Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers – BeQuizzed 100% Score

You will get BeQuizzed Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers
Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers
Question 1. ACCORDING TO BIRDPERSON, WHAT DOES “WUBBA LUBBA DUB-DUB” MEAN?
  • Nothing, It’s just a mixture of sounds
  • “Pants? Who needs Pants?”
  • “I am in great pain, please help me”
  • “You’re a moron, Jerry”

Answer: “I am in great pain, please help me”

Question 2. WHAT ANIMAL DOES BETH A SURGEON FOR?
  • Horse
  • Donkey
  • Goat
  • Cow

Answer:Horse

Question 3. WHAT POPULAR ACTION PROGRAM FROM THE 1980S IS RICK AND MORTY’S FAVORITE TV SERIES, BALL FONDLERS, A PARODY OF?
  • MacGyver
  • Magnum P.I.
  • The A-Team
  • Airwolf

Answer: The A-Team

Question 4. WHAT IS SCARY TERRY’S SON’S NAME?
  • Scary Michael
  • Haunting Harry
  • Menacing Matthew
  • Scary Brandon

Answer: Scary Brandon

Question 5. WHAT COLLECTIBLE ITEM WAS NOT HIDING IN MORTY’S DRAGON’S LAIR?
  • An Original Ecto Cooler juice box from 1989
  • A Complete First Edition Pokemon Card Set
  • Small Soldiers Spin Pops
  • Future’s Self-titled album on vinyl

Answer: A Complete First Edition Pokemon Card Set

Question 6. WHEN EXACTLY DID SNAKE ARMAGEDDON HAPPEN?
  • June 21, 2024
  • June 21, 2025
  • June 21, 2023
  • June 21, 2026

Answer: June 21, 2026

Question 7. WHAT DID RICK DO TO KEEP JERRY FROM FALLING OFF THE ROOF DURING CHRISTMAS?
  • He turned Jerry Invisible
  • He made the roof spiritually magnetic
  • He made Jerry’s atomic matrix slightly lighter than air
  • He launched Jerry into orbit around the house

Answer: He made Jerry’s atomic matrix slightly lighter than air

Question 8. VINDICATORS ALERT: WHAT IS ONE PLACE THE VINDICATORS WOULD NEVER MENTION?Answer: Israel
Question 9. WHICH VERSION OF EARTH DID RICK AND MORTY TURN THE POPULATION INTO CRONENBERGS?
  • B-226
  • C-137
  • E-142
  • Z-128

Answer: C-137

Question 10. HOW OLD IS RICK?
  • 62
  • 70
  • 81
  • 58

Answer: 70

Question 11. WHAT IS THE NAME OF THE GIANT WHO RICK AND MORTY GET BLAMED FOR KILLING?
  • Dave
  • Dan
  • Dayton
  • Dale

Answer: Dale

Question 12. WHAT NON-WEAPON DOES RICK USE TO MAKE THE PURGERS DROP THEIR WEAPONS?
  • M&Ms
  • Skittles
  • Tic-Tacs
  • Mints

Answer: Tic-Tacs

Question 13. WHAT DOES JERRY ATTEMPT TO USE AS A GUN AT A WEDDING?
  • Super Soaker
  • Potato Gun
  • Confetti gun
  • Laser Pointer

Answer: Confetti gun

Question 14. WHO IS THE CHARACTER THAT MAKES MORTY “UNCOMFORTABLE” IN THE BATHROOM?
  • Scary Terry
  • Mr. Jellybean
  • Principal Vagina
  • Mr. Meeseeks

Answer: Mr. Jellybean

Question 15. WHAT WAS THE NAME OF RICK’S ROCK BAND?
  • The Flesh Curtains
  • The Flesh Drapes
  • The Flesh Carpets
  • The Flesh Sheets

Answer: The Flesh Curtains

Question 16. IT WAS REVEALED IN “THE RICKS MUST BE CRAZY” THAT RICK MODIFIED MORTY’S DNA STRUCTURE SO HE CAN TRANSFORM INTO A WHAT?
  • Motorcycle
  • Car
  • Boat
  • Train

Answer: Boat

Question 17. WHAT WAS JERRY’S MAJOR IN COLLEGE?
  • Psychology
  • Civics
  • Liberal Arts
  • Sociology

Answer: Liberal Arts

Question 18. WHAT DOES SNUFFLES THE FAMILY DOG RENAME HIMSELF AS AFTER RICK GIVES HIM AN INTELLIGENCE-BOOSTING HELMET?

Answer: Snowball

Question 19. WHICH OF THESE ISN’T AN ALTERATIONS THAT RICK MADE TO MAKE FROOPYLAND SAFE FOR BETH?
  • He made the ground bouncy
  • He made the creatures non-violent
  • He made the water breathable
  • He made the air lighter

Answer: He made the air lighter

Question 20. WHAT IS MR. POOPYBUTTHOLE A PROFESSOR OF?
  • Political Science
  • Asian American Studies
  • African-American Women’s Studies
  • Children’s Psychology

Answer: African-American Women’s Studies

Rick and Morty’s Spectacular Quiz Answers – BeQuizzed 100% Score

Also Read:

Source

DISCLAIMER: All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment