Video Game Adventure Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Video Game Adventure Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Hello everyone welcome to my blog. Today I am going to give you Video Game Adventure Quiz Answers. You will get quiz diva Video Game Adventure Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Video Game Adventure Quiz Answers
Video Game Adventure Quiz Answers
Question 1. WHILE PLAYING A GAME ON YOUR BRAND NEW VR SET, YOU HEAR A QUICK BUZZING SOUND FOLLOWED BY A HUGE BLAST OF WIND! YOU GO TO TAKE YOU GOGGLES OFF BUT REALIZE YOU NO LONGER HAVE THEM ON! YOU’VE BEEN SUCKED INTO THE VIDEO GAME!!!
video game adventure quiz answers
  • Continue

Answer: Continue

Question 2. YOU HEAR A LOUD VOICE: ” IN ORDER TO LEAVE THE GAME, YOU MUST COMPLETE EACH LEVEL!” CAN YOU FIND ALL THE COINS ON THIS LEVEL, HOW MANY DO YOU SEE?
video game adventure quiz answers
  •  9
  • 10
  • 11
  • 12

Answer: 12

Question 3. HOW ARE YOU GOING TO GET PASSED THESE TWO FIGHTING WARRIORS?
TYPE 1
Video Game Adventure Quiz Answers
  • Run straight through the middle and hope not to get hit.
  • Sneak around the side.
  • Beat the Knight by hitting him in the exposed armor under his knee.
  • Try and take the samurai’s sword so the knight can win more easily.

Answer: Beat the Knight by hitting him in the exposed armor under his knee.

Question 3. HOW ARE YOU GOING TO BEAT THESE TWO FIGHTING WARRIORS?

TYPE 2

Video Game Adventure Quiz Answers
  • Try to steal the knight’s sword and strike them both down
  • Try to steal the samurai’s sword and strike them both down
  • Sneak up on the samurai and knock him out. Surrender to the Knight
  • Sneak up on the Knight and knock him down. Allow the Samurai to claim victory

Answer: Sneak up on the samurai and knock him out. Surrender to the Knight.

Question 4. BESIDES THE JERSEY COLORS, WHAT’S DIFFERENT ABOUT ONE OF THESE PLAYERS?
video game adventure quiz answers
  • Only one player in yellow.
  • One player is missing an article of clothing.
  • One player’s hair is different.
  • Only one player in long sleeves.

Answer: One player is missing an article of clothing.

Question 5. YOU’RE TRAPPED IN A SPACE RPG AND THE WINDOW IS CRACKING! HOW DO YOU GET OUT OF HERE ALIVE?
video game adventure quiz answers
  • Use duct tape to patch the hole.
  • Hold your breath for as long as possible.
  • Craft a Space Suit.
  • Give up and hope someone comes to save you.

Answer: Craft a Space Suit.

Question 6. IN THE NEXT LEVEL YOU’RE FACED OFF AGAINST ALIEN INVADERS. IF YOUR BLASTER DOES 24 POINTS OF DAMAGE, HOW MANY SHOTS DO YOU NEED TO FIRE IF THE ALIENS ON SCREEN HAVE 480 HEALTH?
video game adventure quiz answers
  • 120 shots
  • 140 shots
  • 160 shots
  • 180 shots

Answer: 180 shots

Question 7. ON THE GROUND OF THAT SPACE WAR, THERE ARE GIANT MECH SOLDIERS BLASTING AWAY AT ALIENS. WHICH ONE OF THESE CHOICES WOULD ALLOW YOU TO SNEAK PAST UNDETECTED ACCORDING TO METAL GEAR SOLID?
  • Use cardboard box to sneak past.
  • Use invisibility cloak to sneak past.
  • Fly over them.
  • Shrink yourself and walk past.

Answer: Use cardboard box to sneak past.

Question 8. YOU GET TELEPORTED TO THE NEXT LEVEL AND YOU FIND YOURSELF RUNNING FOR YOUR LIFE! THERES A LARGE TREE BRANCH AT HEAD LEVEL COMING UP, WHAT DO YOU DO?
TYPE 1
  • Jump over.
  • Run through it.
  • Slide under.
  • Break It down.

