Mobile Game Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Mobile Game Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

You will get quizdiva Mobile Game Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Mobile Game Quiz Answers
Mobile Game Quiz Answers
Question 1. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Mobile Legends
  • Clash of Clans
  • Legends Clash
  • Clash Royale
Answer: Clash of Clans
Question 2. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Plants vs. Zombies
  • Subway Surfer
  • Angry Birds
  • Pocket Animals
Answer: Angry Birds
Question 3. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Pokemon Go
  • Farm Heroes Saga
  • Lara Croft Go
  • Sonic Dash
Answer: Pokemon Go
Question 4. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Adventure Island
  • Temple Run
  • Subway Surfer
  • Lara Craft Go
Answer: Temple Run
Question 5. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Temple Run
  • Pokemon Shuffle
  • Bejeweled
  • Candy Crush Saga
Answer: Candy Crush Saga
Question 6. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Asphalt Street Storm Racing
  • Driveline
  • Real Racing
  • Grand Theft Auto
Answer: Asphalt Street Storm Racing
Question 7. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Hill Climb Racing
  • Sonic Dash
  • Super Mario Run
  • Subway Surfers
Answer: Subway Surfers
Question 8. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Fruit Ninja
  • Bejeweled
  • Fruit Blast
  • Fruit Cutter
Answer: Fruit Ninja
Question 9. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Plants vs. Zombies
  • Jetpack Joyride
  • Dragon Hills
  • Zombie Tsunami
Answer: Zombie Tsunami
Question 10. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • My Talking Tom
  • Talking Angela
  • Pou
  • My Boo
Answer: My Talking Tom
Question 11. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Boom Beach
  • Hay Day
  • FarmVille
  • Township
Answer: Hay Day
Question 12. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Super Mario Bros
  • Super Mario 2
  • Mario Kart
  • Super Mario Run
Answer: Super Mario Run
Question 13. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Player Unknown Battlegrounds
  • Fortnite
  • Rules of Survival
  • Vast Survival
Answer: Player Unknown Battlegrounds
Question 14. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Mortal Kombat X
  • Prey
  • Street Fighter V
  • Injustice 2
Answer: Injustice 2
Question 15. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
quiz diva mobile game quiz answers
  • Make a Rope
  • Catch the Candy
  • Spider Jack
  • Cut the Rope
Answer: Cut the Rope
Question 16. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
  • Murder Room
  • Bloody Mary
  • Granny
  • Dead Space
Answer: Granny
Question 17. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
  • The Sims Mobile
  • Ragnarok Online
  • MySims
  • CityVille
Answer: The Sims Mobile
Question 18. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
  • Minecraft
  • Monument Valley
  • Alto’s Adventure
  • Adventure Island
Answer: Alto’s Adventure
Question 19. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
  • Flappy Bird
  • Angry Birds
  • Monster Hunter
  • Crashlands
Answer: Flappy Bird
Question 20. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
  • Alto’s Adventure
  • Infinity Blade
  • Temple Run
  • Lara Croft Go
Answer: Lara Croft Go
Question 21. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
  • Tiny Wings
  • Flappy Bird
  • Angry Birds
  • Limbo
Answer: Tiny Wings
Question 22. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
  • Infinity Blade
  • Monument Valley 2
  • Mobile Legends
  • Hearthstone
Answer: Hearthstone
Question 23. WHAT MOBILE GAME IS THIS?
  • Threes
  • 2048
  • Numbers
  • Sudoku
Answer: 2048

Mobile Game Quiz Answers – Quiz Diva 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment