Ultimate WandaVision Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Ultimate WandaVision Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Hello everyone welcome to my blog. Today I am going to give you Ultimate WandaVision Quiz Answers. You will get quiz diva Ultimate WandaVision Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Ultimate WandaVision Quiz Answers – Quiz Diva
Ultimate WandaVision Quiz Answers

Question 1. WHAT IS THE SCARLET WITCH’S REAL NAME AND WHERE IS SHE FROM?
ultimate wandavision quiz answers quiz diva
  • Wanda Maximof & Slovakia
  • Wanda Maxcimoff & Slovenia
  • Wanda Maximoff & Sokovia
  • Wanda Maxemoff & Sovokia

Answer: Wanda Maximoff & Sokovia

Question 2. WHAT ARE THE SCARLET WITCH’S POWERS CALLED?
ultimate wandavision quiz answers quiz diva
  • Eldritch Magic
  • Psionics
  • Chronokinesis
  • Astral projection

Answer: Psionics

Question 3. WHO ORIGINALLY CREATED VISION?
TYPE 1
ultimate wandavision quiz answers quiz diva
  • Maria Hill
  • Erik Selvig
  • Helen Cho
  • Jane Foster

Answer: Helen Cho

Question 3. WHAT IS THE NAME OF THE EQUIPMENT DARCY LEWIS USES TO FIRST WATCH THE TV BROADCAST COMING FROM THE HEX?
TYPE 2
  • Lexington Industries Physio-Scope
  • Stark Industries Vision Mate
  • Pym Technologies Recorder
  • Roxxon Spectrum Controller

Answer: Lexington Industries Physio-Scope

Question 4. IN THE COMICS WHAT STONE IS IN VISION’S HEAD?
ultimate wandavision quiz answers quiz diva
  • Solar Jewel
  • Mind Stone
  • Soul Gem
  • Soul Stone

Answer: Solar Jewel

Question 5. WHAT POSTER DID JIMMY WOO HAVE ON HIS WALL GROWING UP?
Ultimate WandaVision Quiz Answers
  • Michael Jordan
  • William E. Fairbairn
  • Ellis Parker
  • Elliot Ness

Answer: Elliot Ness

Question 6. WHO IS WANDA MAXIMOFF’S MENTOR IN THE COMICS? TYPE ANSWER
TYPE 1
ultimate wandavision quiz answers quiz diva

Answer: Agatha Harkness

Question 6. WHAT THOUGHT EXPERIMENT DOES THE VISION FROM THE HEX USE TO MAKE WHITE VISION STAND DOWN?
TYPE 2
  • Artificial Brain
  • Plank of Carneades
  • Ship of Theseus
  • Avicenna’s Floating Man

Answer: Ship of Theseus

Question 7. WANDA FIRST APPEARS IN THE MCU DURING AN END CREDITS SCENE IN WHICH MOVIE?
TYPE 1
Ultimate WandaVision Quiz Answers
  • Guardians of The Galaxy
  • Thor: The Dark World
  • Captain America: The Winter Soldier
  • Avengers: Age of Ultron

Answer: Captain America: The Winter Soldier

Question 7. WHAT TYPE OF HEX DOES AGATHA SAY WANDA USED TO STOP THE STARK INDUSTRIES BOMB FROM EXPLODING?
TYPE 2
  • Disarming
  • Luck
  • Probability
  • Invulnerability

Answer: Probability

Question 8. WHEN AGATHA ASKED WANDA WHAT SPECIAL OCCASION THEY WERE CELEBRATING, WHAT DID WANDA SAY?
  • Vision’s Birthday
  • Their Anniversary
  • Their Children’s birthdays
  • Vision’s promotion

Answer: Their Anniversary

Question 9. WHAT ARE VISION AND WANDA’S CHILDREN’S NAMES?
TYPE 1
ultimate wandavision quiz answers quiz diva
  • Timmy and Tommy
  • Billy and Tommy
  • Tommy and Bobby
  • Brandon and Thomas

Answer: Billy and Tommy

Question 9. WHAT IS THE BRAND OF PAPER TOWELS USED IN THE EPISODE 5 COMMERCIAL?
TPE 2
  • Hydra Soak
  • Strucker
  • Jubilee
  • Lagos

Answer: Lagos

Question 10. NAMED AFTER WANDA’S HOME COUNTRY, WHAT IS THE OFFICIAL DOCUMENT DESIGNED TO REGULATE THE ACTIVITIES OF THE AVENGERS AND S.H.I.E.L.D.?
ultimate wandavision quiz answers quiz diva
  • The Sokovia Accords
  • The Sokovia Allianxce
  • The Sokovia Pact
  • The Sokovia Agreeemnen O

Answer: The Sokovia Accords

Question 11. IN THE 2015 COMIC SERIES ‘VISION’ FROM TOM KING, VISION CREATES HIMSELF A FAMILY OF A WIFE AND TWO CHILDREN. WHAT ARE THEIR NAMES?
ultimate wandavision quiz answers quiz diva
  • Victor, Virginia, Vivian
  • Vin, Violet, Vivianna
  • Vin, Virginia, Vivian
  • Vinny, Victoria, Violet

Answer: Vin, Virginia, Vivian

Question 12. WHAT CITY DOES WANDAVISON TAKE PLACE? TYPE ANSWER
TYPE 1

Answer: Westview

Question 12. WHAT IS THE TRUE IDENTITY OF THE FAKE PIETRO?
TYPE 2
  • Doc Samson
  • Peter Maximoff
  • Ralph Bonner
  • Evan Peters

Answer: Ralph Bonner

Question 13. WHAT ARE THE STAGE NAMES WANDA AND VISION TAKE DURING THE MAGIC ACT?
  • Sparkle and Mirage
  • Glamor and Illusion
  • Shimmer and Hallucination
  • Glimmer and Glare

Answer: Glamor and Illusion

Question 14. HOW FAR AHEAD IS WANDAVISION SET AFTER ENDGAME?
  • 2 months
  • 1 year
  • 21 days
  • 10 weeks

Answer: 21 days

Question 15. HOW WERE TOMMY AND BILLY BORN IN THE COMICS?
  • Wanda and Vision…
  • Wanda converted townspeople into them.
  • Wanda used Mephisto’s soul.
  • Wanda adopted them.

Answer: Wanda used Mephisto’s soul.

Question 16. THE OPENING SCENE OF EPISODE 6 IS SIMILAR TO WHAT OTHER TV SHOW?
  • Family Matters
  • Malcolm in the Middle
  • Everybody Hates Chris
  • Friends

Answer: Malcolm in the Middle

Question 17. WHAT POWER DOES TOMMY HAVE IN THE SHOW?
TYPE 1
  • Telekinesis
  • Chonokenisis
  • Super Speed
  • Invisibility

Answer: Super Speed

Question 17. WHAT LIE DOES VISION TELL WANDA TO GET OUT OF TAKING THE KIDS TRICK-OR-TREATING?
TYPE 2
  • The Halloween candy will mess up his internal workings
  • He has plans to play poker with Norm and Herb
  • Pietro said he wanted to spend some quality time with his nephews
  • He’s a part of the neighborhood watch for Halloween

Answer: He’s a part of the neighborhood watch for Halloween

Question 18. WHAT CITY WERE WANDA AND VISION IN WHEN THEY WERE ATTACKED IN THE AVENGERS?
  • Paris
  • Edinburgh
  • Johannesburg
  • Amsterdam

Answer: Edinburgh

Question 19. WHAT WERE QUICKSILVER’S LAST WORDS IN AGE OF ULTRON?
Ultimate WandaVision Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score
  • You didn’t see that coming.
  • Run.
  • I am sorry.
  • I love you.

Answer: You didn’t see that coming.

Question 20. WHAT IS WANDA’S FAMILY’S DOG’S NAME?
  • Speedy
  • Sparkle
  • Sparky
  • Scuff

Answer: Sparky

Source

Ultimate WandaVision Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

3 thoughts on “Ultimate WandaVision Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score”

Leave a Comment