Roblox Murder Mystery Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Roblox Murder Mystery Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

You will get quizdiva Roblox Murder Mystery Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Roblox Murder Mystery Quiz Answers - Quiz Diva 100% Score
Roblox Murder Mystery Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score
Question 1. WHAT GAME IS MURDER MYSTERY BASED OFF OF?
roblox murder mystery quiz answers
  • Garry’s Mod
  • Clue
  • Assassin
  • Call of Duty
Answer: Garry’s Mod
Question 2. WHO CREATED MURDER MYSTERY?
roblox murder mystery quiz answers
  • David Baszucki
  • Erik Cassel
  • Nikilis
  • Alex Knapp
Answer: Nikilis
Question 3. WHO IS THE ONLY CHARACTER TO START THE GAME WITH A GUN?
roblox murder mystery quiz answers
  • Innocent
  • Sheriff
  • Murderer
  • Assassin
Answer: Sheriff
Question 4. HOW MANY DIFFERENT CRATES ARE THERE IN THE GAME CURRENTLY?
roblox murder mystery quiz answers
  •  8
  •  9
  • 11
  • 10
Answer: 11
Question 5. WHICH OF THESE PETS IS GODLY?
roblox murder mystery quiz answers
  • Nobledragon
  • Tankie
  • Mechbug
  • Deathspeaker
Answer: Deathspeaker
Question 6. WHAT IS THE RARITY OF THE ETERNAL CANE?
roblox murder mystery quiz answers
  • Chroma
  • Ancient
  • Godly
  • Vintage
Answer: Godly
Question 7. WHAT RARITY IS THE RED LUGER?
roblox murder mystery quiz answers
  • Ancient
  • Godly
  • Vintage
  • Chroma
Answer: Godly
Question 8. WHAT RARITY IS THE LOGCHOPPER?
roblox murder mystery quiz answers
  • Chroma
  • Ancient
  • Uncommon
  • Unique
Answer: Ancient
Question 9. WHAT RARITY IS THE BLUE SUGAR?
  • Common
  • Ancient
  • Unique
  • Godly
Answer: Unique
Question 10. WHAT RARITY IS THIS SAW?
roblox murder mystery quiz answers
  • Chroma
  • Unique
  • Godly
  • Legendary
Answer: Chroma
Question 11. WHAT RARITY IS PIGGY?
roblox murder mystery quiz answers
  • Uncommon
  • Rare
  • Common
  • Legendary
Answer: Common
Question 12. WHAT RARITY IS TANKIE?
roblox murder mystery quiz answers
  • Common
  • Uncommon
  • Rare
  • Legendary
Answer: Rare
Question 13. WHAT RARITY IS THIS PET?
roblox murder mystery quiz answers
  • Rare
  • Uncommon
  • Legendary
  • Godly
Answer: Legendary
Question 14. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?
  • Rare
  • Ancient
  • Legendary
  • Godly
Answer: Ancient
Question 15. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?
  • Vintage
  • Legendary
  • Chroma
  • Godly
Answer: Vintage
Question 16. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?
  • Rare
  • Uncommon
  • Legendary
  • Vintage
Answer: Vintage
Question 17. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?
  • Rare
  • Common
  • Uncommon
  • Legendary
Answer: Legendary
Question 18. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?
  • Common
  • Uncommon
  • Rare
  • Legendary
Answer: Rare
Question 19. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?
  • Godly
  • Rare
  • Uncommon
  • Vintage
Answer: Godly
Question 20. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?
  • Godly
  • Vintage
  • Chroma
  • Legendary
Answer: Godly
Question 21. HOW MUCH IS SAMMY WORTH IN ROBUX?
  • 900 robux
  • 599 robux
  • 999 robux
  • 899 robux
Answer: 899 robux
Question 22. WHICH OF THESE ISN’T A HIDING SPOT IN HOUSE 2?
  • Behind the shelf in the garage
  • In the closet in the bedroom
  • Behind the Trapdoor
  • In the washing machine in the laundry room
Answer: In the washing machine in the laundry room
Question 23. WHICH OF THESE ROOMS ISN’T FOUND ON THE FIRST FLOOR OF MANSION 2?
  • Kitchen
  • Bedroom
  • Bathroom
  • Fireplace
Answer: Bedroom
Question 24. WHAT IS THE CHANCE OF GETTING A “SODA” IN GUN BOX 3?
  • 25%
  • 15%
  • 65%
  • 35%
Answer: 15%
Question 25. WHAT IS THE CHANCE OF GETTING A “HL2” IN GUN BOX 3?
  • 40%
  • 55%
  • 70%
  • 25%
Answer: 70%
Question 26. WHICH OF THESE WEAPONS IS FOUND IN THE AMERICAN ITEM PACK?
  • Iceblaster
  • Old Glory
  • Battle Axe II
  • Prismatic
Answer: Old Glory
Question 27. WHICH OF THESE WEAPONS IS OBTAINED BY TRADING ONLY?
  • Ginger knife
  • Spitfire
  • Squire Knife
  • Molten gun
Answer: Ginger knife

Roblox Murder Mystery Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment