Minecraft Intelligence Test Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

You will get Minecraft Intelligence Test Quiz Answers Quiz Diva and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Minecraft Intelligence Test Quiz Answers – Quiz Diva
Minecraft Intelligence Test Quiz Answers – Quiz Diva

Minecraft Intelligence Test Quiz Answers

Question 1. WHAT DID NOTCH CALL ENDERDRAGONS AT FIRST?
minecraft intelligence test
  • Blockosaurus
  • Raqreqentba
  • Shenron
  • King Ghidorah

Answer: Raqreqentba

Question 2. WITHOUT THE AID OF OTHER MECHANISMS OR ITEMS, HOW MANY BLOCKS WILL POWER TRAVEL THROUGH A REDSTONE “WIRE” CONSISTENTLY FOR?
minecraft intelligence test quiz diva
  • 12 Blocks
  • 17 Blocks
  • 20 Blocks
  • 15 Blocks

Answer: 15 Blocks

Question 3. A REDSTONE REPEATER HAS FOUR DIFFERENT DELAY SETTINGS THAT YOU CAN TOGGLE, EACH ONE INCREASING THE SIGNAL DELAY BY HOW LONG?
minecraft intelligence test quiz diva
  • .1 Seconds
  • .01 Seconds
  • 1 Second
  • 2 Seconds

Answer: .1 Seconds

Question 4. HOW CAN YOU TOGGLE THE POWER OF A REDSTONE TORCH?
minecraft intelligence test quiz diva
  • Providing power directly the torch itself
  • Attaching a switch directly to the Redstone torch
  • Providing power to the block it is on
  • You can’t toggle the power of a Redstone torch
  • None of the above

Answer: You can’t toggle the power of a Redstone torch

Question 5. IF YOU NEEDED TO INVERT THE SIGNAL IN A SECTION OF A CIRCUIT, WHAT SORT OF LOGIC GATE WOULD YOU NEED TO CREATE?
minecraft intelligence test quiz diva
  • AND Gate
  • NOT Gate
  • OR Gate
  • XOR Gate

Answer: NOT Gate

Question 6. MANY BLOCKS AND MECHANISMS CAN BE AFFECTED BY REDSTONE. WHICH OF THE FOLLOWING IS NOT ONE OF THOSE?
minecraft intelligence test quiz diva
  • Switching a block of Glowstone on and off
  • Setting off a block of TNT
  • Opening and closing a fence gate
  • Activating a sticky piston

Answer: Switching a block of glowstone on and off

Question 7. WHICH OF THESE STATEMENTS IS TRUE WITH REGARDS TO WEIGHTED PRESSURE PLATES?
minecraft intelligence test quiz diva
  • A weighted pressure plate can only be activated by a player standing on it
  • The output signal from a weighted pressure plate is affected by the number of entities on it
  • A player standing on a weighted pressure plate will have no effect on the output signal
  • The output signal from a weighted pressure plate is affected by the size of the entity(ies) on it

Answer: The output signal from a weighted pressure plate is affected by the number of entities on it

Question 8. UPPOSE YOU FILL A DISPENSER WITH ARROWS. A REDSTONE CIRCUIT WOULD BE ABLE TO FIRE OUT ARROWS FROM THE DISPENSER. WHAT MECHANISM WOULD YOU USE INSTEAD IF YOU WANT THE ITEMS INSIDE TO SIMPLY BE DROPPED OUT?
minecraft intelligence test quiz diva
  • Hopper
  • Dropper
  • Topper
  • Filler

Answer: Dropper

Question 9. WHICH OF THESE IS A REDSTONE COMPENSATOR NOT RESPONSIBLE FOR?
minecraft intelligence test quiz diva
  • Refreshing a single input signal back up to maximum strength, like a Redstone repeater
  • Producing an output signal proportional to how full a container is
  • Comparing two input signals and producing an output signal equal to the difference between the two inputs
  • Comparing two input signals and producing an output signal based on which input is strongest

Answer: Refreshing a single input signal back up to maximum strength, like a Redstone repeater

Question 10. WHICH OF THESE SCENARIOS IS NOT POSSIBLE BY UTILISING REDSTONE AND REDSTONE COMPONENTS?
minecraft intelligence test quiz diva
  • Controlling a set of doors based on light level
  • Sending a Minecraft along a track
  • Toggling the state of a lever
  • Playing a tune on a series of note blocks

Answer: Toggling the state of a lever

Question 11. WHEN DID ZOMBIES STOP DROPPING FEATHERS?
minecraft intelligence test quiz answers quiz diva
  • 1.1
  • 1.0
  • Beta 1.8
  • Beta 1.6

Answer: Beta 1.8

Question 12. WHEN YOU TOUCH A CACTUS, HOW MUCH DAMAGE DO YOU TAKE?
  • .5 hearts
  • 1.5 hearts
  • .3 hearts
  • 1 heart

Answer: .5 hearts

Question 13. WHEN WERE PISTONS FIRST IMPLEMENTED?
minecraft intelligence test quiz answers quiz diva
  • Beta 1.6
  • Beta 1.5
  • Beta 1.8
  • Beta 1.7

Answer: Beta 1.7

Question 14. HOW DO YOU CRAFT A CHISELED SANDSTONE BLOCK?
  • One sandstone block on top of another
  • Two sandstone blocks side-by-side
  • Two sandstone slabs side-by-side
  • One sandstone slab on top of another

Answer:One sandstone slab on top of another

Question 15. WHAT DOES MILK DO WHEN DRANK?
  • Removes any potion effects
  • Replenish Armor
  • Replenish Health
  • Increase Heart count

Answer: Removes any potion effects

Question 16. IF YOU WOULD PLACE DOWN A NOTE BLOCK, THEN LEFT CLICK IT, WHAT NOTE WOULD IT PRODUCE?
minecraft intelligence test quiz answers quiz diva
  • A#
  • C#
  • F#
  • G#

Answer: F#

Question 17. HOW MANY DIFFERENT COLORED WOOLS ARE THERE?
  • 18
  • 17
  • 14
  • 16

Answer: 16

Question 18. HOW MUCH DAMAGE DO DIAMOND SWORDS DEAL?
minecraft intelligence test quiz answers quiz diva
  • 2.5 Hearts
  • 3.5 Hearts
  • 3 Hearts
  • 4 Hearts

Answer: 3.5 Hearts

Question 19. HOW DO YOU CRAFT A SHULKER BOX?
  • Shulker Shell next to a Chest
  • Chest sanwhiched between two Shulker Shells (Vertically)
  • Chest sandwhiched between two Shulker Shells (Horizontally)
  • Shulker Shell on top of a chest

Answer: Chest sanwhiched between two Shulker Shells (Vertically)

Question 20. HOW MANY BRICKS DO YOU NEED TO CRAFT A FLOWER POT?
  • TYPE ANSWER

Answer: 3

 Minecraft Intelligence Test Quiz Answers

Souce

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment