Roblox Trivia Quiz Answers – Quiz Factory 100% Score

You will get quiz factory Roblox Trivia Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Roblox Trivia Quiz Answers

Roblox Trivia Quiz Answers Quiz Factory
Roblox Trivia Quiz Answers Quiz Factory

Q 1. What does the name Roblox actually mean?

Option:-

  • It’s short for roadblocks
  • It’s a combination of the words ‘robot’ and ‘blocks’

Answer: It’s a combination of the words ‘robot’ and ‘blocks’

Q 2. What is the name of the currency used in the game?

Option:-

  • Robux
  • Robloquid

Answer: Robux

Q 3. How many hats can a character wear at once in Roblox?

Option:-

  • 3
  • 1

Answer: 3

Q 4. How many people play Roblox every month?

Option:-

  • 30,000,000
  • 3,000,000

Answer: 30,000,000

Q 5. What was the original name of Roblox?

Option:-

  • Extra Blocks
  • Dyna Blocks

Answer: Dyna Blocks

Q 6. What movie is this, recreated within Roblox?

Option:-

  • The Emoji Movie
  • The LEGO Movie

Answer: The LEGO Movie

Q 7. Which of these is a real thing?

Option:-

  • Outrageous Builders Club
  • Ludicrous Builders Club

Answer: Outrageous Builders Club

Q 8. How long would you guess this person had been playing Roblox?

Option:-

  • 2 Minutes
  • 2 Years

Answer: 2 Minutes

Q 9. How many Robux would you get for £4.59?

Option:-

  • 400
  • 800

Answer: 400

Q 10. This Canadian Beaver Pal will cost you 250 Robux, True or False?

Option:-

  • False
  • True

Answer: True

Q 11. Every pirate should have a hat like this, but how much is it?

Option:-

  • 2000
  • 3000

Answer: 2000

Q 12. When you first begin the game, who is your first friend?

Option:-

  • Builderman
  • Builderdude

Answer: Builderman

Q 13. How does giver work?

Option:-

  • You type in a code and get whatever the giver provides
  • You bump into it and get whatever the giver provides

Answer: You bump into it and get whatever the giver provides

Q 14. 1 Robux is worth ? tickets?

Option:-

  • 5
  • 4

Answer: 4

Q 15. How many places can you have on one account if you are a Builders Club member?

Option:-

  • 10
  • Infinite

Answer: 10

Q 16. What is the tagline of Roblox?

Option:-

  • Powering Imagination
  • Creating Adventures

Answer: Powering Imagination

Q 17. What is the maximum number of friends that you can have on Roblox?

Option:-

  • Unlimited
  • 200

Answer: 200

Q 18. Name this game

Option:-

  • Natural Disaster Survival
  • Theme Park Tycoon

Answer: Natural Disaster Survival

Q 19. What is the name of the platform, on which you can create your own worlds and games?

Option:-

  • Developers Arena
  • Roblox Studio

Answer: Roblox Studio

Q 20. What game is this taken from?

Option:-

  • Work At A Pizza Place
  • Crusty Caperz

Answer: Work At A Pizza Place

Q 21. Do you recognise this game?

Option:-

  • Full House
  • Bloxburg

Answer: Bloxburg

Q 22. What is this hat called?

Option:-

  • Military Hat
  • Lazy Hat

Answer: Military Hat

Q 23. Roblox users make ? of themselves to play games

Option:-

  • Avatars
  • Pictures

Answer: Avatars

Q 24. When was Roblox first released?

Option:-

  • 2009
  • 2006

Answer: 2006

Q 25. True or False, Tickets or Tix for short, were a form of Roblox currency?

Option:-

  • False
  • True

Answer: True

Q 26. How much money is the monthly membership for builders club? In $?

Option:-

  • $3.49
  • $5.95

Answer: $5.95

Q 27. True or False, Roblox Premium replaced Builders Club

Option:-

  • True
  • False

Answer: True

Q 28. Who is the creator of Roblox?

Option:-

  • David Baszucki
  • Micheal Jordan

Answer: David Baszucki

Q 29. What game is this?

Option:-

  • Inmate Life
  • Prison Life

Answer: Prison Life

Q 30. What account scared everyone on the 18th of March 2017?

Option:-

  • Jane Doe
  • John Doe

Answer: John Doe

Roblox Trivia Quiz Answers – Quiz Factory 100% Score

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment