Guess the Animal by its Eyes Quiz Answers – Video Quiz Hero 100% Score

You will get Video Quiz Hero Guess the Animal by its Eyes Quiz Answers and you will get 100% score. Complete your Quiz with 100% accuracy. You can see all questions and answers.

Guess the Animal by its Eyes Quiz Answers

Guess the Animal by its Eyes Quiz Answers
Guess the Animal by its Eyes Quiz Answers


Question 1: Take a look at these piercing eyes! Which animal do they belong to? 

  • Mouse
  • Dog
  • Cat
  • Bear

Answer: Cat

Question 2:
Which animal has these eyes?

Guess the Animal by its Eyes Quiz Answers
  • Shark
  • Hawk
  • Frog
  • Crocodile

Answer:  Crocodile

Question 3:
See if you can identify the animal by these eyes!

Guess the Animal by its Eyes Quiz Answers
  • Chicken
  • Goat
  • Duck
  • Dog

Answer: Goat

Question 4: Which animal do these eyes belong to?

Guess the Animal by its Eyes Quiz Answers
  • Newt
  • Frog
  • Turtle
  • Python

Answer: Python

Question 5: To which animal do these eyes belong? Type your answer in below!

Guess the Animal by its Eyes Quiz Answers

Answer: Owl

Question 6:
Can you identify this animal by these distinctive eyes? Type your answer in below!

Guess the Animal by its Eyes Quiz Answers

Answer: Tarsier

Question 7:
To which animal does this spectacular eye belong? Type your answer in below!


Answer: Squid

Question 8:
Take a look at this eye. Which animal does it belong to? Type your answer in below!

Answer: Penguin

Question 9:
Which animal do these eyes belong to? Type your answer in below!

Guess the Animal by its Eyes Quiz Answers

Answer: Chameleon

Question 10:
Which animal has these rather strange eyes? Type your answer in below!

Answer: Scallop

Question 11:
What kind of eye is this? Type your answer in below!

Guess the Animal by its Eyes Quiz Answers

Answer: Human

Question 12:
Take a look at these eyes. Which animal do they belong to? Type your answer in below!

Answer: Mantis Shrimp

Question 13:
Can you figure out which animal these eyes belong to? Type your answer in below!

Answer: Turtle

Question 14:
Which animal has this kind of eye? Type your answer in below!



Answer: Ant

Question 15:
This eye is askew! Which animal does it belong to? Type your answer in below!

Answer: Flounder

Guess the Animal by its Eyes Quiz Answers – Video Quiz Hero 100% Score

Source

Also Read:

DISCLAIMER: The purpose of providing answers is for educational purposes only, if any official authority has any problem, please contact us. All images are copyrighted to their respective owners. All content is derived from their respective sources. We respect your content.

Leave a Comment