Are you the smartest Roblox player ever Quiz Answers 100% Score – Bequizzed

Are you the smartest Roblox player ever Quiz Answers

Are you the smartest Roblox player ever Quiz Answers
Are you the smartest Roblox player ever Quiz Answers
Question 1. WHO MADE STILL CHILL A MEME ON ROBLOX?
  • Sketch
  • ItsFunneh
  • Flamingo
  • ThinkNoodles

Answer: Flamingo

Question 2. HOW MANY COLLECTIBLES DOES DAVID BASZUCKI HAVE?
are you the smartest roblox player quiz answers
  • 2056
  • 1749
  • 1670
  • 1990

Answer: 1990

Question 3. IN SPEED RUN 4, HOW MANY MORE GEMS DO YOU EARN AFTER FINISHING A LEVEL IN MIRROR MODE?
  • 3
  • 2
  • 4
  • 1

Answer: 2

Question 4. WHAT IS THE FOURTH GAME ON ROBLOX TO HIT 1 BILLION VISITS?
  • Hide and Seek Extreme
  • Theme Park Tycoon 2
  • Scuba Diving at Quill Lake
  • Work at a Pizza Place

Answer: Work at a Pizza Place

Question 5. IN WORK AT A PIZZA PLACE, WHAT HAPPENS WHEN YOU COMPLETE A CUSTOMER’S ORDER BEFORE THEY REACH THE CASH REGISTER?
  • You receive bonus moneyz
  • You get an additional text pop up from the customer
  • They won’t leave the pizzeria until they despawn
  • The Pizzeria gains an upgrade

Answer: They won’t leave the pizzeria until they despawn

Question 6. HOW MUCH MONEYZ WILL AN ESTATE GAMEPASS SAVE YOU AFTER STARTING WITH A TINY HOUSE?
  • 1,024,000
  • 600,000
  • 724,000
  • 946,000

Answer: 946,000

Question 7. IN WORK AT A PIZZA PLACE, IF YOU HAVE AN ITEM WORTH $625, HOW MUCH CAN YOU SELL IF FOR AT THE DUMP?
  • 156
  • 400
  • 240
  • 125

Answer: 156

Question 8. HOW MUCH DOES THE VARKNOX COUCH COST IN WORK AT A PIZZA PLACE?
  • 1750
  • 2000
  • 1990
  • 1880

Answer: 1990

Question 9. HOW MANY DUCKS DOES IT TAKE TO KILL A HARDCORE PLAYER IN SUPER BOMB SURVIVAL?
  • 2
  • 3
  • 1
  • 6

Answer: 3

Question 10. IF A PLAYER IS BLASTED UP HIGH, WHICH OF THESE SKILLS WOULD BE HELPFUL IN AVOIDING MOST OF THE BOMBS ON THE FIELD IN SUPER BOMB SURVIVAL?
are you the smartest roblox player quiz answers
  • Platform
  • Candy Corn
  • Black Hole
  • Footbomb

Answer: Platform

Question 11. WHICH SKILL, WHEN ACTIVATED, ALLOWS: THE USER TO CHARGE UP AN ATTACK SIMILAR TO INK BLAST. AFTER ABOUT FOUR SECONDS, THE PLAYER CREATES A PINK BLAST SURROUNDING THEM, WITH ANYONE CAUGHT IN THE BLAST HAVING THEIR SKILL DISABLED FOR SOME TIME.
  • Gravity Pulse
  • Confusion
  • Fake Coin
  • Bear Trap

Answer: Confusion

Question 12. WHICH ONE OF THESE SKILLS COMES IN A PACK THAT COSTS 95 GEMS?
are you the smartest roblox player quiz answers
  • Tornado Mine
  • Pumpkin Bomb
  • Ice Tower
  • Air Dash

Answer: Tornado Mine

Question 13. AS SOON AS A PLAYER TOUCHES THIS BOMB, IT EXPLODES!
  • Nuke
  • Dynamite
  • Air Strike
  • Nitro

Answer: Nitro

Question 14. THIS ROLLER COASTER OFFERS DEFAULT RATINGS OF: GUEST SATISFACTION: 50%, 1.5 EXCITEMENT, 2.0 INTENSITY, AND .1 NAUSEA. IT IS ALSO MODELED AFTER THE B&M COASTER.
are you the smartest roblox player
  • Wing coaster
  • Suspended coaster
  • Floorless coaster
  • Mine train coaster

Answer: Floorless coaster

Question 15. BUILDING SOME WATER USING THE “TERRAIN” TOOL REWARDS THE PLAYER WITH?
are you the smartest roblox player
  • Hydraulic launch coaster & Single rail coaster
  • Suspended coaster & Balloon ride
  • Log Flums & River Rapids
  • Wing coaster & Dive coaster

Answer: Log Flums & River Rapis

Question 16. HOW MUCH IS THE SLOPED SHINY PATH IN THEME PARK TYCOON 2?
are you the smartest roblox player
  • 1000
  • 500
  • 250
  • 2000

Answer: 1000

Question 17. HOW CAN YOU ACHIEVE THE SERIOUS INVESTMENTS! ACHIEVEMENT?
are you the smartest roblox player
  • Get a park value of at least $400,000
  • Get a park value of at least $600,000
  • Get a park value of at least $300,000
  • Get a park value of at least $200,000

Answer: Get a park value of at least $400,000

Question 18. THIS ULTRA RARE PET IN ADOPT ME! REQUIRES 550 STARS TO CLAIM IT.
are you the smartest roblox player
  • Ginger Cat
  • Starfish
  • Toucan
  • Red Panda

Answer: Starfish

Question 19. IN SPEED RUN 4, HOW MANY MORE GEMS DO YOU EARN AFTER FINISHING A LEVEL IN MIRROR MODE?
  • 3
  • 1
  • 5
  • 2

Answer: 2

Question 20. HOW CAN YOU ACHIVE THE SERIOUS INVESTMENTS! ACHIEVEMENT?
  • Get a park value of at least $300,000
  • Get a park value of at least $400,000
  • Get a park value of at least $600,000
  • Get a park value of at least $250,000

Answer: Get a park value of at least $400,000

Question 21. HOW MANY COLLECTIBLES DOES DAVID BASZUCKI HAVE?
  • 1900
  • 2078
  • 1457
  • 1990

Answer: 1990

Question 22. WHICH ONE OF THESE ITEMS COSTS 18 BUCKS IN ADOPT ME!?
  • Tall Window
  • Tiny Heart Window
  • Wooden Door
  • Cone Ceiling Light

Answer: Tall Window

Question 23. IN ADOPT ME!, HOW MANY ITEMS CAN BE BOUGHT UNDER THE PARTY CATEGORY?
  • 25
  • 38
  • 42
  • 48

Answer: 38

Leave a Comment