Ultimate Call of Duty Warzone Quiz Answers – QuizDiva 100% Score

Ultimate Call of Duty Warzone Quiz Answers – QuizDiva 100% Score

You will get quizdiva Ultimate Call of Duty Warzone Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Ultimate Call of Duty Warzone Answers QuizDiva
Ultimate Call of Duty Warzone Quiz Answers
Question 1. This contract tasks the team with killing a specific player, who is marked by a yellow circle revealing their approximate position on the map.
ultimate call of duty warzone quiz answers
  • Recon
  • Bounty
  • Most Wanted
  • Supply Run
Answer: Bounty
Question 2. This contract will replace the player’s tactical equipment with a geiger counter, which is used to locate a radioactive cache. opening this special supply box will guarantee an RC-XD to drop.
Ultimate Call of Duty Warzone Quiz Answers
  • Contraband
  • Supply Run
  • Recon
  • Detection
Answer: Detection
Question 3. This contract will have the team travel to a marked buy station approximately 500m away in a limited time.
TYPE 1
ultimate call of duty warzone quiz answers
  • Scavenger
  • Most Wanted
  • Supply Run
  • Contraband
Answer: Supply Run
Question 3. Who holds the solo vs squads world record number of kills with 60?
TYPE 2
Answer: Aydan
Question 3. When did Warzone first release?
TYPE 3
Answer: March 10, 2020
Question 4. How much do you need to buy an armor plate bundle?
TYPE 1
ultimate call of duty warzone quiz answers
  • $1500
  • $3000
  • $3500
  • $4000
Answer: $1500
Question 4. Loadout drops currently cost $10,000, but how much were they at launch?
TYPE 2
Answer: 6000
Question 5. How many UAV’s used at one time grants the effect of an advanced UAV in warzone?
TYPE 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Answer: 3
Question 5. In which season did the stadium open up to players?
TYPE 2
Answer: Season 5
Question 6. Which of these is the least expensive from the buy station?
Ultimate Call of Duty Warzone Quiz Answers
  • Loadout Drop Marker
  • Armor Plate Bundle + Gas Mask + Self Revive Kit
  • Cluster Strike + Precision Airstrike + Gas Mask
  • UAV + Self Revive Kit + Cluster Strike
Answer: Armor Plate Bundle + Gas Mask + Self Revive Kit
Question 7. How many storage containers are found in storage town on the Verdansk map?
  • 40
  • 35
  • 45
  • 30
Answer: 35
Question 8. What season was the CR-56 AMAX added?
TYPE 1
  • Season 2
  • Season 3
  • Season 4
  • Season 5
Answer: Season 4
Question 8. How much did the season 2 battle pass cost in COD points?
TYPE 2
Answer: 1000
Question 9. How much damage does a fr5.56 do for a headshot in warzone?
  • 45
  • 56
  • 77
  • 64
Answer: 64
Question 10. Which of these weapons has the quickest reload speeds?
ultimate call of duty warzone quiz answers
  • FAL
  • M13
  • AK-47
  • Kilo 141
Answer: AK-47
Question 11. How much damage does a crossbow headshot do?
TYPE 1
  • 200
  • 250
  • 300
  • 350
Answer: 300
Question 12. Which of these shotguns has the quickest reload time?
ultimate call of duty warzone quiz answers
  • R9-0
  • 725
  • Origin 12
  • Model 680
Answer: 725
Question 13. How long do you have in the gulag before overtime hits?
ultimate call of duty warzone quiz answers
  • 25 Seconds
  • 40 Seconds
  • 45 Seconds
  • 50 Seconds
Answer: 40 Seconds
Question 14. What weapon is used in the “cursed bullion” blueprint?
ultimate call of duty warzone quiz answers
  • R9-0
  • AX-50
  • M13
  • LW3-Tundra
Answer: LW3-Tundra
Question 15. What weapon is used in the “harpy” blueprint?
  • MP7
  • Bizon
  • Uzi
  • P90
Answer: MP7
Question 16. What weapon is used in the “ground patrol” blueprint?
TYPE 1
  • M4A1
  • Oden
  • AK-74U
  • FFAR 1
Answer: FFAR 1
Question 17. What weapon is used in the “natural order” blueprint?
TYPE 1
  • Groza
  • Grau 5.56
  • FN Scar
  • M16
Answer: Groza
Question 17. What weapon is used in the “New Horizon” blue print?
TYPE 2
Answer: Origin 12
Question 18. What weapon is used in the “gallantry” blueprint?
TYPE 1
  • Mac-10
  • Uzi
  • MP7
  • MP5
Answer: Mac-10
Question 18. A high pitched intermittent buzzing sound indicates that what is near by?
TYPE 2
Answer: Contract
Question 19. How many bullets does the fal mag have without attachments?
  • 30
  • 25
  • 20
  • 32
Answer: 20
Question 20. Which call of duty 4 map can be found at tv station?
  • Chinatown
  • Broadcast
  • Pipeline
  • Vacant
Answer: Broadcast

Ultimate Call of Duty Warzone Quiz Answers – QuizDiva 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

3 thoughts on “Ultimate Call of Duty Warzone Quiz Answers – QuizDiva 100% Score”

Leave a Comment