The Brilliant Math Exam Quiz Answers: Bequizzed 100% Score

You will get The Brilliant Math Exam Quiz Answers Bequizzed and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers

The Brilliant Math Exam Quiz Answers
The Brilliant Math Exam Quiz Answers

The Brilliant Math Exam Quiz Answers

Question 1. Given this information, how much does the lion actually weigh?
  • 130 kg
  • 165 kg
  • 120 kg
  • 105 kg

Answer: 130 kg

Question 2. What is the next number in the statement?
the brilliant math exam quiz answers
  • 760
  • 930
  • 840
  • 640

Answer: 840

Question 3. Can you simplify this?
  • 27
  • 23
  • 21
  • 24

Answer: 23

Question 4. Can you find the median?
the brilliant math exam quiz answers
  • 14.5
  • 15
  • 14
  • 13.5

Answer: 14

Question 5. What is the value of X?
  • X<5.5
  • X>9
  • X<9
  • X>5.5

Answer: X>9

Question 6. What does not belong in the series?
  • 9
  • 33
  • 136
  • 685

Answer: 9

Question 7. Can you solve this problem?
  • 2468
  • 2341
  • 2247
  • 2034

Answer: 2341

Question 8. How much did granny leave all together?
  • 13250
  • 12000
  • 11550
  • 14000

Answer: 12000

Question 9. Can you answer this math riddle?
  • 14
  • 24
  • 26
  • 16

Answer: 24

Question 10. Can you compute for the estimated answer?
the brilliant math exam quiz answers
  • About $1000
  • About $1500
  • About $2000
  • About $2500

Answer: About $2000

Question 11. Can you solve this quadratic equation correctly?
the brilliant math exam quiz answers
  • -0.269 or 2.126
  • -2.126 or 0.269
  • 0.389 or 1.468
  • -1.468 or -0.389

Answer: -1.468 or -0.389

Question 12. Can you compute the probability?
the brilliant math exam quiz answers
  • 21.64%
  • 13.08%
  • 11.66%
  • 64.38%

Answer: 11.66%

Question 13. Do you remember your calculus?
the brilliant math exam quiz answers
  • 8
  • 16
  • 24
  • 32

Answer: 16

Question 14. Can you solve this problem?
the brilliant math exam quiz answers

Answer: x7y7z

Question 15. What is the value?
the brilliant math exam quiz answers
  • 0
  • 1/3
  • 1/6
  • 1

Answer: 1

The Brilliant Math Exam Quiz Answers

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

2 thoughts on “The Brilliant Math Exam Quiz Answers: Bequizzed 100% Score”

Leave a Comment