New Year’s Resolution Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

New Year’s Resolution Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

You will get quizdiva New Year’s Resolution Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

New Year’s Resolution Quiz Answers
New Year’s Resolution Quiz Answers
Question 1. What percentage of Americans make a resolution in January?
new year's resolution quiz answers
  • 25%
  • 60%
  • 75%
  • 45%
Answer: 45%
Question 2. What percentage of Americans keep their resolution?
new year's resolution quiz answers
  • 50%
  • 25%
  • 12%
  •  8%
Answer: 8%
Question 3. What’s the number one reason that people don’t keep their resolution?
new year's resolution quiz answers
  • Lost interest
  • Too busy
  • Forgot
  • Switched resolutions
Answer: Too busy
Question 4. What was the top resolution for 2021?
new year's resolution quiz answers
  • Manage finances better
  • Lose Weight
  • Improve mental health
  • Learn a new skill
Answer: Manage finances better
Question 5. All of these locations are top places to ring the new year in, except:
new year's resolution quiz answers
  • New York
  • Las Vegas
  • Disney World
  • Washington D.C.
Answer: Washington D.C.
Question 6. What is the ideal weight loss (in pounds) for the average American?
new year's resolution quiz answers
  • 40
  • 30
  •  5
  • 10
Answer: 10
Question 7. Who’s more likely to make a new year’s resolution?
new year's resolution quiz answers
  • Men
  • Women
  • Equal Percentage
Answer: Women
Question 8. Who tend to have more success with completing their resolutions?
  • Men
  • Women
  • Equal Percentage
Answer: Men
Question 9. What is the most common money-saving technique that people want to utilize more in the new year?
new year's resolution quiz answers
  • Deals and Coupons
  • Shopping Less
  • Cooking at home more
  • Cheaper Housing
Answer: Deals and Coupons
Question 10. What percent of people would pay $1000 to lose more weight in the new year?
new year's resolution quiz answers
  • 20%
  •  3%
  • 12%
  • >1%
Answer: 12%
Question 11. What’s the best month to plan your resolution?
  • December
  • January
  • August
  • March
Answer: August
Question 12. How long do people usually hang on to their resolutions for before dropping them?
  • 1 month
  • 3 months
  • 5 months
  • 8 months
Answer: 3 months
Question 13. What item is stolen the most on new year’s day?
  • Wallets
  • Cars
  • Phones
  • Jewelry
Answer: Cars
Question 14. What years was the new year’s ball not dropped in times square?
  • 1999-2000
  • 2020-2021
  • 1942-1943
  • 2001-2002
Answer: 1942-1943
Question 15. How many people typically head to times square for new years?
  • 500,000
  • 100,000
  • 1,000,000
  • 5,000,000
Answer: 1,000,000

New Year’s Resolution Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

2 thoughts on “New Year’s Resolution Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score”

Leave a Comment