

Crypto
  • Satoshi Nakamoto
  • Back into the blockchain
  • To the bitcoin miner
  • Used to create more tokens

Answer: To the bitcoin miner

12. WHICH OF THESE HAS THE HIGHEST CAP LIMIT?

  • Dogecoin
  • Ethereum
  • Stellar XLM
  • Binance Coin

Answer: Dogecoin

13. WHICH OF THESE IS NOT A MAJOR CONCERN WITH ETHEREUM?

  • Electrical construction of the blockchain
  • Energy Consumption from miners
  • Environmental impact from the blockchain
  • Gas Emissions caused by transactions

Answer: Electrical construction of the blockchain

14. WHAT WAS THE FIRST BITCOIN TRANSACTION USED FOR?

  • Restaurant tip
  • A car
  • Rent
  • Pizza

Answer: Pizza

15. IN 2009 HOW MUCH WOULD ONE BLOCK EARN A MINER?

  • 200 BTC
  • 50 BTC
  • 12.5 BTC
  • 25 BTC

Answer: 50 BTC

Incredible Crypto Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment