Minecraft Crafting v2 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Minecraft Crafting v2 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

You will get quizdiva Minecraft Crafting v2 Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Minecraft Crafting v2 Quiz Answers
Question 1. What is being crafted ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • Pressure Plate
  • Door
  • Chest
  • Crafting Table
Answer: Door
Question 2. What is being crafted ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • Torches
  • Hoe
  • Sticks
  • Lever
Answer: Lever
Question 3. What is being crafted ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • Cookies
  • Cake
  • Bread
  • Pie
Answer: Cookies
Question 4. What is being crafted ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • Pressure Plate
  • Weighted Pressure Plate
  • Iron Slab
  • Iron Trapdoor
Answer: Weighted Pressure Plate
Question 5. What is being crafted ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • Slime Piston
  • Slime Block
  • Sticky Piston
  • Sticky Block
Answer: Sticky Piston
Question 6. What is missing ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • Wood
  • Iron Ingots
  • Iron Block
  • Wood Planks
Answer: Wood Planks
Question 7. What is missing ?
minecraft crafting quiz v2 answers
Answer: A
Question 8. Is this craft True ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • True
  • False
Answer: False
Question 9. What is being crafted ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • Gold Pane
  • Gold Ingot
  • Gold Block
  • Gold Slab
Answer: Gold Block
Question 10. Which image is the correct crafting formation?
minecraft crafting quiz v2 answers
Answer: D
Question 11. What is being crafted ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • Glass Pane
  • Window
  • Glass Slab
  • Nothing
Answer: Glass Pane
Question 12. What is missing ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • Gray Dye
  • Silver Dye
  • Black Dye
  • White Dye
Answer: Gray Dye
Question 13. What is being crafted ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • Fences
  • Wood Button
  • Boat
  • Fence Gate
Answer: Fence Gate
Question 14. What is being crafted ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • Fences
  • Wood Button
  • Boat
  • Fence Gate
Answer: Fences
Question 15. What is being crafted ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • Bed
  • Couch
  • Carpet
  • Nothing
Answer: Nothing
Question 16. What ingredient do you need to make paper?
minecraft crafting quiz v2 answers
Answer: Sugar Cane
Question 17. Which one of these creates an enchanted golden apple?
minecraft crafting quiz v2 answers
Answer: B
Question 18. This ingredient formation creates a ____________ lamp.
minecraft crafting quiz v2 answers
Answer: Redstone
Question 19. What is being crafted ?
minecraft crafting quiz v2 answers
Answer: Cake
Question 20. What is missing ?
minecraft crafting quiz v2 answers
  • Blaze Rod
  • Ender Pearl
  • Eye of Ender
  • Blaze Powder
Answer: Eye of Ender
Question 21. What is being crafted ?
  • Eye of Ender
  • End Rod
  • Firework Star
  • Fire Charge
Answer: Fire Charge
Question 22. What is missing ?
Answer: Slimeball
Question 23. What is being crafted ?
  • Nether Brick Fence
  • Nether Slab
  • Nether Bricks
  • Nether Stairs
Answer: Nether Brick Fence
Question 24. What is being crafted ?
Answer: Ender Chest
Question 25. What ingredient is the arrow pointing at?
  • Nether Warts
  • Nether Wart
Answer: Nether Wart
Question 26. What is being crafted ?
Answer: TNT
Question 27. What is being crafted ?
Answer: Sea Lantern
Question 28. What is being crafted ?
Answer: Enchantment Table
Question 29. What is being crafted ?
Answer: Firework Star
Question 30. What is being crafted ?
Answer: Firework Star

Minecraft Crafting v2 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

1 thought on “Minecraft Crafting v2 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score”

Leave a Comment