Answer: Slide under.

TYPE 2
Question 8-1. YOU GET TELEPORTED TO THE NEXT LEVEL AND YOU FIND YOURSELF RUNNING FOR YOUR LIFE! THERES A LARGE TREE BRANCH ON FIRE COMING UP, WHAT DO YOU DO?
  • Jump over
  • Run through it
  • Slide under
  • Break it down

Answer: Jump over

Question 9. YOU’RE BACK IN THE FIRST GAME, CAN YOU COUNT THE COINS AGAIN?
video game adventure quiz answers
  • 36
  • 33
  • 32
  • 30

Answer: 36

Question 10. IN THE NEXT LEVEL AN ALLIGATOR BLOCKS YOUR PAST, HOW DO YOU DEFEAT IT?
TYPE 1
video game adventure quiz answers
  • Use your sword.
  • Jump on the block above and crush it.
  • Jump over it.
  • Sneak by and hope it doesn’t attack.

Answer: Jump on the block above and crush it.

Question 10. IN THE NEXT LEVEL AN ALLIGATOR BLOCKS YOUR PAST, HOW DO YOU DEFEAT IT?

TYPE 2

  • Use your sword
  • Jump on the block above and crush it
  • Jump over it
  • Sneak by and hope it doesn’t attack

Answer: Use your sword

Question 11. ON THE NEXT LEVEL YOU’RE STUCK INSIDE A FIGHTING GAME! YOU’RE UP AGAINST A FIGHTER WHO CAN SHOOT A BLUE FIREBALL WITH HIS HANDS. WHAT IS THIS CHARACTER’S WEAKNESS ACCORDING TO STREET FIGHTER?
  • Water.
  • A fighter that can teleport.
  • A fighter that can dig.
  • A tank fighter.

Answer: A fighter that can teleport.

Question 12. IN THE NEXT LEVEL YOU MEET AN ELF WARRIOR DRESSED IN GREEN. HE NEEDS YOU TO FIND ICE ARROWS FOR HIM. ACCORDING TO HIS GAME, WHERE CAN YOU FIND ICE ARROWS?
  • Kokiri Forest
  • Death Mountain
  • Hyrule Field
  • Gerudo Training Ground

Answer: Gerudo Training Ground

Question 13. THE LAST LEVEL HAS YOU TRAPPED IN A HORROR GAME. YOU HAVE TO ESCAPE WITHOUT BEING SEEN BY THE WEREWOLF. HOW CAN YOU SNEAK PAST?
TYPE 1
  • Throw a stick, all dogs love to fetch.
  • Run as fast as you can.
  • Hide for as long as you can.
  • Try to find some silver to defeat it.

Answer: Throw a stick, all dogs love to fetch.

Question 13. A MAN EATING WEREWOLF STANDS IN YOUR WAY. HOW DO YOU GET PASSED IT?

TYPE 2

  • Sacrifice someone from the town nearby
  • Hide until the sun comes up
  • Craft a weapon and attack it straight on
  • Mask your smell in Wolfsbane and walk by

Answer: Mask your smell in Wolfsbane and walk by

Question 14. YOU FINALLY MADE IT OUT AND YOU’RE BACK IN YOUR ROOM! ONE LAST CHALLENGE THOUGH, WHICH QUESTION HAD YOU TRAPPED IN SPACE?
TYPE 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Answer: 5

Question 14. YOU FINALLY MADE IT OUT AND YOU’RE BACK IN YOUR ROOM! ONE LAST CHALLENGE THOUGH, WHICH QUESTION HAD YOU FACING OFF AGAINST AN ALLIGATOR?

TYPE 2

  •  8
  • 10
  •  3
  • 12

Answer: 10

Question 15. CONGRATS ON COMPLETING THE CHALLENGE! AFTER ALL YOU’VE BEEN THROUGH, WOULD YOU PLAY THE GAME SYSTEM AGAIN?
  • Yes
  • No

Answer: No

Source

Video Game Adventure Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

2 thoughts on “Video Game Adventure Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score”

Leave a Comment