Minecraft Crafting v1 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Minecraft Crafting v1 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

You will get quizdiva Minecraft Crafting v1 Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Question 1. What is being crafted?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Shovel
  • Axe
  • Pickaxe
  • Sword
Answer: Pickaxe
Question 2. What is being crafted?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Torch
  • Flint and Steel
  • Arrow
  • Lever
Answer: Torch
Question 3. What is being crafted?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Barrel
  • Dropper
  • Anvil
  • Furnace
Answer: Furnace
Question 4. What is being crafted?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Crafting Table
  • Bowl
  • Boat
  • Composter
Answer: Boat
Question 5. What is being crafted?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Sign
  • Loom
  • Fence
  • Shield
Answer: Sign
Question 6. What is being crafted?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Pumpkin Seeds
  • Snowman
  • Pumpkin Pie
  • Jack-O Lantern
Answer: Jack-O Lantern
Question 7. What is being crafted?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Helmet
  • Horse Armor
  • Leggings
  • Chest Plate
Answer: Leggings
Question 8. What is needed to craft this item?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Redstone
  • Bow
  • Chest
  • String
Answer: Bow
Question 9. What is needed to craft this item?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Leather
  • Wool
  • String
  • Clay
Answer: Leather
Question 10. What is needed to craft this item?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Record
  • Redstone
  • Diamond
  • Obsidian
Answer: Diamond
Question 11. What is needed to craft this item?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Nether Quartz
  • Bow
  • Chest
  • Iron Ingot
Answer: Chest
Question 12. What is needed to craft this item?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Lever
  • Glowstone
  • Redstone
  • Nether Quartz
Answer: Nether Quartz
Question 13. What is needed to craft this item?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Shulker Shell
  • Turtle Shell
  • Purple Dye
  • Chorus Fruit
Answer: Shulker Shell
Question 14. What is being crafted?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Glass bottle
  • Cauldron
  • Stained Glass
  • Daylight Sensor
Answer: Daylight Sensor
Question 15. What is being crafted?
minecraft crafting quiz diva answers
  • Clay
  • Concrete Powder
  • Coarse Dirt
  • Brick
Answer: Coarse Dirt
Question 16. What is needed to craft this item?
  • Diamond Block
  • End Crystal
  • Eye of Ender
  • Nether Star
Answer: Nether Star
Question 17. What is being crafted?
  • Observer
  • Dispenser
  • Dropper
  • Piston
Answer: Observer
Question 18. What is being crafted?
  • Polished Andesite
  • Diorite
  • Conduit
  • Prismarine
Answer: Conduit
Question 19. What is needed to craft this item?
  • Shulker Shell
  • Lever
  • Eye of Ender
  • Tripwire Hook
Answer: Tripwire Hook
Question 20. What is being crafted?
  • Sea Lantern
  • Prismarine Bricks
  • Conduit
  • Glowstone
Answer: Sea Lantern
Question 21. What is being crafted?
  • Smoker
  • Barrel
  • Cartography Table
  • Grindstone
Answer: Cartography Table
Question 22. What is needed to craft this item?
  • Bamboo
  • Wooden Planks
  • Clay
  • Wooden Slabs
Answer: Wooden Slabs
Question 23. What is being crafted?
  • End Rod
  • Armor Stand
  • Loom
  • Brewing Stand
Answer: End Rod
Question 24. What is being crafted?
  • 2
  • 4
  • 6
  • 8
Answer: 6
Question 25. What is being crafted?
  • Lantern
  • Blast Furnace
  • Beehive
  • Magma Cream
Answer: Lantern

Minecraft Crafting v1 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

1 thought on “Minecraft Crafting v1 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score”

Leave a Comment