Incredible Minecraft Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

You will get Bequizzed Incredible Minecraft Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers

Incredible Minecraft Quiz Answers

Incredible Minecraft Quiz Answers -  Bequizzed
Incredible Minecraft Quiz Answers – Bequizzed
Question 1. WHAT VEGETABLE CAN YOU USE TO MAKE A POTION OF NIGHT VISION?
  • Golden Apple
  • Golden Carrot
  • Golden Sugar Cane
  • Diamond Turnip

Answer: Golden Carrot

Question 2. IN WHICH COUNTRY DO THEY LET YOU PLAY MINECRAFT IN SCHOOL?
  • Norway
  • Sweden
  • Japan
  • Germany

Answer: Sweden

Question 3. IN MINECRAFT DUNGEONS, WHICH OF THESE PLACES CAN YOU OBTAIN A HARVESTER?
  • Pumpkin Pastures
  • Cacti Canyon
  • Frosted Fjord
  • Redstone Mines

Answer: Redstone Mines

Question 4. IN MINECRAFT EARTH, WHAT IS THE HEIGHT LIMIT ON BUILD PLATES?
  • 256 blocks
  • 221 blocks
  • 242 blocks
  • 275 blocks

Answer: 221 blocks

Question 5. HOW MANY HEARTS DOES THE ENDER DRAGON HAVE?
  • 200
  • 50
  • 75
  • 100

Answer: 100

Question 6. WHICH OF THESE IS ONLY ACCESSIBLE IN THE EDUCATIONAL VERSION OF MINECRAFT?
  • Empty Map
  • Border
  • Prismarine Wall
  • Banner

Answer: Border

Question 7. HOW MANY HEALTH POINTS DOES A VILLAGER HAVE?
  • 10
  • 15
  • 20
  • 25

Answer: 20

Question 8. WHICH PILLAGER WEAPON CAN BREAK WITH REPEATED USE?
  • Axe
  • Sword
  • Crossbow
  • Pickaxe

Answer: Crossbow

Question 9. WHAT IS THE BURNING TIME OF CHARCOAL (IN TICKS) IN A FURNACE?
  • 16000
  • 4000
  • 1600
  • 1200

Answer: 1600

Question 10. A PULSE __________ PRODUCES A PULSE OF A SPECIFIC DURATION.
  • Pulse Extender
  • Pulse Generator
  • Pulse Multiplier
  • Pulse Divider

Answer: Pulse Generator

Question 11. A ________ CLOCK PRODUCES A LOOP OF PULSES BY PASSING A BLOCK BACK AND FORTH AND DRAWING OFF A PULSE WHEN THE BLOCK IS IN A CERTAIN LOCATION.
  • Piston
  • Repeater
  • Hopper
  • Comparator

Answer: Piston

Question 12. A STRUCTURE IS _______ IF NO REDSTONE COMPONENTS ARE VISIBLE BOTH BEFORE AND AFTER IT COMPLETES ITS TASK.
  • Hipster
  • Instant
  • Seamless
  • Silent

Answer: Seamless

Question 13. IN MINECRAFT HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER, WHICH OF THESE GIVES THE MOST XP PER BLOCK FOR FARMING?
  • Potatos
  • Mushrooms
  • Wheat
  • Carrots

Answer: Mushrooms

Question 14. IN MINECRAFT HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER, AT WHAT LEVEL DO YOU UNLOCK RED SCARF REFORGE FOR MINING?
  • 21
  • 23
  • 15
  • 18

Answer: 21

Question 15. IN MINECRAFT HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER, THE ____________ COSTS 4000 BITS AT THE BIT SHOP.
  • Jumbo Backpack Upgrade
  • Ultimate Carrot Candy Upgrade
  • Builder’s Wand
  • Bits Talisman

Answer: Jumbo Backpack Upgrade

Question 16. WHICH OF THESE DOES THE MOST DAMAGE IN THE HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER?
  • Magma Bow
  • Super Undead Bow
  • Hurricane Bow
  • Death Bow

Answer: Death Bow

Question 17. IN THE SPIDER SLAYER QUEST WHICH OF THESE ENEMIES IS THE STRONGEST?
  • Brood Mother
  • Tarantula Vermin
  • Tarantula Beast
  • Mutant Tarantula

Answer: Mutant Tarantula

Question 18. THE STONK’S MINING SPEED IN HYPIXEL SKY BLOCKS IS?
  • 425
  • 510
  • 555
  • 600

Answer: 510

Question 19. WHICH ONE OF THESE IS AN ENDER PEARL THAT DOESN’T CATCH THE ATTENTION OF AN ENDERMAN?
  • Invisible Pearl
  • Quiet Pearl
  • Silent Pearl
  • Mystery Pearl

Answer: Silent Pearl

Question 20. WHAT IS THE CHANCE THAT A SPECIAL ZEALOT SPAWNS IN THE DRAGON’S DEN?
  • 1%
  • .35%
  • 3%
  • .23%

Answer: .23%

New Added Question:

Question 1. WHICH OF THESE IS A REDSTONE COMPENSATOR NOT RESPONSIBLE FOR?
  • Refreshing a single input signal back up to maximum strength, like a redstone repeater
  • Producing an output signal proportional to how full a container is
  • Comparing two input signals and producing an output signal equal to the difference between the two inputs
  • Comparing two input signals and producing an output signal based on which input is strongest

Answer: Refreshing a single input signal back up to maximum strength, like a redstone repeater

Question 2. HOW MANY HEALTH POINTS DOES THE ENDER DRAGON HAVE?
  • 200
  • 50
  • 75
  • 100

Answer: 200

Question 3. WHAT DOES MILK DO WHEN DRANK?
  • Replenish Armor
  • Replenish Health
  • Removes any potion effects
  • Increase Heart count

Answer: Removes any potion effects

Question 4. WHICH OF THESE SCENARIOS IS NOT POSSIBLE BY UTILISING REDSTONE AND REDSTONE COMPONENTS?
  • Controlling a set of doors based on light level
  • Toggling the state of a lever
  • Playing a tune on a series of note blocks
  • Sending a Minecraft along a track

Answer: Toggling the state of a lever

Question 5. HOW MANY DIFFERENT COLORED WOOLS ARE THERE?
  • 14
  • 17
  • 18
  • 16

Answer: 16

Incredible Minecraft Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: The purpose of providing answers is for educational purposes, if any official authority has any problem, please contact us. All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment