Roblox Dragon Quest Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

You will get Bequizzed Roblox Dragon Quest Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

Roblox Dragon Quest Quiz Answers
Roblox Dragon Quest Quiz Answers
Question 1. THE ELEMENTALIST SET CAN BE OBTAINED AT WHICH DUNGEON?
roblox dragon quest quiz answers
  • Winter Outpost
  • Pirate Island
  • The Desert Temple
  • King’s Castle

Answer: The Desert Temple

Question 2. THE TRITON WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
roblox dragon quest quiz answers
  • Aquatic Temple
  • Orbital Outpost
  • The Canals
  • Steampunk Sewers

Answer: Aquatic Temple

Question 3. THE ANCESTRAL MAGE SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • King’s Castle
  • Enchanted Forest
  • Ghastly Harbor
  • Samurai Palace

Answer: Samurai Palace

Question 4. THE CRYSTALLINE GUARDIAN SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • The Canals
  • Enchanted Forest
  • The Underworld
  • Pirate Island

Answer: Enchanted Forest

Question 5. THE SALVAGED WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • Steampunk Sewers
  • Orbital Outpost
  • The Canals
  • Samurai Palace

Answer: Samurai Palace

Question 6. WHAT IS THE DIFFERENCE BETWEEN AN UNCOMMON AND EPIC VOID PLATE HELMET’S PHYSICAL POWER?
Roblox Dragon Quest Quiz Answers
  • 20 points
  • 10 points
  • 30 points
  • 25 points

Answer: 10 points

Question 7. WHICH OF THESE ARMOR SETS REQUIRES THE PLAYER TO BE LEVEL 60?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • Elite Warlord Plate Set
  • Pirate King’s Warrior Set
  • Barbaric Mage Set
  • Ice King’s Guardian Set

Answer: Pirate King’s Warrior Set

Question 8. WHICH OF THESE ARMOR SETS HAS AROUND 1600 HP?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • Ancient Plate Set
  • Ice King’s Warrior Set
  • Barbaric Warrior Set
  • Guardian Set

Answer: Ice King’s Warrior Set

Question 9. HOW MUCH DOES THE RED KNIGHT HELMET SELL FOR?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed

Answer: 2000

Question 10. WHICH OF THESE BOOSTS THE USER’S PHYSICAL DAMAGE FOR 8 SECONDS?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • Taunting Aura
  • Battle Shout
  • Skull Flames
  • Demonic Spikes

Answer: Battle Shout

Question 11. WHAT LEVEL DO YOU NEED TO BE TO USE INFERNAL ORBS?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • 55
  • 77
  • 99
  • 121

Answer: 77

Question 12. WHICH OF THESE IS AN EPIC SPELL?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • Life Dash
  • Star Barrage
  • Ice Totem
  • Starfall

Answer: Ice Totem

Question 13. WHICH OF THESE GRANTS A MOVEMENT SPEED BOOST AND INCREASES SPELL DAMAGE BY 80%?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • Inner Focus
  • Life Dash
  • Inner Rage
  • Overcharge

Answer: Life Dash

Question 14. WHICH ONE OF THESE SPELLS SELLS FOR 8,000,000?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • Spirit Bomb
  • Mighty Leap
  • Triple Blade Throw
  • Explosive Mine

Answer: Triple Blade Throw

Question 15. WHICH ONE OF THESE HAS THE QUICKEST COOL DOWN SPEED?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • Explosive Mine
  • Rending Slice
  • Explosive Punch
  • Electric Slash

Answer: Explosive Punch

Question 16. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 110,000?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • Bioforged Greataxe
  • Hextech Katana
  • Dual Ocean Fists
  • Cracked Tooth Cleaver

Answer: Cracked Tooth Cleaver

Question 17. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 485,000?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • Plasma Infused Cutlass
  • Inventor’s Greatsword
  • Mighty Fusion Maul
  • Bioforged Greataxe

Answer: Mighty Fusion Maul

Question 18. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 7.1 MILLION?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • Aquatic Scimitars
  • Aquatic Executioner
  • Serpent Pike
  • Ocean Pearl Staff

Answer: Aquatic Executioner

Question 19. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 23.75 MILLION?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • Forest Vine Hatchet
  • Enchanted Shard Dual Blade
  • Enchanted Shard Staff
  • Crystalline Shard Staff

Answer: Forest Vine Hatchet

Question 20. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 44?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • Onyx Spell Scythe
  • Crimson Spellblade
  • Dragon Slayer Blade
  • Diamond Encrusted Blade

Answer: Onyx Spell Scythe

Question 21. THIS CLASS DEPENDS ON BOTH THEIR WEAPON TO DEAL MELEE DAMAGE AND THEIR PHYSICAL ABILITIES TO DEAL RANGED DAMAGE.
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • Warrior
  • Mage
  • Guardian
  • Tank

Answer: Warrior

Question 22. HOW MANY WAVES ARE REQUIRED FOR “ULTIMATE DUNGEON DEFENDER”?
  • 50
  • 100
  • 300
  • 400

Answer: 100

Question 23. WHAT LEVEL IS GRANDMASTER REACHED?
roblox dragon quest quiz answers bequizzed
  • 80
  • 120
  • 200
  • 220

Answer: 120

Question 24. WHERE CAN YOU FIND THE SNIPER MERCENARY COSMETIC?
  • Ghastly Harbor
  • The Canals
  • Steampunk Sewers
  • Orbital Outpost

Answer: The Canals

Question 25. WHERE CAN YOU FIND THE INVENTOR COSMETIC?
  • The Canals
  • Steampunk Sewers
  • Ghastly Harbor
  • Orbital Outpost

Answer: Steampunk Sewers

Question 26. ON “HARD”, WHAT ARE SAND PEASANTS BASE HP?
  • 80
  • 250
  • 750
  • 2300

Answer: 250

Question 27. WHERE CAN YOU FIND THE DARK MAGE MOB?
  • Volcanic Chambers
  • Ghastly Harbor
  • Enchanted Forest
  • Underworld

Answer: Underworld

Question 28. WHAT IS THE BASE HP OF A MOB, ON INSANE, ON ORBITAL OUTPOST?
  • 4,500,000
  • 1,900,000,000,000
  • 4,400,000,000,000
  • 2,300,000,000

Answer: 1,900,000,000,000

Question 29. WHO IS THE FINAL BOSS ON AQUATIC TEMPLE?
  • Ancient Temple God
  • Sea King
  • Temple Pharaoh
  • Fish King

Answer: Sea King

Question 30. WHO IS THE LAST BOSS ON ORBITAL OUTPOST?
  • Tesla Master
  • The Destroyer
  • Lord Varosh
  • Hologram Assassin

Answer: Lord Varosh

Roblox Dragon Quest Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: The purpose of providing answers is for educational purposes only, if any official authority has any problem, please contact us. All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

1 thought on “Roblox Dragon Quest Quiz Answers – Bequizzed 100% Score”

Leave a Comment