Where do these Foods Originate Quiz Answers – 100% Score

You will get Bequizzed Where do these foods originate Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers

Where do these foods originate Quiz Answers

Where do these foods originate Quiz Answers

Question 1. WHERE DO FISH AND CHIPS ORIGINATE FROM?

Where do these foods originate Quiz Answers
  • Germany
  • England
  • Belgium
  • France

Answer: England

Question 2. WHERE DO CROISSANTS ORIGINATE FROM?

Where do these foods originate Quiz Answers
  • Austria
  • France
  • Sweden
  • Spain

Answer: Austria

Question 3. WHERE DO CREPES ORIGINATE FROM?

Where do these foods originate Quiz Answers
  • Belgium
  • Norway
  • Portugal
  • France

Answer: France

Question 4. WHERE DOES HOT CHOCOLATE ORIGINATE FROM?

Where do these foods originate Quiz Answers
  • Iceland
  • Mexico
  • Russia
  • Brazil

Answer: Mexico

Question 5. WHERE DOES BIRYANI ORIGINATE FROM?

Where do these foods originate Quiz Answers
  • Iran
  • China
  • India
  • Japan

Answer: India

Question 6. WHERE DO NOODLES ORIGINATE FROM?

Where do these foods originate Quiz Answers
  • China
  • Italy
  • Spain
  • Greece

Answer: China

Question 7. WHERE DOES HAINANESE CHICKEN ORIGINATE FROM?

Where do these foods originate Quiz Answers
  • China
  • Japan
  • Vietnam
  • Singapore

Answer: Singapore

Question 8. WHERE DO KIWIS ORIGINATE FROM?

Where do these foods originate Quiz Answers
  • Australia
  • New Zealand
  • China
  • Japan

Answer: China

Question 9. WHERE DOES PEANUT BUTTER ORIGINATE FROM?

  • USA
  • England
  • Peru
  • Canada

Answer: USA

Question 10. WHERE DOES PHO ORIGINATE FROM?

Where do these foods originate Quiz Answers
  • Vietnam
  • SIngapore
  • South Korea
  • China

Answer: Vietnam

Question 11. WHERE DOES PAELLA ORIGINATE?

Where do these foods originate Quiz Answers
  • Spain
  • Peru
  • Portugal
  • Brazil

Answer: Spain

Question 12. WHERE DOES POUTINE ORIGINATE FROM?

  • Canada
  • England
  • USA
  • Germany

Answer: Canada

Question 13. WHERE DOES RAMEN ORIGINATE FROM?South

  • Korea
  • Japan
  • China
  • Singapore

Answer: Japan

Question 14. WHERE DOES BIGOS ORIGINATE FROM?

  • Germany
  • Poland
  • Spain
  • Peru

Answer: Poland

Question 15. WHERE DOES SAFFRON ORIGINATE FROM?

  • Egypt
  • Peru
  • Iran
  • India

Answer: India

Question 16. WHERE DOES HAGGIS ORIGINATE FROM?

  • Germany
  • France
  • Ireland
  • Scotland

Answer: Scotland

Question 17. WHERE DOES CAESAR SALAD ORIGINATE FROM?

  • Greece
  • Italy
  • Mexico
  • Portugal

Answer: Mexico

Question 18. WHERE DOES SHISH KEBAB ORIGINATE FROM?

  • Israel
  • India
  • Iran
  • Turkey

Answer: Turkey

Question 19. WHERE DOES GOULASH ORIGINATE FROM?

  • Denmark
  • Hungary
  • Germany
  • France

Answer: Hungary

Question 20. WHERE DOES CHEESECAKE ORIGINATE FROM?

  • Spain
  • Greece
  • Italy
  • France

Answer: Greece

Where do these foods originate Quiz Answers – Bequizzed 100% Score

Source:

Also Read:

DISCLAIMER: The purpose of providing answers is for educational purposes only, if any official authority has any problem, please contact us. All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment