The Amazing Spiderman Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

The Amazing Spiderman Quiz Answers
The Amazing Spiderman Quiz Answers
Question 1. WHAT IS SPIDERMAN’S REAL IDENTITY?
the amazing spiderman quiz diva answers
  • Clark Kent
  • Bruce Wayne
  • Peter Parker
  • Barry Allen
Answer: Peter Parker
Question 2. HOW DID SPIDERMAN GAIN HIS POWERS?
the amazing spiderman quiz diva answers
  • He was born with them
  • Bit by a radioactive spider
  • He came from another world
  • Gifted them from another hero
Answer: Bit by a radioactive spider
Question 3. WHICH OF THESE VILLAINS IS SPIDERMAN’S MOST ICONIC NEMESIS?
the amazing spiderman quiz diva answers
  • Magneto
  • The Joker
  • Thanos
  • Green Goblin
Answer: Green Goblin
Question 4. PETER PARKER BECAME A SUPERHERO AFTER WITNESSING WHO’S DEATH?
the amazing spiderman quiz diva answers
  • Aunt May
  • Uncle Ben
  • Mary Jane
  • Harry Osborn
Answer: Uncle Ben
Question 5. WHAT IS THIS SPIDERMAN’S NAME?
the amazing spiderman quiz diva answers
  • Miles Morales
  • Matt Murdock
  • Ray Palmer
  • Charles Xavier
Answer: Miles Morales
Question 6. FILL IN THE PHRASE: “WITH GREAT ______ COMES GREAT ________.”
the amazing spiderman quiz diva answers
  • Knowledge;Power
  • Power;Responsibility
  • Influence;Responsibility
  • Ideas;Danger
Answer: Power;Responsibility
Question 7. WHAT MOVIE DID MILES MORALES MAKE HIS BIG SCREEN DEBUT?
the amazing spiderman quiz diva answers
  • The Amazing Spider-Man
  • Spider-Man 2
  • Spider-Man: Into the Spiderverse
  • The Avengers
Answer: Spider-Man: Into the Spiderverse
Question 8. WHO IS SPIDER-MAN’S BOSS AT THE DAILY BUGLE?
the amazing spiderman quiz diva answers
  • Tony Stark
  • J. Jonah Jameson
  • Eddie Brock
  • Gwen Stacy
Answer: J. Jonah Jameson
Question 9. WHICH GIRLFRIEND DIED IN SPIDER-MAN WHILE FALLING OFF OF A BRIDGE?
the amazing spiderman quiz diva answers
  • Mary Jane Watson
  • Gwen Stacy
  • Lois Lane
  • Kayla Silverfox
Answer: Gwen Stacy
Question 10. WHO IS PETER’S BEST FRIEND IN THE MCU?
the amazing spiderman quiz diva answers
  • Fred
  • Rob
  • Ned
  • Jon
Answer: Ned
Question 11. WHO WAS THE VILLAIN IN SPIDER-MAN: HOMECOMING?
  • Green Goblin
  • Sandman
  • Electro
  • Vulture
Answer: Vulture
Question 12. WHAT IS SPIDER-WOMAN’S NAME?
the amazing spiderman quiz diva answers
  • Mary Jane Watson
  • Gwen Stacy
  • Jessica Drew
  • Olivia Benson
Answer: Jessica Drew
Question 13. WHAT IS THE NAME OF THE SUIT THAT TONY STARK DESIGNED FOR SPIDER-MAN?
the amazing spiderman quiz diva answers
  • Iron Spider
  • Stealth Suit
  • Symbiote Suit
  • Captain Universe Suit
Answer: Iron Spider
Question 14. HOW MANY SUITS DOES PETER HAVE IN THE MCU?
the amazing spiderman quiz diva answers
  • 3
  • 7
  • 5
  • 9
Answer: 5
Question 15. WHICH OF THESE CHARACTERS IS KNOWN AS VENOM?
  • Eddie Brock
  • Barry Allen
  • Matt Murdock
  • Miles Morales
Answer: Eddie Brock
Question 16. HOW OLD IS MILES MORALES IN MARVEL’S SPIDER-MAN: MILES MORALES?
  • 13
  • 17
  • 20
  • 22
Answer: 17
Question 17. WHAT IS THE NAME OF THE BULLY THAT PETER FACED AT HIGH SCHOOL?
  • Flash Thompson
  • Tom Kelly
  • Archie Andrews
  • Ned Morales
Answer: Flash Thompson
Question 18. WHAT IS THE NAME OF PETER PARKER’S CURRENT COMPANY?
  • Parker Tech
  • Iron Spider Industries
  • Parker Industries
  • Spider-Tech
Answer: Parker Industries
Question 19. WHAT’S THE NAME OF THE NEWSPAPER THAT PETER WORKED FOR?
  • Daily Bugle
  • Daily News
  • New York News
  • Parker News
Answer: Daily Bugle
Question 20. WHAT’S THE ORIGINAL GREEN GOBLIN’S NAME?
  • Harry Osborn
  • Ned Osborn
  • Norman Osborn
  • Matthew Osborn
Answer: Norman Osborn
Question 21. WHICH ONE OF THESE CELEBRITIES WAS A MEGA SPIDER-MAN FAN?
  • Michael Jordan
  • Katy Perry
  • Lady Gaga
  • Michael Jackson
Answer: Michael Jackson
Question 22. WHAT INSECT GAVE STAN LEE INSPIRATION FOR SPIDER-MAN?
  • Spider
  • Centipede
  • Fly
  • Beetle
Answer: Fly
Question 23. HOW WAS MARY JANE KILLED IN THE COMICS?
  • Radioactive sperm
  • Green Goblin
  • Fell off of a bridge
  • Neck snapped by a web
Answer: Radioactive sperm
Question 24. WHO DID PETER PARKER’S PARENTS SAVE AS MEMBERS OF S.H.I.E.L.D.?
  • Iron-Man
  • Caption America
  • Wolverine
  • Hulk
Answer: Wolverine
Question 25. HOW MANY TIMES HAS PETER PARKER DIED?
  • 3
  • 7
  • 5
  • 9
Answer: 3

The Amazing Spiderman Quiz Answers

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment