Roblox Jailbreak Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Roblox Jailbreak Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Roblox Jailbreak Quiz Answers - Quiz Diva 100% Score
Roblox Jailbreak Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score
Question 1. WHICH IS THE HIGHEST TIERED SAFE?
roblox jailbreak quiz answers
  • Blue
  • Yellow
  • Orange
  • Red
Answer: Red
Question 2. HOW MUCH DOES THE CAMARO COST?
roblox jailbreak quiz answers
  • $40,000
  • $10,000
  • $100,000
  • Free
Answer: Free
Question 3. WHICH ONE OF THESE VEHICLES REQUIRES ROBUX?
  • Chiron
  • Raptor
  • Swat Van
  • Pickup Truck
Answer: Swat Van
Question 4. HOW MUCH MONEY CAN YOU GET ROBBING THE JEWELRY STORE WITH THE VIP GAMEPASS?
roblox jailbreak quiz answers
  • 3000
  • 2000
  • 6000
  • 5000

Answer: 3000

Question 5. WHERE DOES THE CHIRON SPAWN?
roblox jailbreak quiz answers
  • Donut Shop
  • Jewelry Store
  • Police Garage
  • Bank
Answer: Jewelry Store
Question 6. WHAT DOES THE SIGN NEXT TO THE CHEATER’S CAGE SAY?
roblox jailbreak quiz answers
  • Cheating is for Losers
  • Cheater lives here
  • Don’t be a cheater
  • Say No to Cheating
Answer: Don’t be a cheater
Question 7. WHAT EASTER EGG CAN BE FOUND BY THE WATERFALL?
roblox jailbreak quiz answers
  • Star
  • Dinosaur
  • Sand Castle
  • Horse
Answer: Star
Question 8. WHERE COULD YOU HAVE FOUND THE MUSTANG WHEN IT WAS IN THE GAME?
roblox jailbreak quiz answers
  • Museum
  • Prison
  • Cargo Port
  • Town Gun Shop
Answer: Town Gun Shop
Question 9. HOW EXPENSIVE IS LIA’S SPACESHIP?
roblox jailbreak quiz answers
  • $1
  • $100,000
  • Priceless
  • $1,000,000
Answer: Priceless
Question 10. HOW MUCH MONEY CAN YOU GET ROBBING THE CARGO TRAIN WITH THE VIP GAMEPASS?
roblox jailbreak quiz answers
  • 4000
  • 2100
  • 3000
  • 500
Answer: 2100
Question 11. HOW MANY ROBUX DOES A VIP GAMEPASS COST?
Roblox Jailbreak Quiz Answers - Quiz Diva 100% Score
  • 1200
  • 800
  • 1000
  • 1500
Answer: 1000
Question 12. WHAT CAR IS KNOWN AS THE “BOOMER CAR”?
  • Patrol
  • Boxer
  • Deja
  • Classic
Answer: Classic
Question 13. WHAT IS THE JAILBREAK STARTER WEAPON?
  • Revolver
  • Pistol
  • Baton
  • Sword
Answer: Pistol
Question 14. WHAT CAR IS THE BEAM BASED ON?
  • BMW i8
  • Tesla Model 3
  • Bugatti Veyron
  • Bugatti Chiron
Answer: BMW i8
Question 15. WHAT IS THE FASTEST CAR IN JAILBREAK?
Roblox Jailbreak Quiz Answers - Quiz Diva 100% Score
  • Beam
  • Chiron
  • Torpedo
  • Bugatti
Answer: Torpedo
Question 16. AT WHAT LEVEL CAN YOU GET NUKES?
  • 45
  • 60
  • 35
  • 50
Answer: 50
Question 17. HOW MUCH MONEY CAN YOU GET ROBBING THE MUSEUM WITH THE VIP GAMEPASS?
  • 4200
  • 5200
  • 6000
  • 3500
Answer: 4200
Question 18. WHICH ONE OF THESE IS NOT A TEAM IN JAILBREAK?
  • Police
  • Prisoner
  • Spy
  • Criminal
Answer: Spy
Question 19. WHICH ITEM CAN YOU NOT GET FROM PICKPOCKETING POLICE?
  • Pistol
  • Donut
  • Handcuffs
  • Key Card
Answer: Handcuffs
Question 20. WHERE CAN YOU FIND A JETPACK IN JAILBREAK?
  • Security Office
  • Cargo Train
  • Canyon
  • Power Plant
Answer: Canyon

Roblox Jailbreak Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

1 thought on “Roblox Jailbreak Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score”

Leave a Comment