Coffee Chaos Quiz Answers Video Facts 100% Score

Coffee Chaos Quiz Answers Video Facts

Coffee Chaos Quiz Answers Video Facts
Coffee Chaos Quiz Answers Video Facts
Question 1. Stevie the Sloth is fast asleep, but he’s running late for his own jungle birthday party! Your job is to get him there, which will require COFFEE. Choose the strongest brew for Stevie’s first cup.
coffee chaos quiz answers video facts
  • A latte
  • A frappuccino
  • A cappuccino
  • An espresso

Answer: An espresso

Question 2. OK, Stevie’s alive… just! But he quickly needs another cup if he’ll ever reach the party. Which of these vines will lead him there?
coffee chaos quiz answers video facts
  • D
  • A
  • B
  • C
Answer: C
Question 3. Stevie’s heading to the party but he’s flagging! Can you SPOT in which square the cup of coffee is hiding?
coffee chaos quiz answers video facts
  • A
  • D
  • C
  • B
Answer: B
Question 4. Stevie’s racing (slowly) through the jungle but he needs his next coffee fix. Can you help him figure out this pattern to get his next cup?
coffee chaos quiz answers video facts
  • B
  • A
  • C
  • D
Answer: D
Question 5. Uh oh! Stevie’s bumped straight into Decaf Donkey. Can you see where this naughty donkey has hidden Stevie’s thermos flask?
coffee chaos quiz answers video facts
  • A
  • B
  • C
  • D
Answer: D
Question 6. Phew, Stevie’s got away, but now he’s seeing double. If he’s ever to make it to his birthday party on time, you’ll have to help him spot the difference between these four squares. In which square is the difference?
coffee chaos quiz answers video facts
  • B
  • C
  • D
  • A
Answer: A
Question 7. These coffees are really going to Stevie’s head! Now he’s seeing coffee and cake wherever he goes. Quick, help him spot the difference here so he can get to his party on time!
  • A
  • C
  • D
  • B
Answer: B
Question 8. Stevie’s getting close to his jungle treehouse party, but the poor guy is overheating! Can you find the frappuccino hidden in the trees to cool him down?
  • D
  • A
  • B
  • C
Answer: C
Question 9. SO VERY CLOSE! Stevie and his sloth friends have made it to the bottom of the tree, but they need one more coffee to get to the top and to his party. Who will get it first?
  • A
  • B
  • D
  • C
Answer: C
Question 10. Hooray! Our pal Stevie made it to his own birthday party thanks to the gift of coffee. But can you work out his age? He’s ¼ of ½ of ⅕ of 100 years old. The answer is______.
Coffee Chaos Quiz Answers Video Facts
  • 80 years old
  • 20 years old
  • 2.5 years old
  • 10 years old
Answer: 10 years old

Coffee Chaos Quiz Answers Video Facts

1 thought on “Coffee Chaos Quiz Answers Video Facts 100% Score”

Leave a Comment