TV Shows Trivia Quiz Answers – Trivia Bandit 100% Score

You will get Trivia Bandit TV Shows Trivia Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers

TV Shows Trivia Quiz Answers

TV Shows Trivia quiz Answer
TV Shows Trivia Quiz Answer
Question 1. What breed of dog is “Scooby-Doo”?
TV Shows Trivia Quiz Answer
  • Golden Retriever
  • Great Dane
  • Pitbull
  • Boxer

Answer: Great Dane

Question 2. “Game of Thrones”, the HBO series, is based on which series of books?
TV Shows Trivia Quiz Answer
  • A Song of Ice and Fire
  • Harry Potter
  • The Wheel of Time
  • Lord of the Rings

Answer: A Song of Ice and Fire

Question 3. What is the name of the main antagonists in Battlestar Galactica?
TV Shows Trivia Quiz Answer
  • The Collective
  • The Cylons
  • The Federation
  • The Rebels

Answer: The Cylons

Question 4. Who was the winner of “Big Brother” Season 10?
  • Dan Gheesling
  • Ryan Sutfin
  • Chris Mundorf
  • Bryce Kranyik

Answer: Dan Gheesling

Question 5. In the cartoon ‘SpongeBob SquarePants’, what did the acronym E.V.I.L stand for?
  • EACH VILLAIN IS LEMONADE
  • EVERY VILLAIN IS LEMONS
  • EVERY VILLAIN IS LEMONADE
  • EVERY VILLAIN IS LIMES

Answer: EVERY VILLAIN IS LEMONS

Question 6. In which state of America was the Fresh Prince of Bel-Air born and raised in?
  • FLORIDA
  • CALIFORNIA
  • NEW JERSEY
  • PENNSYLVANIA

Answer: PENNSYLVANIA

Question 7. What episode of “Mr. Bean” saw him trying to prevent people from seeing him naked?
  • BACK TO SCHOOL MR. BEAN
  • THE TROUBLE WITH MR. BEAN
  • MR. BEAN IN ROOM 426
  • MR. BEAN GOES TO TOWN

Answer: MR. BEAN IN ROOM 426

Question8. Which character was played by Dustin Diamond in the sitcom ‘Saved by the Bell’?
  • Zack
  • A.C. Slater
  • Screech
  • Mr. Belding

Answer: Screech

Question 9. In “Donkey Kong Country”, why does Donkey Kong want to know the secret of the crystal coconut?
  • Because Diddy Kong asked him
  • To find out where all the bananas are
  • He wants to punish hunters
  • Because he’s the big kahuna

Answer: Because he’s the big kahuna

Question 10. In the episode of SpongeBob SquarePants, “Survival of the Idiots”, Spongebob called Patrick which nickname?
  • Starfish
  • Larry
  • Pinhead
  • Dirty Dan

Answer: Pinhead

Also Read:

DISCLAIMER: The purpose of providing answers is for educational purposes only, if any official authority has any problem, please contact us. All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment