Ultimate Minecraft V3 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Ultimate Minecraft V3 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

You will get quizdiva Ultimate Minecraft V3 Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Ultimate Minecraft V3 Quiz Answers
Question 1. Which game mode has players collect resources, build structures, battle mobs, eat, and explore the world?
ultimate minecraft quiz v3 answers 2021
  • Creative
  • Survival
  • Spectator
  • None of the above
Answer: Survival
Question 2. Which game mode allows players to create with unlimited resources?
ultimate minecraft quiz v3 answers 2021
  • Hardcore
  • Adventure
  • Survival
  • Creative
Answer: Creative
Question 3. Which game mode does not allow players to respawn after death?
ultimate minecraft quiz v3 answers 2021
  • Creative
  • Survival
  • Hardcore
  • Adventure
Answer: Hardcore
Question 4. Which game mode includes player-created maps but limits some features of Minecraft?
ultimate minecraft quiz v3 answers 2021
  • Spectator
  • Survival
  • Hardcore
  • Adventure
Answer: Adventure
Question 5. Which game mode allows allows the player to fly around and observe the world without interacting with it in any way?
ultimate minecraft quiz v3 answers 2021
  • Creative
  • Spectator
  • Hardcore
  • Adventure
Answer: Spectator
Question 6. How many emeralds do you need to craft a block of emerald?
ultimate minecraft quiz v3 answers 2021
  • 4
  • 6
  • 8
  • 9
Answer: 9
Question 7. Which one of these is a hostile mob?
Ultimate Minecraft V3 Quiz Answers
  • Stray
  • Iron Golem
  • Villager
  • Snow Golem
Answer:Stray
Question 8. Which one of these is a boss mob?
  • Skeleton
  • Elder Guardian
  • Enderman
  • Wither
Answer: Wither
Question 9. How many blocks high is the world in Minecraft?
ultimate minecraft quiz v3 answers 2021
  •  64
  •  96
  • 128
  • 256
Answer: 128
Question 10. Which of these enchantments increases mining speed?
  • Feather Falling
  • Fortune
  • Efficiency
  • Depth Strider
Answer: Efficiency
Question 11. Which of these enchantments sets targets on fire?
ultimate minecraft quiz v3 answers 2021
  • Fire Aspect
  • Fire Protection
  • Lure
  • Multishot
Answer: Fire Aspect
Question 12. Which enchantment increases arrow knockback?
  • Quick Charge
  • Sharpness
  • Punch
  • Riptide
Answer: Punch
Question 13. Which unbreaking enchantment increased an item’s lifetime by 300%?
  • Unbreaking I
  • Unbreaking II
  • Unbreaking III
  • Unbreaking IV
Answer: Unbreaking III
Question 14. How many hunger chops does a steak replenish?
ultimate minecraft quiz v3 answers 2021
  •  6
  •  2
  •  4
  • 10
Answer: 4
Question 15. How many hunger chops does rabbit stew replenish?
  • 10
  • 12
  •  8
  •  6
Answer: 10
Question 16. How many hunger chops does raw mutton replenish?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Answer: 2
Question 17. Which of these materials is not involved in crafting a powered rail?
ultimate minecraft quiz v3 answers 2021
  • Silver
  • Gold
  • Stick
  • Redstone
Answer: Silver
Question 18. Which of these is the most played Minecraft server?
  • Blockdrop
  • Mineplex
  • Manacube
  • Hypixel
Answer: Hypixel
Question 19. Which of these maps includes a floating island where players must survive with limited resources?
  • Cube Survival
  • Skyblocks
  • Assassin’s Creep
  • Stranded Raft
Answer: Skyblocks
Question 20. Which of these maps has players search for nine hidden blocks of wool around the map?
Ultimate Minecraft V3 Quiz Answers
  • Skyblocks
  • Cube Survival
  • Assassin’s Creep
  • Funland 3
Answer: Assassin’s Creep
Question 21. True or False: You can combine two damaged fishing rods to create a new fishing rod?
Answer: True
Question 22. True or False:
Gold is used to power the enchantment table?
Answer: False
Question 23. True or False:
You can turn a zombie villager back into a villager?
Answer: True
Question 24. True or False:
Enderman are hostile mobs.
Ultimate Minecraft V3 Quiz Answers quiz diva
Answer: False
Question 25. How many hearts does the ender dragon have?
Ultimate Minecraft V3 Quiz Answers
  •  50
  • 100
  •  75
  • 200
Answer: 100
Question 26. How tall is a GHAST (not including tentacles)?
  • 3 blocks
  • 6 blocks
  • 4 blocks
  • 1 block
Answer: 4 blocks
Question 27. In which country do they let you play Minecraft in school?
  • United States
  • France
  • Norway
  • Sweden
Answer: Sweden
Question 28. An Enderman won’t attack you if you’re wearing which object?
  • Leather Cap
  • Enchanted Diamond Helmet
  • A Skull
  • Carved Pumpkin
Answer: Carved Pumpkin
Question 29. What is the rarest ore in Minecraft?
  • Lapis Lazuli
  • Diamond
  • Emerald
  • Nether Gold
Answer: Emerald
Question 30. What vegetable can you use to make a potion of night vision?
  • Diamond Turnip
  • Golden Carrot
  • Golden Apple
  • Bronze Potato
Answer: Golden Carrot
Question 31. How tall is Steve in feet and inches according to the game’s scale?
  • 5’9″
  • 6’1″
  • 6’3″
  • 5’11”
Answer: 5’11”
Question 32. Daniel Rosenfeld, the German composer responsible for much of Minecraft’s music and sound, is better known by what name?
  • RC39P0
  • RJD2
  • C418
  • P45
Answer: C418
Question 33. How many iron ingots do you need to craft an iron sword?
  • 2
  • 3
  • 1
  • 4
Answer: 2
Question 34. What are creepers scared of?
  • Spiders
  • Villagers
  • Ocelots
  • Water
Answer: Ocelots
Question 35. Which is the only hostile mob in the game unable to deal you damage?
  • Baby Zoglin
  • Baby Hoglin
  • Small Magma Cube
  • Small Slime
Answer: Small Slime

Ultimate Minecraft V3 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

1 thought on “Ultimate Minecraft V3 Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score”

Leave a Comment