Ultimate Investment Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Ultimate Investment Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

You will get quizdiva Ultimate Investment Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Ultimate Investment Quiz Answers Quiz Diva
Ultimate Investment Quiz Answers
Question 1. Which one of these describes what the stock market is most accurately?
ultimate investment quiz answers quiz diva
  • Market where you can buy and sell stocks and shares of different companies
  • Market where you bet on horses to gain some money
  • Market where you can buy different products that the vendors have in stock
  • Market where you can taste different stocks and soups
Answer: Market where you can buy and sell stocks and shares of different companies
Question 2. What is the name of the reddit group that has been heavily invested in the stock market recently?
ultimate investment quiz answers quiz diva
  • r/SecurityAnalysis
  • r/Roguetraders
  • r/Wallstreetbets
  • r/stockmarketslayers
Answer: r/Wallstreetbets
Question 3. What is the stock that started all the hype with redditors?
ultimate investment quiz answers quiz diva
  • $TSLA
  • $GME
  • $AMZN
  • $AMC
Answer: $GME
Question 4. Which investment platform took the most heat after it limited/restricted trading with “meme” stocks?
ultimate investment quiz answers quiz diva
  • Webull
  • Fidelity
  • Robinhood
  • Ameritrade
Answer: Robinhood
Question 5. What was the peak price of $GME during the reddit hype in January 2021?
  • $483
  • $220
  • $501
  • $347
Answer: $483
Question 6. Which one of these stocks was also a part of reddit’s short squeeze?
ultimate investment quiz answers quiz diva
  • $AMZN
  • $MRNA
  • $PTON
  • $NOK
Answer: $NOK
Question 7. Where does Wallstreetbets hope to send stocks like $GME and $AMC?
ultimate investment quiz answers quiz diva
  • To the top
  • To the sky
  • To the moon
  • To infinity and beyond
Answer: To the moon
Question 8. What cryptocurrency was also involved in Wallstreetbet’s initiative?
ultimate investment quiz answers quiz diva
  • Ethereum
  • Dogecoin
  • Bitcoin
  • Litecoin
Answer: Dogecoin
Question 9. Which of these billionaires spoke out in support of Wallstreetbets?
ultimate investment quiz answers quiz diva
  • Bill Gates
  • Warren Buffett
  • Jeff Bezos
  • Elon Musk
Answer: Elon Musk
Question 10. Which one of these hedge funds lost the most money from the $GME short squeeze?
ultimate investment quiz answers quiz diva
  • Melvin Capital
  • Bridgewater Associates
  • AQR Capital Management
  • Two Sigma Investments
Answer: Melvin Capital
Question 11. Which one of these reddit user’s discovered the $GME short squeeze plan?
  • u/grebfar
  • u/DeepFuckingValue
  • u/MyLittlePegasus
  • u/WallStreetBot
Answer: u/DeepFuckingValue
Question 12. Which one of these phrases means to hold and not sell your shares?
ultimate investment quiz answers quiz diva
  • Iron Hands
  • Gold Hands
  • Platinum Hands
  • Diamond Hands
Answer: Diamond Hands
Question 13. What are hedge funds doing to try and scare reddit investors into selling their shares?
ultimate investment quiz answers quiz diva
  • Short Ladder Attack
  • Buying more stock
  • Closing short positions
  • Sue Reddit
Answer: Short Ladder Attack
Question 14. What did the media claim that redditors were interested next, which redditors then rejected?
  • Gold
  • Silver
  • Amazon
  • Tesla
Answer: Silver
Question 15. What is it called when an investor buys and sells a stock within the same day?
  • Night Trade
  • Express Trade
  • Quick Trade
  • Day Trade
Answer: Day Trade
Question 16. Which one of these billionaires did an AMA on Wallstreetbets?
  • Elon Musk
  • Mark Cuban
  • Kylie Jenner
  • Bill Gates
Answer: Mark Cuban
Question 17. Who is the founder and C.E.O of Robinhood?
  • Michael A. Pizzi
  • Steve Boyle
  • Vladimir Tenev
  • Abigail Johnson
Answer: Vladimir Tenev
Question 18. Which one of these internet celebrities has been publicly speaking out against Robinhood and it’s founder?
  • Dave Portnoy
  • Logan Paul
  • David Dobrik
  • Charli D’Amelio
Answer: Dave Portnoy
Question 19. How long do you have to own a stock for the tax to change from short-term to long-term capital gains?
Ultimate Investment Quiz Answers - Quiz Diva
  • Two years
  • 6 months
  • One year
  • 1 month
Answer: One year
Question 20. Which of these phrases means a reddit investor was too quick to trade their shares?
Ultimate Investment Quiz Answers - Quiz Diva 100% Score
  • Diamond Hands
  • Paper Hands
  • Bronze Hands
  • Rock Hands
Answer: Paper Hands

Source:

Ultimate Investment Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

2 thoughts on “Ultimate Investment Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score”

Leave a Comment