Video Math Quiz Answer – Videoquizstar 100% Score

You will get vidoequizstar Video Math Quiz Answer and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Video Math Quiz Answer

Question 1. Let’s start off easy! Click PLAY to watch the video below and answer the question.
video math quiz videoquizstar answers
  • A – 9
  • B – 10
  • C – 11
  • D – 21

Answer: A – 9

Question 2. Watch the video below. Can you solve this simple equation?
  • A – 23
  • B – 19
  • C – 48
  • D – 34

Answer: C – 48

Question 3. Click PLAY and try to find the correct answer!
video math quiz videoquizstar answers
  • A: X>Y
  • B: X<Y
  • C: X=Y
  • D: X+Y=0

Answer: C: X=Y

Question 4. Let’s start with an easy one. Click PLAY to watch the video below and see if you can answer the question.
video math quiz videoquizstar answers
  • A – 777777
  • B – 555555
  • C – 999999
  • D – 111111

Answer: B – 555555

Question 5. Click PLAY to watch the video below and answer the question. (Have a look at this triangle!)
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

Answer: 5

Question 6. Let’s start with an easy one. Click PLAY to watch the video below and see if you can answer the question.
video math quiz videoquizstar answers
  • A – 8%
  • B – 20%
  • C – 25%
  • D – 33%

Answer:B – 20%

Question 7. Click the PLAY button and see if you can solve this little brain teaser.
video math quiz videoquizstar answers
  • A – 6
  • B – 8
  • C – 10
  • D – 12

Answer: D – 12

Question 8. Let’s test your spatial perception. Click PLAY to watch the video below.
video math quiz videoquizstar answers 100 score
  • A – 28
  • B – 29
  • C – 30
  • D – 31

Answer: C – 30

Question 9. Pay close attention to the video below. Can you answer the question? (How many spheres were there?)
  • A – 156
  • B – 158
  • C – 161
  • D – 164

Answer: C – 161

Question 10. How is your pattern recognition? Click play and find out!
  • A – 102
  • B – 103
  • C – 105
  • D – 106
  • E – 108
  • F – 109

Answer: B – 103

Question 11. Back to the roots! Try and solve the equation in the video!
video math quiz videoquizstar answers
Answer Options

Answer: C

Question 12. Watch the video below. Can you solve this tricky equation?
video math quiz videoquizstar answers
  • A – 3
  • B – 8
  • C – 12
  • D – 18

Answer: B – 8

Question 13. Things are getting tricky! Can you solve the equation in the video?
  • A – 0.0625
  • B – 0.25
  • C – 13
  • D – 17.5
  • E – 52
  • F – 70
  • G – 94
  • H – 367

Answer: E – 52

Question 14. Time to test your logic skills! Click PLAY and try to find the correct answer!
video math quiz videoquizstar answers

Answer: B

Question 15. Click PLAY to watch the video and answer the question! Make sure to type your answer in below!

Answer: BEAFDAC

Source

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

1 thought on “Video Math Quiz Answer – Videoquizstar 100% Score”

Leave a Comment