Pokemon Master Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

You will get Bequizzed Pokemon Master Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers

Pokemon Master Quiz Answer
Pokemon Master Quiz Answer

Pokemon Master Quiz Answers

Question 1. WHAT YEAR DID THE FIRST POKEMON VIDEO GAMES MAKE THEIR DEBUT IN JAPAN?
  • 1990
  • 1993
  • 1996
  • 1999

Answer: 1996

Question 2. HOW DO POKEMON TRAINERS EARN BADGES?
  • Catching and collecting a specific amount of Pokemon
  • Defeating gym leaders
  • Leveling up Pokemon to certain levels
  • Trading Pokemon with other trainers

Answer: Defeating gym leaders

Question 3. WHAT COLORS ARE IN THE TITLES OF THE FIRST TWO POKEMON VIDEO GAMES THAT DEBUTED IN NORTH AMERICA?
  • Red and Blue
  • Red and Green
  • Gold and Silver
  • Black and White

Answer: Red and Blue

Question 4. WHERE DO POKEMON TRAINERS TAKE THEIR POKEMON TO BE HEALED?
  • Pokestops
  • PokeDoctors
  • Pokemon Shop
  • Pokemon Center

Answer: Pokemon Center

Question 5. WHAT IS THE MAIN CHARACTER’S FULL NAME IN THE POKEMON ANIME SERIES?
  • Ash Ketchup
  • Ash Ketchum
  • Ash Ketcher
  • Ash Katcher

Answer: Ash Ketchum

Question 6. WHICH OF THESE ACTORS VOICES PIKACHU IN THE MOVIE, DETECTIVE PIKACHU?
  • Zac Efron
  • Ryan Gosling
  • Ryan Reynolds
  • Chris Pratt

Answer: Ryan Reynolds

Question 7. IN POKEMON GO, WHERE CAN YOU USE A LURE?
  • PokeStop
  • Pokemon Gym
  • Pokemon Center
  • Anywhere

Answer: PokeStop

Question 8. WHAT ARE THE THREE TYPES OF STARTER POKEMON YOU CAN CHOOSE FROM IN THE VIDEO GAME SERIES?
  • Grass, Flying, Electric
  • Normal, Flying, Fire
  • Electric, Fighting, Water
  • Water, Grass, Fire

Answer: Water, Grass, Fire

Question 9. WHICH ONE OF THESE TYPES IS STRONG AGAINST WATER-TYPE POKEMON?
  • Fighting
  • Psychic
  • Electric
  • Rock

Answer: Electric

Question 10. WHICH POKEMON IS BASED OFF OF BRUCE LEE?
  • Dragonlee
  • Kicklee
  • Flipperlee
  • Hitmonlee

Answer: Hitmonlee

Question 11. WHICH COMPANY DEVELOPED POKEMON GO?
  • Sony
  • Niantic
  • Nintendo
  • Konami

Answer: Niantic

Question 12. WHAT YEAR WAS POKEMON SNAP RELEASED FOR NINTENDO 64?
  • 1996
  • 1998
  • 1999
  • 2002

Answer: 1999

Question 13. WHICH OF THESE TYPES OF POKE BALLS HAS THE GREATEST CHANCE OF CATCHING A POKEMON?
  • Poke Ball
  • Great Ball
  • Ultra Ball
  • Master Ball

Answer: Master Ball

Question 14. HOW DOES CALCIUM AFFECT A POKEMON?
  • Increases defense
  • Increases special defense
  • Increases attack
  • Increases special attack

Answer: Increases special attack

Question 15. IN THE ANIME SERIES, WHAT NICKNAME DOES RITCHIE GIVE TO HIS CHARMELEON?
  • Zippo
  • Happy
  • Sparky
  • Flameo

Answer: Zippo

Question 16. IN POKEMON GO, IN WHICH AREA CAN YOU FIND HERACROSS?
  • Asia
  • Africa
  • Central America
  • Europe

Answer: Central America

Question 17. WHAT IS THE NAME OF THIS POKEMON?
  • Mr. Clown
  • Mr. Mime
  • Mr. Meme
  • Mr. Bubbles

Answer: Mr. Mime

Question 18. WHICH TWO POKEMON WERE FEATURED ON THE COVERS OF THE GAMES POKEMON SWORD AND POKEMON SHIELD?
  • Zacian and Zamazenta
  • Reshiram and Zekrom
  • Groudon and Kyogre
  • Pikachu and Squirtle

Answer: Zacian and Zamazenta

Question 19. WHAT IS PROFESSOR OAK’S FIRST NAME?
  • Brandon
  • Jeremy
  • Samuel
  • Jesse

Answer: Samuel

Question 20. IN THE FIRST POKEMON MOVIE, MEWTWO STRIKES BACK, WHAT POKEMON DID MEWTWO USE TO DELIVER THE INVITATIONS TO THE TRAINERS?
  • Zapdos
  • Pidgeot
  • Dragonite
  • Charizard

Answer: Dragonite

Question 21. ON A POKEMON CARD, WHICH SHAPE INDICATES THAT A CARD IS RARE?
  • Circle
  • Diamond
  • Star
  • Lightning Bolt

Answer: Star

Question 22. IN POKEMON PUZZLE LEAGUE, WHO DO YOU FACE AS THE VERY LAST CHALLENGE IN THE GAME?
  • Mewtwo
  • Giovanni
  • Team Rocket
  • Gary

Answer: Mewtwo

Question 23. IN THE POKEMON GAMES, WHICH OF THESE ITEMS IS USED TO SEE GHOSTS?
  • Exp. All
  • Silph Scope
  • Lavender Glasses
  • Black Glasses

Answer: Silph Scope

Question 24. WHICH TEAM DOES CANDELA REPRESENT IN POKEMON GO?
  • Team Rocket
  • Team Mystic
  • Team Instinct
  • Team Valor

Answer: Team Valor

Question 25. WHAT POKEMON TYPE IS MISTY KNOWN FOR?
  • Water
  • Fire
  • Grass
  • Electric

Answer: Water

Pokemon Master Quiz Answer

Also Read:

DISCLAIMER: The purpose of providing answers is for educational purposes only, if any official authority has any problem, please contact us. All images are copyrighted to their respective owners. All content cited is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment