Spelling Bee Challenge Quiz Answers – VideoQuizStar 100% Score

You will get Video Quiz Star Spelling Bee Challenge Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Spelling Bee Challenge Quiz Answers
Spelling Bee Challenge Quiz Answers

Spelling Bee Challenge Quiz Answers

Question 1. How do you spell this guy’s name?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Pog
  • Pink
  • Pug
  • Pig

Answer: Pig

Question 2. What about this beautiful creature’s name?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Turtle
  • Turttel
  • Turttle
  • Turtel

Answer: Turtle

Question 3. Something you keep as a memento from a trip is also called a what?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Souvenere
  • Souvenir
  • Suvenir
  • Souvenear

Answer: Souvenir

Question 4. If you want to give support to someone, you ___ them.
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Incourage
  • Encurage
  • Incorage
  • Encourage

Answer: Encourage

Question 5. How do you spell this animal’s name?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Elefant
  • Elifant
  • Eliphant
  • Elephant

Answer: Elephant

Question 6. What is this creature called?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • octopus
  • octoopus
  • octoopus
  • octopuss

Answer: octopus

Question 7. A delicious red fruit
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • strayberry
  • strawbery
  • strawberry
  • stewberry

Answer: strawberry

Question 8. A display of art is called an ________
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • exhibittion
  • exibition
  • exhibition

Answer: exhibition

Question 9. This small European country is called _______
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Luxemborg
  • Luxenbourg
  • Luxemburg
  • Luxembourg

Answer: Luxembourg

Question 10. A Mexican flatbread is called a ______
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Torta
  • Tortilla
  • Tortilae
  • Torrtila

Answer: Tortilla

Question 11. Moody is another word for _______
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • temporamental
  • temperamental
  • temparamental

Answer: temperamental

Question 12. To destroy something is to ______ it
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • declare
  • denounce
  • demonstrate
  • demolish

Answer: demolish

Question 13. A synonym of ‘notify’ is?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • alert
  • enliven
  • conceal
  • teach

Answer: alert

Question 14. When someone talks quietly, they _____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • whissper
  • wisper
  • wheasper
  • whisper

Answer: whisper

Question 15. When something is aggressive or vicious it is _____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • fearse
  • fierce
  • feirce
  • fearis

Answer: fierce

Question 16. An upright object used to display art
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • eassel
  • easele
  • easel
  • aesel

Answer: easel

Question 17. Jimmy and Rose walked with a steady _____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • gate
  • great
  • gait
  • geat

Answer: gait

Question 18. How do you spell the name of this guy?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Meerkat
  • Meercat
  • Merkat
  • Meerkatt

Answer: Meerkat

Question 19. What bursts out of here and grants all your wishes?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • A genie
  • A genee
  • A geenie
  • A genei

Answer: A genie

Question 20. When a cheese is streaked with blue marks like this, we say it is ____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Vained
  • Viened
  • Veiend
  • Veined

Answer: Veined

Question 21. This is an example of _____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Graffiti
  • Grafitti
  • Grafiti
  • Graffeety

Answer: Graffiti

Question 22. This delicious fruit is known as a ______
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Pirsimmon
  • Persimmon
  • Persimon
  • Pursimmon

Answer: Persimmon

Question 23. What do you call this move?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Pirouete
  • Pirrouette
  • Pirouette
  • Pirrouete

Answer: Pirouette

Question 24. It’s nice to relax upon the ______
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Cheux lounge
  • Chaise lounge
  • Che lunge
  • Cheslounge

Answer: Chaise lounge

Question 25. When a baby gets upset, we say it is being ___
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Cranki
  • Crankey
  • Cranky
  • Kranky

Answer: Cranky

Question 26. What’s the name of this fun instrument?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Ukulele
  • Yukuele
  • Ukuleli
  • Ukelele

Answer: Ukulele

Question 27. This beautiful Scottish city is called ____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Edinborgh
  • Edinborough
  • Edinburgh
  • Edinburugh

Answer: Edinburgh

Question 28. This lady is in a state of ____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Leviation
  • Levitation
  • Levitatin
  • Lavitation

Answer: Levitation

Question 29. Yum! This tasty avocado dip is also known as ____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Gaucamole
  • Guacamole
  • Guacamolle
  • Guacamolie

Answer: Guacamole

Question 30. How do you spell the name of this classical composer?
  • Beathoven
  • Baethoven
  • Beethoven
  • Batehoven

Answer: Beethoven

Question 31. This piece is displayed in a British city, which of the options below is correct?
  • Burmingam
  • Burmingham
  • Birmingham
  • Birminghem

Answer: Birmingham

Question 32. The process of redeeming something is known as __
  • Redemption
  • Redempteon
  • Redemtion
  • Redemteon

Answer: Redemption

Question 33. The South African Bantu language spoken with clicks is known as _____
  • Xhosa
  • Zhosa
  • Kousa
  • Ngousa

Answer: Xhosa

Question 34. Spell the name of this funky instrument.
  • Balalakai
  • Balalaka
  • Balalaika
  • Balaika

Answer: Balalaika

Question 35. An instrument famously featured in The Legend of Zelda series is below, but which version is correct?
  • Ocarina
  • Ocarinna
  • Ocerina
  • Ocarena

Answer: Ocarina

Question 36. A 2014 film followed the lengths a drummer went to in order to master his craft. The film’s title is also a neck injury caused by sudden movement of the head. Where is the correct spelling below?
  • Whipplash
  • Wiplash
  • Whiplesh
  • Whiplash

Answer: Whiplash

Question 37. Complete this phrase: ‘You’re in a ___ of your own.’
  • Legue
  • League
  • Leuge
  • Leage

Answer: League

Question 38. Istanbul was once known by another name, which of these is the correct spelling for the ancient capital city?
  • Constantinople
  • Constancetinople
  • Constantenople
  • Constentinople

Answer: Constantinople

Question 39. What is this little guy called?
  • Axelotl
  • Axalotl
  • Axolotle
  • Axolotl

Answer: Axolotl

Question 40. A British MP set a new record for longest word said in Parliament. The word was:
  • Otorhinolaryngological
  • Spectrophotofluorometrically
  • Antidisestablishmentarianism
  • Floccinaucinihilipilification

Answer: Floccinaucinihilipilification

Spelling Bee Challenge Quiz Answers – Video Quiz Star 100% Score

Also Read:

source

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment