Locked Out Quiz Answers BeQuizzed 100% Score

Locked Out Quiz Answers BeQuizzed 100% Score

Locked Out Quiz Answers BeQuizzed 100% Score
Locked Out Quiz Answers BeQuizzed 100% Score
Question 1. Terry has had a frustrating day to say the least. He had finally gotten home after a hard day at work, but he realized that he had lost his house keys at some point during the day! Can you help him find his keys?
locked out quiz answers bequizzed
  • Continue

Answer: Continue

Question 2. Terry first went back to the park he visited this morning. While there, he realized that he had lost his key for his car. Can you spot it?
locked out quiz answers bequizzed
  • A
  • B
  • C
  • D
Answer: C
Question 3. Terry visited the beach next. While searching for his house key, he accidentally dropped the keys to his office. Can you spot them?
  • A
  • B
  • C
  • D
Answer: D
Question 4. Terry then was walking back to his car when he tripped and threw his key to the gym locker. Can you find it?
locked out quiz answers bequizzed
  • A
  • B
  • C
  • D
Answer: B
Question 5. Terry returned to his office to search for his house key. While there, he accidentally misplaced his office’s bathroom. Can you see it?
locked out quiz answers bequizzed
  • A
  • B
  • C
  • D
Answer: A
Question 6. Terry had then walked into his office’s kitchen and realized that he had misplaced the closet key. Can you spot it?
locked out quiz answers bequizzed
  • A
  • B
  • C
  • D
Answer: B
Question 7. While looking in the closet, Terry had dropped the key to his car again. Can you help him find it?
locked out quiz answers bequizzed
  • A
  • B
  • C
  • D
Answer: D
Question 8. Terry was getting hungry so he decided to stop at a restaurant. While eating, he had misplaced the keys to his suitcase. Can you look for it?
  • A
  • B
  • C
  • D
Answer: B
Question 9. The last place terry visited was the gym. He thinks that he left his house key somewhere in here. Can you look for it?
  • A
  • B
  • C
  • D
Answer: C
Question 10. Terry finally had found all the keys he lost today! He can finally move past one of the worst days he’s ever had!
  • Continue

Answer: Continue

Locked Out Quiz Answers BeQuizzed 100% Score

1 thought on “Locked Out Quiz Answers BeQuizzed 100% Score”

Leave a Comment