Invincible: A Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

You will get Invincible: A Quiz Answers BeQuizzed and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Invincible A Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

Question 1. What was mark Grayson doing when he got his power?
invincible a quiz answers
  • Taking out the Trash
  • Getting picked on by a bully
  • Stopping a crime
  • Sitting in class

Answer: Taking out the Trash

Question 2. Which hero team does Invincible work with to fight the Flaxan army?
invincible a quiz answers
  • The Guardian Junior League
  • The Pact
  • Teen Team
  • The Coalition of Heroes

Answer: Teen Team

Question 3. The guardians of the globe member who is a master of gadgets is an analog of which known superhero?
invincible a quiz answers
  • Green Lantern
  • Green Arrow
  • Batman
  • Iron Man

Answer: Batman

Question 4. What is Atom Eve’s power?
invincible a quiz answers
  • She can create/destroy energy on the atomic level.
  • She can transform any material on earth.
  • She can generate natural elements with her body.
  • She can manipulate matter on a subatomic scale.

Answer: She can manipulate matter on a subatomic scale.

Question 5. How long would it take a Viltrumite to heal from having their spine ripped out?
invincible a quiz answers
  • One Day
  • One Week
  • One Month
  • One Year

Answer: One Week

Question 6. How long would it take a Viltrumite to heal from having their spine ripped out? Type your answer in below!
invincible a quiz answers bequizzed

Answer: 12

Question 7. Who was rex Splode caught cheating on eve with?
invincible a quiz answers
  • Monster Girl
  • Green Ghost
  • Amber Bennett
  • Dupli-Kate

Answer: Dupli-Kate

Question 8. Titan is a direct analog from the hero?
invincible a quiz answers
  • The Thing
  • The Hulk
  • Human Torch
  • Black Adam

Answer: Human Torch

Question 9. What signifies that Damien Darkblood is near?
invincible a quiz answers
  • A sudden drop in temperature
  • A sudden rise in temperature
  • The smell of burnt wood
  • Sprinkling of ash

Answer: A sudden drop in temperature

Question 10. What is Debbie and Nolan’s favorite restaurant in Rome?
  • Il Pagliaccio
  • Armando al Pantheon
  • L’Osteria Donato
  • Da Felice

Answer: L’Osteria Donato

Question 11. What does robot send a drone to retrieve in order to help monster girl recover?
invincible a quiz bequizzed
  • Cerulean Cosmos
  • Belladonna Root
  • Wolfsbane
  • Verbena

Answer: Cerulean Cosmos

Question 12. Who confirms that Nolan is the murderer of the guardians of the globe?
  • Damien Darkblood
  • Art Rosenbaum
  • Debbie Grayson
  • Cecil Stedman

Answer: Art Rosenbaum

Question 13. Who is the first person to accidentally discover that mark is Invincible?
  • Samantha Wilkins
  • Amber Bennett
  • Rick Sheridan
  • William Clockwell

Answer: William Clockwell

Question 14. Which of these villains mortally wounded Invincible?
  • Thokk
  • Mauler Twins
  • Martian Emperor
  • ReAnimen

Answer: Thokk

Question 15. What does Allen the alien mistake earth for? Type your answer in below!

Answer: Urath

Invincible A Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

Source

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

1 thought on “Invincible: A Quiz Answers – Bequizzed 100% Score”

Leave a Comment