Xbox vs PlayStation Challenge Quiz Answers – Video Facts 100% Score

Xbox vs PlayStation Challenge Quiz Answers – Video Facts 100% Score

Xbox vs PlayStation Challenge Quiz Answers – Video Facts 100% Score
Xbox vs PlayStation Challenge Quiz Answers – Video Facts 100% Score
Question 1. PlayStation was released before Xbox. True or False?
xbox playstation challenge quiz answers
Answer: True
Question 2. Xbox is owned by Dell. True or False?
xbox playstation challenge quiz answers
Answer: False
Question 3. PlayStation 2 is the best-selling home console to date. True or False?
xbox playstation challenge quiz answers
Answer: True
Question 4. Take a close look at this image. These buttons appear on the Xbox controller. True or False?
xbox playstation challenge quiz answers
Answer: False
Question 5. Xbox was released in the fifth generation of video games. True or False?
xbox playstation challenge quiz answers
Answer: False
Question 6. Xbox One (with Kinect) was sold at a higher introductory price in the U.S. than PlayStation 4. True or False?
Xbox vs PlayStation Challenge Quiz Answers – Video Facts 100% Score
  • True
  • False
  • True – it was nearly $200 more.
  • False – it was sold at a much lower price.
Answer: True
Question 7. Xbox was the first video game console released by an American company after Atari Jaguar.
xbox playstation challenge quiz answers
  • True – and it was released in 2001.
  • False – it was the third video game consolo released by an American company after Atari Jaguar.
  • True – and Atari Jaguar stopped sales in 1999.
  • False – it was the second video game console released by an American company after Atari Jaguar.
Answer: True – and it was released in 2001
Question 8. PlayStation Move was revealed before Halo 2 was released on Xbox. True or False?
Xbox vs PlayStation Challenge Quiz Answers – Video Facts
  • True – and it was initially released for use with the PlayStation 4 video game console.
  • False – Halo 2 was released on Xbox before PlayStation Move was revealed.
  • True – and it was initially released for use with the PlayStation 3 video game console.
  • False – Halo 2 was released 10 years before PlayStation Move was revealed.

Answer: False – Halo 2 was released on Xbox before PlayStation Move was revealed

Question 9. The Xbox 360 sold more than triple the amount of the original console. True or False?
  • True – and it was the second console in the Xbox series.
  • False – it only sold double the amount of the original console.
  • True – and it was the third console in the Xbox series.
  • False – the Xbox 360 sold approximately the same amount as the original console.
Answer: True – and it was the second console in the Xbox series
Question 10. Was BioShock released on PlayStation before or after it was released on Xbox?
  • Before
  • After
  • Before – and it was released in 2007.
  • After – and it was released in 2005.
Answer: After
Question 11. Was Uncharted 4: A Thief’s End released before or after Sea of Thieves?
  • Before – it was released two years before Sea of Thieves.
  • After – it was released just two weeks after Sea of Thieves.
  • Before – it was released one year before Sea of Thieves.
  • After – it was released one year after Sea of Thieves.
Answer: Before – it was released one year before Sea of Thieves
Question 12. Did Xbox ship over 100 million units before or after the original PlayStation console shipped 100 million units?
  • Before – and it did so in under a decade.
  • After – and it reached this milestone in 2005.
  • Before – and it was also the first gaming console to ship 200 million units.
  • After – and Xbox has been around since 2001.
  • Answer: After – and Xbox has been around since 2001
Question 13. Xbox 360 sold out completely upon release in all regions except in Japan. True or False?
( TYPE 1 )
  • True – and in its first year, the system was launched in 36 countries.
  • False – it sold out completely in all regions.
  • True – and it was the best selling console of the seventh-generation.
  • False – 1.5 million units were shipped to Japan and all units were bought within one week.
Answer: True – and in its first year, the system was launched in 36 countries
Question 13. Xbox 360 sold out completely upon release in all regions except in Europe. True or False?
( TYPE 2 )
  • False – it sold out completely in all regions.
  • False – it was sold out in all regions except in Japan.
  • False – 1.5 million units were shipped to Japan and all units were bought within one week.
Answer: False – it was sold out in all regions except in Japan
Question 14. How many Xbox and PlayStation games can you find in this word search? Type your answer in below!
Look Carefully First Line ( TYPE 1 )
Answer: 9
Question 14. How many Xbox and PlayStation games can you find in this word search? Type your answer in below!
Look Carefully First Line ( TYPE 2 )
Answer: 10
Question 14. How many Xbox and PlayStation games can you find in this word search? Type your answer in below!
Look Carefully First Line ( TYPE 3 )
Answer: 11
Question 15. Press PLAY to watch our video! You’ll see some slogans and have to identify which ones are related to PlayStation! Make sure to type the corresponding letters in below in alphabetical order!
Question: Which slogans are associated with PlayStation? Type the letters in below in alphabetical order.
  • A. For the Players
  • B. Power Your Dreams
  • C. Best Place to Play
  • D. Greatness Awaits
  • E. Jump Ahead
  • F. The World’s Most Powerful Console
Answer: ACD

3 thoughts on “Xbox vs PlayStation Challenge Quiz Answers – Video Facts 100% Score”

Leave a Comment