Ultimate Bar Trivia Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

You will get Bequizzed Ultimate Bar Trivia Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers

Ultimate Bar Trivia Quiz Answers

Ultimate Bar Trivia Quiz Answers
Ultimate Bar Trivia Quiz Answers
Question 1. A POOL BALL SET INCLUDES HOW MANY BALLS?
  • 12
  • 9
  • 10
  • 16

Answer: 16

Question 2. THE AVERAGE HUMAN BODY CONTAINS HOW MANY PINTS OF BLOOD?
  • 9
  • 12
  • 7
  • 15

Answer: 9

Question 2. WHICH OF THESE ISN’T A CELEBRITY COUPLE’S BABY’S NAME?
  • Night
  • Psalm
  • Dream
  • Apple

Answer: Night

Question 3. WHAT IS THE HIGHEST-GROSSING VIDEO GAME FRANCHISE TO DATE?
  • Pokemon
  • Mario
  • Sonic
  • Zelda

Answer: Mario

Question 4. WHO WAS EVERYONE’S FIRST FRIEND ON THE MYSPACE PLATFORM?
  • Bob
  • Tom
  • Jim
  • Matt

Answer: Tom

Question 5. WHO HAS THE MOST FOLLOWERS ON INSTAGRAM AS OF APRIL, 2020?
  • Kylie Jenner
  • Drake
  • Christiano Ronaldo
  • Kim Kardashian

Answer: Christiano Ronaldo

Question 6. “PLOP, PLOP, FIZZ, FIZZ” WAS AN ADVERTISING SLOGAN FOR WHAT?
  • Rice Krispies
  • Pop Rocks
  • Pepsi
  • Alka Seltzer

Answer: Alka Seltzer

Question 7. WHAT IS THE WORLD’S OLDEST AND MOST WIDELY CONSUMED ALCOHOLIC DRINK?
  • Red Wine
  • Beer
  • White Wine
  • Vodka

Answer: Beer

Question 8. WHAT LETTER REPRESENTS POTASSIUM IN CHEMISTRY AND A STRIKEOUT IN BASEBALL?
  • C
  • S
  • K
  • M

Answer: K

Question 9. WHICH R-RATED WAS THE FIRST TO SURPASS $1 BILLION AT THE GLOBAL BOX OFFICE?
  • The Conjuring
  • It
  • Joker
  • Deadpool

Answer: Joker

Question 10. HOW MANY KEYS ARE ON A STANDARD PIANO? TYPE YOUR ANSWER!

Answer: 88

Question 11. WHAT KITCHEN INVENTION TOOK THE TOP PRIZE AT THE CHICAGO WORLD’S FAIR IN 1893?
  • Film Camera
  • Dishwasher
  • Radio
  • Vacuum Cleaner

Answer: Dishwasher

Question 12. WHO WAS THE ONLY PERSON IN NBA HISTORY TO BE NAMED MOST VALUABLE PLAYER, COACH OF THE YEAR, AND EXECUTIVE OF THE YEAR?
  • Larry Bird
  • Magic Johnson
  • Michael Jordan
  • Phil Jackson

Answer: Larry Bird

Question 13. WHO IS THE MOST DECORATED OLYMPIAN OF ALL TIME?
  • Usain Bolt
  • Michael Phelps
  • Simone Biles
  • Allyson Felix

Answer: Michael Phelps

Question 14. WHAT IS THE LONGEST RIVER IN THE WORLD?
  • Amazon
  • Nile
  • Yangtze
  • Ganges

Answer: Nile

Question 15. WHICH SPORT HAS BEEN PLAYED ON THE MOON?
  • Soccer
  • Baseball
  • Golf
  • Football

Answer: Golf

Question 16. WHAT IS TRISKAIDEKAPHOBIA THE FEAR OF?
  • Sponges
  • The number thirteen
  • Being looked at
  • Blood

Answer: The number thirteen

Question 17. WHICH COUNTRY HAS THE LONGEST COASTLINE?
  • Canada
  • China
  • United States
  • Russia

Answer: Canada

Question 18. WHAT IS THE MOST WIDELY SPOKEN LANGUAGE IN THE WORLD?
  • English
  • Spanish
  • Mandarin
  • Russian

Answer: Mandarin

Question 19. WHAT IS THE NAME OF GWYNETH PALTROW’S LIFESTYLE BRAND?
  • Goop
  • Poosh
  • Poog
  • Shoop

Answer: Goop

Question 20. NEW YORK CITY WAS ORIGINALLY KNOWN BY WHICH DUTCH NAME?
  • Nieuw London
  • Nieuw Amsterdam
  • Nieuw Rotterdam
  • Nieuw Cornish

Answer: Nieuw Amsterdam

Ultimate Bar Trivia Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: The purpose of providing answers is for educational purposes, if any official authority has any problem, please contact us. All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment