Ultimate Christmas Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Ultimate Christmas Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

You will get quizdiva Ultimate Christmas Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Ultimate Christmas Quiz Answers Quiz Diva
Ultimate Christmas Quiz Answers – Quiz Diva

Question 1. WHICH POPULAR CHRISTMAS BEVERAGE IS ALSO CALLED ”MILK PUNCH”?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • Apple Cider
  • Egg Nog
  • Hot Chocolate
  • Coffee
Answer: Egg Nog
Question 2. WHAT DID THE OTHER REINDEER NOT LET RUDOLPH DO BECAUSE OF HIS SHINY RED NOSE?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • Used to laugh and call him names
  • Join in any reindeer games
  • Guide Santa’s Sleigh
  • Talk to them
Answer: Join in any reindeer games
Question 3. WHERE DOES SANTA LIVE?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • Alaska
  • Iceland
  • South Pole
  • North Pole
Answer: North Pole
Question 4. WHERE IS THE MOST FAMOUS CHRISTMAS TREE IN NYC LOCATED?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • Times Square
  • Rockefeller Center
  • Central Park
  • Bryant Park
Answer: Rockefeller Center
Question 5. HOW MANY GHOSTS SHOW UP IN A CHRISTMAS CAROL?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Answer: 4
Question 6. WHAT DOES SANTA GIVE NAUGHTY CHILDREN?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • Nothing
  • Presents
  • Coal
  • Gold
Answer: Coal
Question 7. WHAT IS ANOTHER NAME FOR SANTA CLAUS?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • Mr. C
  • Nicholas Claus
  • Saint
  • Kris Kringle
Answer: Kris Kringle
Question 8. HOW DOES SANTA LAUGH?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • He He He
  • Ha Ha Ha
  • Ho Ho Ho
  • Ah Ha Ha
Answer: Ho Ho Ho
Question 9. WHAT AWOKE FROSTY THE SNOW MAN?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • Button Nose
  • Magic Hat
  • Pipe
  • Carrot Nose
Answer: Magic Hat
Question 10. WHAT DO YOU DO IF YOU FIND YOURSELF UNDER THE MISTLETOE?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • Sing
  • Sleep
  • Kiss
  • Hug
Answer: Kiss
Question 11. WHICH COUNTRY STARTED THE TRADITION OF PUTTING UP A CHRISTMAS TREE?
  • Germany
  • Japan
  • England
  • Brazil
Answer: Germany
Question 12. HOW MANY GIFTS IN TOTAL WERE GIVEN IN ”THE TWELVE DAYS OF CHRISTMAS” SONG?
  • 200
  • 300
  • 364
  • 455
Answer: 364
Question 13. HOW DO YOU SAY ”MERRY CHRISTMAS” IN SPANISH? TYPE YOUR ANSWER!
Answer: Feliz Navidad
Question 14. THREE OF SANTA’S REINDEER’S NAMES BEGIN WITH THE LETTER ”D”. WHAT ARE THOSE NAMES?
  • Dapper, Danner, Donny
  • Dealer, Deaner, Doper
  • Dasher, Dancer, Donner
  • Damper, Danny, Deeper
Answer: Dasher, Dancer, Donner
Question 15. WHAT WAS THE FIRST COMPANY THAT USED SANTA CLAUS IN ADVERTISING?
  • Pepsi
  • Coca-Cola
  • Doritos
  • Dr. Pepper
Answer: Coca-Cola
Question 16. WHAT IS TRADITIONALLY HIDDEN INSIDE A CHRISTMAS PUDDING?
  • A toy
  • A coin
  • A jelly bean
  • A candy cane
Answer: A coin
Question 17. WHAT COLOR SUIT DID SANTA WEAR UNTIL COCA-COLA REBRANDED HIM IN RED?
  • Red
  • Blue
  • Yellow
  • Green
Answer: Green
Question 18. IN WHICH COUNTRY IS IT TRADITION TO EAT KFC FOR CHRISTMAS DINNER?
  • England
  • China
  • France
  • Japan
Answer: Japan
Question 19. IN HOME ALONE, WHERE ARE THE MCCALLISTERS GOING ON HOLIDAY WHEN THEY LEAVE KEVIN BEHIND?
  • Tokyo
  • Paris
  • London
  • Dubai
Answer: Paris
Question 20. WHAT IS BART SIMPSON’S DOG’S NAME?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • Santa’s Gift
  • Santa’s Elf
  • Santa’s Little Helper
  • Santa’s Sleigh
Answer: Santa’s Little Helper
Question 21. WHAT IS FROSTY’S NOSE MADE OUT OF?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • Carrot
  • Coal
  • Ball
  • Button
Answer: Button
Question 22. WHO DID THE GHOST OF CHRISTMAS PAST HAUNT?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • Santa
  • Scrooge
  • Dancer
  • Donner
Answer: Scrooge
Question 23. WHAT CHARACTER ATTEMPTED TO STEAL CHRISTMAS?
ultimate christmas quiz answers quiz diva
  • The Grinch
  • Scrooge
  • Kris Kringle
  • St. Nick
Answer: The Grinch
Question 24. WHAT CHRISTMAS CAROL HAS THE LYRICS ‘PA RUM PUM PUM PUM’?
  • Jingle Bells
  • Sleigh Ride
  • Little Drummer Boy
  • Last Christmas
Answer: Little Drummer Boy
Question 25. WHO IS RUDOLPH’S DAD?
  • Dancer
  • Donner
  • Vixen
  • Blitzen
Answer: Donner

Ultimate Christmas Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Source

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

2 thoughts on “Ultimate Christmas Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score”

Leave a Comment