Ultimate Halloween Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

You will get Quiz Diva Ultimate Halloween Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers

Ultimate Halloween Quiz Answers
Ultimate Halloween Quiz Answers
Question 1. WHERE DOES HALLOWEEN COME FROM?
  • Holiday created by candy corporations
  • An ancient festival to celebrate the dead
  • Celebration of the start of pumpkin season
  • An event to ward off evil spirits

Answer: An ancient festival to celebrate the dead

Question 2. BEFORE PEOPLE USED PUMPKINS, WHAT WERE JACK O’ LANTERNS MADE OUT OF?
  • Turnips
  • Bananas
  • Watermelons
  • Squash

Answer: Turnips

Question 3. WHAT WOULD YOU USE TO STOP A WEREWOLF?
  • Holy Water
  • A Cross
  • A gun with silver bullets
  • Blood Soaked Dagger

Answer: A gun with silver bullets

Question 4. WHERE IS TRANSYLVANIA
  • Hungary
  • Scotland
  • Romania
  • Netherlands

Answer: Romania

Question 5. WHO WAS DRACULA BASED OFF OF?
  • Vlad the Impaler
  • Drac
  • Tracula the Mysterious
  • Batman

Answer: Vlad the Impaler

Question 6. WHAT BROUGHT FRANKENSTEIN’S MONSTER TO LIFE?
  • Water
  • Thunder
  • Fire
  • Lightning

Answer: Lightning

Question 7. CAN YOU SPOT THE PUMPKIN?
quiz diva ultimate halloween quiz answers

Answer: D

Question 8. WHO WAS THE VILLAIN IN THE MOVIE “HALLOWEEN”?
  • Freddie
  • Jason
  • Michael Meyers
  • Vlad the Impaler

Answer: Michael Meyers

Question 9. WHO WROTE “THE SHINING”
  • J.K.Rowling
  • R.L.Stine
  • Stephen King
  • Ray Bradbury

Answer: Stephen King

Question 10. WHAT FRUIT DO YOU USUALLY GO BOBBING FOR ON HALLOWEEN?
  • Pumpkin
  • Peach
  • Plums
  • Apple

Answer: Apple

Question 11. WHICH CHARACTER IS FROM GHOSTBUSTERS?
  • Dr.Peter Venkman
  • Freddie Krueger
  • Jack Skellington
  • Hannibal Lecter

Answer: Dr.Peter Venkman

Question 12. THE FEAR OF HALLOWEEN IS…
  • Wiccaphobia
  • Samhainophobia
  • Nyctophobia
  • Phasmophobia

Answer: Samhainophobia

Question 13. WHEN DID STARBUCKS FIRST INTRODUCE THE PUMPKIN SPICE LATTE?
  • 2004
  • 2003
  • 2005
  • 2007

Answer: 2003

Question 14. CAN YOU SPOT THE PUMPKIN?

Answer: C

Question 15. CAN YOU SPOT THE PUMPKIN?

Answer: A

Question 16. CAN YOU SPOT THE PUMPKIN?

Answer: D

Question 17. WHAT IS A GROUP OF WITCHES CALLED?
  • A Tribe
  • Blairs
  • A Coven
  • Old Maidens

Answer: A Coven

Question 18. WHERE DID BOBBING FOR APPLES ORIGINATE?
  • Ancient Rome
  • Ancient Greece
  • Ancient Egypt
  • Ancient China

Answer: Ancient Rome

Question 19. WHERE DO REAL VAMPIRE BATS LIVE?
  • Asia
  • Australia
  • Africa
  • North and South America

Answer: North and South America

Question 20. WHAT WAS DR. FRANKENSTEIN’S FIRST NAME?
  • Valentin
  • Vladimir
  • Victor
  • Frank

Answer: Victor

Question 21. WHAT MAGICIAN DIED ON HALLOWEEN?
  • Harry Houdini
  • David Blaine
  • David Copperfield
  • Lance Burton

Answer: Harry Houdini

Question 22. HOW MANY PIECES OF CANDY DOES THE AVERAGE HOUSE GIVE TO A TRICK OR TREATER?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Answer: 2

Question 23. WHAT WAS HANNIBAL LECTER? TYPE YOUR ANSWER BELOW!

Answer: Cannibal

Question 24. WHAT WERE THE FIRST FUN-SIZED CANDY BARS?
  • Snickers
  • Kit-Kat
  • Twix
  • Mounds

Answer: Snickers

Question 25. WHAT WAS CANDY CORN ORIGINALLY CALLED?
  • Chicken Feed
  • Candy Pellets
  • Sugar Corn
  • Colored Corn

Answer: Chicken Feed

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment