Name the Dog breed! Quiz Answers Video Facts

Name the Dog breed Quiz Answers 2021

Name the Dog breed! Quiz Answers
Name the Dog breed! Quiz Answers
Question 1. Oh what a sweetie! Can you identify this dog breed?
name the dog breed quiz answers
  • Beagle
  • Greyhound
  • Corgi
  • German Shepherd

Answer: Beagle

Question 2. Most people know this breed as being affectionate and friendly. Do you know what breed of dog this is?
name the dog breed quiz answers
  • Labrador
  • Great Dane
  • Doberman
  • Australian Shepherd

Answer: Labrador

Question 3. Who wouldn’t love that face! Can you identify this breed of dog?
Name the Dog breed! Quiz Answers video facts
  • Saluki
  • Pug
  • Chihuahuas
  • Pomeranian

Answer: Pug

Question 4. Do you know this breed of dog?
  • Dalmatian
  • Alaskan Malamute
  • Bloodhound
  • Mastiff

Answer: Dalmatian

Question 5. This dog is just adorable! Do you know its breed?
  • Pug
  • Bishon Frise
  • Chihuahua
  • Samoyed

Answer: Chihuahua

Question 6. Which dog breed is this?
  • Airedale Terrier
  • Bedlington Terrier
  • Newfoundland
  • Siberian Husky

Answer: Siberian Husky

Question 7. Can you tell which breed of dog this is?
name the dog breed quiz answers
  • American Eskimo Dog
  • Bullmastiff
  • Bohemian Shepherd
  • Pharaoh Hound

Answer: Bullmastiff

Question 8. This guy looks so sad! Do you know what breed he is?
  • Bassett Hound
  • Bloodhound
  • Giant Schnauzer
  • Field Spaniel

Answer: Bassett Hound

Question 9. Can you name this dog breed?
  • Dachshund
  • Cane Corso
  • Boston Terrier
  • Keeshond

Answer: Dachshund

Question 10. Can you name this breed of dog?
name the dog breed quiz answers
  • Samoyed
  • Siberian Husky
  • Nova Scotia Duck Tolling Retriever
  • Akita

Answer: Samoyed

Question 11. Can you guess the breed of this beautiful dog?
  • Australian Shepherd
  • Border Collie
  • Shetland Sheepdog
  • Pomeranian

Answer: Shetland Sheepdog

Question 12. Can you guess this dog’s breed?
  • Pomeranian
  • Weimaraner
  • Samoyed
  • Leonberger

Answer: Pomeranian

Question 13. What sweet breed of dog is this?
  • Yorkshire Terrier
  • Chihuahua
  • Maltese Terrier
  • Shih Tzu

Answer: Yorkshire Terrier

Question 14. Which breed is this?
  • Akita
  • Shiba Inu
  • Samoyed
  • Chinook

Answer: Shiba Inu

Question 15. Do you recognize this breed?
  • Weimaraner
  • Great Dane
  • Afghan Hound
  • Belgian Malinois

Answer: Weimaraner

Question 16. Which breed is this?
  • Newfoundland
  • Bernese Mountain Dog
  • Chow Chow
  • Eurasier

Answer: Newfoundland

Question 17. What breed of dog is this?
  • Great Dane
  • Irish Setter
  • Rhodesian Ridgeback
  • Vizsla

Answer: Great Dane

Question 18. How about this one?
name the dog breed quiz videofacts
  • Italian Greyhound
  • Whippet
  • Greyhound
  • Magyar agár

Answer: Italian Greyhound

Question 19. Can you name this dog’s breed?
name the dog breed quiz videofacts
  • Chesapeake Bay Retriever
  • Dogue de Bordeaux
  • Nova Scotia Duck Tolling Retriever
  • Curly-Coated Retriever

Answer: Chesapeake Bay Retriever

Question 20. Do you know what breed of dog this is?
name the dog breed quiz videofacts
  • Akita
  • Hokkaido
  • Tosa
  • Shikoku
  • Shiba Inu
  • Ryukyu Inu

Answer: Akita

Name the Dog breed Quiz Answers

Leave a Comment