Guess the Language Quiz Answers – Video Quiz Hero Solutions

Question 1. Can you guess this language? Type your answer in below!
guess the language quiz answers videoquizhero
  • Russian
  • Spanish
  • French
  • Greek

Answer: French

Question 2. Can you figure out this language? Type your answer in below!
guess the language quiz answers 2021
  • French
  • Italian
  • Spanish
  • Portuguese

Answer: Spanish

Question 3. Think you know this language? Type your answer in below!
  • German
  • Czech
  • Polish
  • Russian

Answer: German

Question 4. Which language is this? Type your answer in below!
guess the language quiz answers 2021
  • French
  • Swedish
  • Spanish
  • Italian

Answer: Italian

Question 5. Can you identify this language? Type your answer in below!
guess the language quiz answers 2021
  • Javanese
  • Kazak
  • Portuguese
  • Spanish

Answer: Portuguese

Question 6. Guess the language here! Type your answer in below!
  • Romanian
  • Polish
  • Ukrainian
  • Spanish

Answer: Romanian

Question 7. Think you know what language this is? Type your answer in below!
guess the language quiz answers 2021
  • Russian
  • Czech
  • Polish
  • Hungarian

Answer: Hungarian

Question 8. Which language is spoken in the country where this person was born? Type your answer in below!
  • Greek
  • Ukrainian
  • Polish
  • Italian

Answer: Ukrainian

Question 9. Which language is predominantly spoken in the country where this person is from? Type your answer in below!
  • Serbian
  • Croatian
  • German
  • Russian

Answer: Serbian

Question 10. What is the official language of the country where this person was born?
  • Greek
  • Swahili
  • Turkish
  • Javanese

Answer: Swahili

Question 11. Which language is spoken in the country where you would find this landmark? Type your answer in below!
  • Thai
  • Mandarin
  • Korean
  • Japanese

Answer: Japanese

Question 12. Take a look here! Which language is spoken in the country where you would find this landmark? Type your answer in below!
guess the language quiz answers videoquizhero
  • Mandarin
  • Korean
  • Hindi
  • Japanese

Answer: Korean

Question 13. What is the official language of the country where this building is located? Type your answer in below!
guess the language quiz answers videoquizhero
  • Punjab
  • Tamil
  • Tibetan
  • Telugu

Answer: Tibetan

Question 14. What is the official language of the country where this city is located? Type your answer in below!
  • Awadhi
  • Pashto
  • English
  • French
  • Yoruba
  • Bhojpuri

Answer: English

Question 15. What is the second-most spoken language in the country where this city is located? Type your answer in below!
guess the language quiz answers videoquizhero
  • Marathi
  • Urdu
  • Igbo
  • English
  • Quechua
  • Spanish

Answer: Quechua

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

1 thought on “Guess the Language Quiz Answers – Video Quiz Hero Solutions”

Leave a Comment