Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers – Video Facts 100% Score

Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers – Video Facts 100% Score. You will get video facts Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers – Video Facts
Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers – Video Facts
Question 1. Let’s get started! Use the CLUES on the cards to answer the question! Can you tell us which holiday we are talking about here?
Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers
  • Thanksgiving
  • Christmas
  • Halloween
  • Easter

Answer: Easter

Question 2. Spring is in the air! Look at the clues on the board and tell us what these two things are!
Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers – Video Facts
  • Flowers
  • Ornaments
  • Foods
  • Trees

Answer: Flowers

Question 3. To which country would we go to view magnificent displays of these trees?
Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers – Video Facts
  • Japan
  • Italy
  • England
  • Netherlands

Answer: Japan

Question 4. Take a look at the clue on the board! What does it mark?
  • The end of summer
  • The middle of spring
  • First day of spring
  • Last day of spring

Answer: First day of spring

Question 5. What are we referring to here?
  • Easter egg roll
  • Snowball fight (with cotton balls)
  • Pumpkin pie baking day
  • Cranberry syrup day

Answer: Easter egg roll

Question 6. Look at the foreign language on the board! It means “Happy Easter” but in which language?
  • Latin
  • German
  • Portuguese
  • Dutch

Answer: German

Question 7. How many of these vegetables are ready to pick in spring?
  • Asparagus and radish
  • Asparagus and kale
  • Radish and kale
  • All of them

Answer: Asparagus and radish

Question 8. Take a look at the clue on the board! Growing in spring, what is the main ingredient of this dish?
  • Cabbage
  • Spinach
  • Peas
  • Leek

Answer: Spinach

Question 9. What are we referring to here?
  • Shabbat
  • Jewish New Year
  • Hanukkah
  • Passover

Answer: Passover

Question 10. Select the animals that wake up in spring!
  • Bats and brown bears
  • Arctic ground squirrels and bats
  • All of them
  • Arctic brown squirrels and brown bears

Answer: All of them

Question 11. Well done for the spring-themed part of the wheel! Here come the general knowledge clues! In which country would you find these two clues?
  • Iceland
  • Germany
  • Australia
  • Canada

Answer: Australia

Question 12. Look at the clues on the cards and find the singer that sang these two songs!
Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers – Video Facts
  • Demi Lovato
  • Lana Del Rey
  • Madonna
  • Lady Gaga

Answer: Madonna

Question 13. The wheel spins again! Look at the clues to figure out which event we are referring to.
  • Independence Day
  • Christmas
  • Thanksgiving
  • Easter

Answer: Thanksgiving

Question 14. Tricky, tricky. The wheel is trying to spin you out. What are these clues referring to?
  • Chemistry
  • Gastronomy
  • Anatomy
  • Astronomy

Answer: Anatomy

Question 15. Famous monuments! Where are these located?
Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers
  • London
  • Amsterdam
  • Paris
  • Glasgow

Answer: London

Question 16. Which famous series are we referring to here?
lucky wheel spring edition quiz answers video facts
  • Discoworld
  • Star Wars
  • Lord of the Rings
  • Harry Potter

Answer: Lord of the Rings

Question 17. In which city would you find these two places?
lucky wheel spring edition quiz answers video facts
  • Athens
  • Paris
  • Florence
  • Rome

Answer: Rome

Question 18. What are we referring to here?
lucky wheel spring edition quiz answers video facts
  • A set of tools
  • Types of snow leopards
  • Types of monkeys
  • Types of whales

Answer: Types of monkeys

Question 19. Where do these belong?
  • At court
  • At sea
  • In a church
  • In a chess set

Answer: In a chess set

Question 20. What are these species a type of?
  • Types of Japanese sweets
  • Tree varieties
  • Fish
  • Whales

Answer: Whales

Question 21. What are we talking about here?
lucky wheel spring edition quiz answers video facts
  • Roof types
  • Sewing terms
  • Insect varieties
  • Pliers

Answer: Pliers

Question 22. What do these two people have in common?
  • Both were kidnapped
  • Both lived in Italy for 11 years
  • Both were actors
  • Both were assassinated

Answer: Both were assassinated

Question 23. What are we referring to here?
lucky wheel spring edition quiz answers video facts
  • Locations
  • Types of boats
  • Breeds of horses
  • Types of tents

Answer: Breeds of horses

Question 24. Where would you find these two cities?
lucky wheel spring edition quiz answers video facts
  • El Salvador
  • Spain
  • Argentina
  • Brazil

Answer: Brazil

Question 25. What types of animals are these?
lucky wheel spring edition quiz answers video facts
  • Amphiblans
  • Arthropods
  • Predators
  • Mammals

Answer: Mammals

Question 26. What type of diet do these two critters have?
lucky wheel spring edition quiz answers video facts
  • Detrivorous
  • Herbivorous
  • Omnivorous
  • Carnivorous

Answer: Omnivorous

Question 27. Where would you find these objects?
lucky wheel spring edition quiz answers video facts
  • Hospital
  • Dentist
  • Construction
  • Electrical mechanic’s workshop

Answer: Hospital

Question 28. Which country shares borders with the two clues?
lucky wheel spring edition quiz answers video facts
  • Denmark
  • Hungary
  • Switzerland
  • Belgium

Answer: Hungary

Question 29. Which country links both words?
lucky wheel spring edition quiz answers video facts
  • Greece
  • Cyprus
  • England
  • Italy

Answer: Italy

Question 30. What do these signs stand for on the periodic table?
lucky wheel spring edition quiz answers video facts
  • Metal
  • Non-metal
  • Metalloid
  • Gas

Answer: Metal

Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers – Video Facts

Source

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment